MAGDALENA GRAND BEACH HOTEL

Frukosthotell

Magdalena Grand Beach Hotel ligger på en 750 hektar stor gammal plantage som förutom hotellet omfattar en orörd mangroveskog, en 18-håls mästerskapsgolfbana och en strandlinje på fyra kilometer.

Namnet kommer från Tobagos ursprungliga namn La Magdalena och är tänkt som en tribut till öns rika historia, dess tradition och invånare.

Hotellet har bland annat tre swimmingpooler, ett PADI dykcenter, bastu för både män och kvinnor, tennisbanor samt spa och skönhetsbehandlingar.

Magdalena Grand Beach Hotel lämpar sig för familjer då hela anläggningen är inhägnad och barnen kan springa runt fritt på vidsträckta stränder, leka i poolen och på området. Rummen är stora och bekväma även för familjer. Man kan även få middagen på rummet.

Hotellet kan bokas både som frukosthotell och all-inclusive.

Tobago Plantations Estate
Lowlands
Tobago
Tel: 001 868 660 8800

BILDGALLERI

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Alla rum har egen balkong eller uteplats, luftkonditionering, platt-tv, lyxutrustade badrum med dusch/bad, säkerhetsbox, strykjärn och strykbräda, hårtork och kaffebryggare.

SVIT

Alla rum har egen balkong eller uteplats, luftkonditionering, platt-tv, lyxutrustade badrum med dusch/bad, säkerhetsbox, strykjärn och strykbräda, hårtork och kaffebryggare.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Magdalena Grand har tre restauranger, tre barer och ett kafè. Pembois serverar frukostbuffé, men är även öppet för lunch och middag. På Salaka Grill kan man äta pizza, sallader, fisk, kött, vegetariskt till lunch. Till middagen serveras dagens fångst av fisk och skaldjur. Kali´na som är en av Tobagos mest romantiska och lyxiga restauranger fokuserar på karibisk och kreolsk fusion men med tanke på de europeiska smaklökarna.

Av barerna är den ena en sportbar i engelsk pubstil, en av poolerna har en swim-up bar, den tredje baren är en lugn, avslappnad pianobar.

På golfbanan finns även en bar och grill som serverar enklare rätter, snacks mm.

All-inclusive

Frukost på rummet eller Pembois, lunch på Salaka Grill eller Pembois, “afternoon tea”, middag på valfri restaurang eller puben. Även på rummet om så önskas. Brunch på söndagar. Obegränsat med läsk, juice, vin i glas, inhemsk öl och cocktails, husets urval av inhemska och internationella spritsorter.

Barnaktiviteter

Hotellets Cee Cee Kids Club vänder sig till barn mellan 4 – 12 år. Yngre barn kan delta med förälder. På klubben ordnas kreativa aktiviteter, film, xBox och dataspel, det finns ett bibliotek mm. Aktiviteter utomhus består av strandlekar, sköldpaddeäventyr och det finns en lekplats.

Man undervisar även om utrotningshotade sköldpaddor på ön. Barnen älskar att lära sig om sköldpaddorna och hur man kan skydda dem!

Hotellet ordnar barnvakt som tar hand om barnen med en varm och vänlig hand.

Sporter

Tillgång till gym, bastu, cyklar och upplysta tennisbanor. Rabatterade green fees till golfbanan på området.

Barnaktiviteter

Aktiviteter på ​Cee Cee Kids Club.

Övrigt

Tillgång till daglig pendel till och från stranden Pigeon Point Heritage Park (inkluderar inte inträde).​
Bröllopsresa
Vi erbjuder bröllopsresor till Tobago. Kontakta oss för mer information.

 För din resa till Tobago välj Magdalena Beach Resort

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke