08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Dominikanska Republiken

Majestic Colonial Resort

All Inclusive

Carr. El Macao - Arena Gorda,
Bavaro Beach,
Punta Cana
Tel: 001 809 221-98 98

Det här spektakulära hotellet ligger på standen Bavaro Beach och har 24 timmars all-inklusive service. Det passar perfekt in i den sprudlande floran och faunan på Dominikanska Republiken och har alla bekvämligheter även den mest kräsna resenären kan vilja ha.

Majestic Colonial Puna Cana är speciellt designat för par, familjer och grupper som vill slappna av, njuta av en vacker plats, sporta (ett vattencenter finns tillgängligt), ta det lugnt i Spat, prova utmärkt mat, se spektakulära uppträdanden med karibiska rytmer, spela golf på någon av de många golfbanorna i området eller shoppa. Det är också ett perfekt ställe att gifta sig på eller ha möten i en avslappnande atmosfär.

Hotellet erbjuder den unika Colonial Club, ett område endast för vuxna (över 18 år) för de par eller grupper vänner som vill ha en lite mer intim atmosfär och exklusiv service.

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restaurang

Majestic Colonial Punta Cana har 7 restaurang varav 5 är à la carte och en en Late Night snackbar. Var och en av dem bjuder på en unik måltidsupplevelse för våra klienter och obegränsat antal besök. Bokning krävs endast för Le Gormet vilket är en restaurang endast för vuxna (över 12 år) och Ma+suri (Teppanyaki). Varje restaurang har en varierad och populär meny så att gästerna kan njuta av olika specialiteter under sin vistelse.

Tres Carabelas

Njut av underbara karibiska fisk- och skaldjurs-specialiteter i den här restaurangen under bar himmel på Palapa-stranden omgiven av vackra havsvyer.

Rodeo Grill

Den här restaurangen kan du njuta av fina bitar importerat kött tillsammans med en buffé under bar himmel på Palapa-stranden.

Le Gourmet

Le Gourmet är endast för gäster över 12 år. Den här eleganta restaurangen erbjuder ett stort utbud av gourmet-rätter.

Ma+suri

Den här mysiga restaurangen är specialiserad på orientaliska rätter och den ligger på bottenvåningen i lobbyn.

Taino

Den här karibiska restaurangen är specialiserad på mexikansk och dominikansk mat och ligger på bottenvåningen i lobbyn.

La Hispaniola

På Palapa-stranden ligger La Hispaniola under bar himmel och med underbar utsikt över havet. Under dagtid erbjuder La Hispaniola en underbar internationell buffé och ett stort utbud av rätter som lagas på beställning. På kvällstid förvandlas La Hispaniola och blir ett ytterligare val för de som älskar kött, fisk och skaldjur.

Supreme

Huvudbuffén bjuder på internationella rätter, italienska specialiteter och flera områden för show-matlagning.

La Bodeguita del Majestic

La Bodeguita del Majestic är öppen från 23-06 och ligger på Caribbean Street och är specialiserad på fast food, att ta med eller äta på plats.

Sport

Golf - Bara 300 meter från huvudentrén på Majestic Resort Punta Cana är en av de bästa golfbanorna på Dominikanska Restaurangen, Punta Blanca Golf Club.

All-inklusive

- En uppfriskande handduk och en välkomstdrink vid ankomsten.

- 24 timmars All-inklusive

- Ett urval av nationella och premium-drycker i hotellets bar

- Gastronomisk mat av hög kvalitet erbjuds på hotellets restauranger med husets vin och lokala drycker inkluderat

- Tillgång till Sportbaren, till nattklubb och casino såväl som nationella drycker och ett urval av internationella drycker är inkluderade

- Minibar med läsk, lokal öl, snacks och vatten som fylls på varje dag

- Kaffemaskin på rummet (kaffe och te inkluderat)

- Fritt internet med tillgång på hela hotellet

- Snackbaren ”La Bodeguita de Majestic” öppet från 23-06

- Underhållning för alla åldrar inklusive musikunderhållning och aktiviteter att delta i på både dag- och kvällstid

- Vattensporter utan motor

- Fyra upplysta tennisbanor, basketplan, bågskytte, gym och löparbanor runt båda hotellen

- Pingis, biljardbord, fotbollsspel och dart

- 1 Green Fee per vuxen per 5 dagars boende i huvudsektionen och 2 Green Fee per vuxen per 5 nätter för Club-gäster*(Golfbil är obligatoriskt och inte inkluderat)

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Junior Suite med jacuzzi

Junior Suite med jacuzzi

Majestic Colonial Punta Cana har 658 rum. Alla rum har europeiska trägolv, minibar som fylls på dagligen, komplett badrum med jacuzzi, fristående dusch med tre funktioner (regn, massage och mild), hårtork, AC, takfläkt, satellit-TV, soffa, telefon, fritt Wi-Fi, badrock och tofflor, separat dörr för room service, säkerhetsskåp, kaffemaskin, skrivbord samt balkong eller terrass med stolar.Junior Suite med jacuzzi är ett rymligt rum på 50 m2. De finns på de olika våningsplanen med utsikt över trädgården eller poolen och har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt jacuzzi inomhus. De rymmer 4 personer (2 vuxna och 2 barn eller tre till fyra vuxna).

Junior Suite