MALAHINI KUDA BANDOS RESORT

Malahini Kuda Bandos Resort

Malahini Kuda Bandos 

Malahini Kuda Bandos ligger vid den härligt turkosa lagunen på den norra delen av Male-atollen och bjuder på avslappning, utsökt mat och romans i ett exotiskt paradis vid den Indiska oceanen.

Här finns det villor på stranden som bjuder på enkel lyx med dusch utomhus, gratis WiFi, luftkonditionering och daglig städning. Villorna ligger på den lilla öns norra sida, separat från rummen i parken som ligger i grönskande omgivningar och ger gästerna en känsla av exotisk avskildhet, samtidigt som alla bekvämligheter finns nära till hands.

Det här är en ny resort som serverar internationell cuisine vid det kristallklara vattnet, i Maaga-restaurangen och på Bluu vid stranden. Den som vill kan även bege sig till den större anläggningen Bandos, som ligger mindre än en kilometer bort.

Malahini Kuda Bandos har ett sport- och aktivitetscenter som låter gästerna utforska livet över och under ytan vid öarna. Här går det att boka aktiviteter som färd med kanoter med glasbotten för att blicka ner i det kristallklara vattnet, skärmflygning och vattenskidåkning för den som är extra äventyrslysten. Det går även att använda anläggningens utmärkta spa och gym, som förnöjer gästerna och som kommer att göra att Maldivernas näst nyaste resort blir en favorit hos dem.

Den närmaste flygplatsen är Males internationella flygplats, som ligger nio kilometer från Malahini Kuda Bandos Resort, vilket tar tio minuter med motorbåt.

Malahini Kuda Bandos Resort ligger i Male City och erbjuder ett spa-center och ett privat strandområde. Anläggningen har en varm pool och bjuder på vattensporter och på goda måltider på restaurangen.

En del av hotellets rum och villor har sittplatser där du kan slappna av, ta en kopp te och blicka ut över havet eller parken. Rummen har även privat badrum, med badrockar och gratis toalettartiklar.

Malahini Kuda Bandos Resort erbjuder gratis WiFi och rum med plattskärms-tv. Det finns även en reception som är öppen dygnet runt, en frisör och en butik med souvenirer och presenter.

» Måltider som erbjuds på hotellet «
Halvpension (frukost & middag)
Helpension (frukost, lunch, middag)
All inclusive (frukost, lunch, middag & drycker)

North Male Atoll
Maldiverna
Tel: 00960 664 45 56

BILDGALLERI

RUMMEN

CLASSIC

Klassiskt rum – Varje rum är 18 kvm stort.

RUM MED TRÄDGÅRDS UTSIKT

Rum i parken – Njut av utsikter över de exotiska bananträden och ormbunkarna ett av våra rum i parken. Varje rum är 22-24 kvm stort.

SUPERIOR

Superior-rum – Våra Superior-rum är benägna över Deluxe-rummen och bjuder på vackra, delvis skymda, utsikter över havet. Varje rum är 18 kvm stort.

DELUXE

Deluxe-rum – Våra Deluxe-rum ligger vid stranden och bjuder på delvis skymda utsikter över havet. Varje rum är 27 kvm stort.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Maaga – Här kan du äta frukost, lunch och middag vid vattnet, med utsikter över stranden och oändliga blåa skyar, och njuta av mat från hela världen.

The Bluu – The Bluu serverar lätta måltider och utsikter över stranden.

Bekvämligheter & aktiviteter

Hotellet är benäget i närheten av ett par fantastiska dykplatser. Våra dykinstruktörer är PADI-certifierade och står till tjänst med guidade turer under vattnet, där du kan träffa alla fantastiska varelser som bor under ytan i den Indiska oceanen. Om du hellre tillbringar tid ovan ytan finns det ett antal spännande vattensporter att prova på, och du kommer garanterat inte att bli uttråkad här! Det går att boka aktiviteter och sport med eller utan motordrivna fordon eller båtar, som:

Katamaransegling

Kanoter

Kanoter med glasbotten

Bananbåtar

Surfing

Snorkling

Vattenskidor

Fun tube

Paddling på bräda

Vindsurfing

Para-segling

Trampbåtar

Bokkura-segling

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke