MERILLS BEACH II

All Inclusive

Merrils Beach Resort II i Negril ligger omgivet av en lummig tropisk trädgård i en lugn och fridfull miljö. Vad sägs om att få vakna upp till det ljuvliga ljudet av kvittrande fåglar utanför fönstret?

Eller att njuta av den varma brisen på den egna balkongen med utsikt över antingen Merrils egen botaniska trädgård eller det vackra Karibiska havet? Låter inte så dumt, eller hur?

Merrils Beach Resort II ligger på samma vackra strandsträcka som sina systerhotell Merrils Beach Resorts I & III. (Seven Mile Beach)
Hotellet har en charmig atmosfär & en trevlig pool. Gästerna på Merrils Resort II kan utnyttja faciliteterna på Merrils Beach Resort I & III som ligger alldeles intill. Längs med stranden finns flera barer som regelbundet erbjuder levande reggaemusik.

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 4273

BILDGALLERI

RUMMEN

SUPERIOR

Det här gästvänliga och strandnära hotellet erbjuder ett flertal rum med utsikt mot trädgården. Varje rum har två dubbelsängar, takfläkt, luftkonditionering, säkerhetsbox, telefon, kabel-tv och egen balkong. De 44 rymliga rummen ligger i pastellfärgade tvåvåningsbyggnader i karibisk stil mitt i den lummiga tropiska trädgården.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

All-inclusive

Alla måltider, eftermiddagskaffe/-te och kaka, obegränsad mängd lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker från kl. 10.00 till kl. 22.00 Beach BBQ med liveunderhållning två kvällar i veckan.

Faciliteter

Utomhusrestaurang och bar på stranden
Swimmingpool
Strandhanddukar
Solstolar
Sport: biljardbord (på Merrils III), bordtennis, kajaker (utan extra kostnad).

Sporter

Biljardbord (på Merrils III), bordtennis, kajaker.

Andra sportmöjligheter (inger ej i all-inclusive-paketet): Du hittar olika erbjudanden längs stranden, bland annat vattenskidåkning, Jet Ski, bananbåtar, båtar med glasbotten, parasailing, båtutflykter och dykning.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke