MANCHEBO BEACH HOTEL

All Inclusive

Upplev ditt eget personliga paradis på detta charmiga boutique hotell som är beläget direkt på majestätiska Eagle beach. En idealisk plats för en romantisk och föryngrande semester.

Här kan ni koppla av vid Karibiska havet och njuta på en hisnande strand, smaka uppfriskande cocktails & bara slappa. Börja dagen med strandnära yoga; njuta av en hälsosam frukost vid poolen; smutta på uppfriskande fruktcocktails på den vackra stranden av Eagle Beach och upplev unika kulinariska kreationer på kvällen.

Manchebo Beach Resort & Spa har tre a la carte restauranger, ett franskt Steakhouse, Ikes Bistro – Mediterranean & Karibiskt kök och avslappnade beachbelägna Pega-Pega Café & Beach Bar.

Manchebo hotell är känd för sin satsning på yoga & pilates.

Prisförfrågan

J.E.Irausquin Blvd. #55,
Eagle Beach
Aruba
Tel: 00297 582 3444

BILDGALLERI

RUMMEN

TRÄDGÅRDSUTSIKT

Rummet har en uteplats eller balkong utsikt över vår lummiga tropiska trädgårdar.

HAVSUTSIKT

Njut av en uppfattning som de flesta bara kan drömma om … en av världens mest kända, orörda stränder kan ses direkt från egen balkong eller uteplats.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

manch3

Restauranger och barer

French Steakhouse Restaurant

Ikes Bistro – Mediterranean & Karibien

Omakase Japanska Sushi Bar som ligger i den franska restaurang

Pega Pega – Beach Bar & Grill: Med utsikt över vackra Eagle Beach.

Room service för frukost, lunch och middag

Faciliteter
Barnvaktsservice
Bar / Lounge
Strand
Gym
Bubbelbad
Internetuppkoppling
Egen Balkong
Restaurang
Roomservice
Spabehandlingar & Massage
Pool

manch2

Spa
Detta spa i karibisk stil har utsikt över det turkosa vattnet och har utomhusmassage. Du kan välja bland en lista med massagebehandlingar, kroppscrubs och wraps och en meny med skönhetsbehandlingar. Det finns också en bastu och bubbelpool, båda är gratis för dig att använda när du besöker spaet.

Bröllopsresa
Vi erbjuder bröllopsresor till Aruba. Kontakta oss för mer information.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan