08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Curacao

Livingstone Jan Thiel Resort

Frukosthotell

Badplaats Jan Thiel Baai
Curaçao
Tel: 00599 9 747 0332

Livingstone Jan Thiel Resort är en vacker och lyxig resort med bekväma lägenheter och villor. Semester i bungalows inbjuder till avskildhet och integritet.

Njut av nybakat bröd från mini-marknaden, simma i Olympiskt stor pool eller bara njut av drinkar i baren. Anläggningen är omgiven av ett klarblått hav, en vacker vit strand av autentisk karaktär, kallad “saltpans av Jan Thiel”. Hotellet ligger ca 100 m från stranden. Det tar bara 15 minuters bilresa till centrum av Willemstad.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Livingstone Jan Thiel Resort är en vacker och lyxig resort med bekväma lägenheter och villor. Semester i bungalows inbjuder till avskildhet och integritet. Njut av nybakat bröd från mini-marknaden, simma i Olympiskt stor pool eller bara njut av drinkar i baren.

Anläggningen är omgiven av ett klarblått hav, en vacker vit strand av autentisk karaktär, kallad “saltpans av Jan Thiel”. Hotellet ligger ca 100 m från stranden. Det tar bara 15 minuters bilresa till centrum av Willemstad.

Semestertyper

Rummen

Standard

Standard

Alla lägenheter ligger runt poolen och har vardagsrum med bäddsoffa, fullt utrustat kök, satellit-TV, 110 och 220 volts eluttag (med 220 i badrummet), luftkonditionerade sovrum med två enkelsängar som kan kombineras till en kingsize säng, badrum med dusch, separat toalett, möblerad veranda samt värdefack (gratis).