THE MILL RESORT & SUITES

Frukost

Mill Resort & Suites Aruba är en lugn och avkopplande hemvist på Aruba, endast 200 meter från Palm Beach med dess tjusiga hotellområde och mysiga restaurangstråk. Det är enkelt att ta bussen, ca 7 km., till den charmiga huvudstaden Oranjestad.

Här kan man shoppa på Seaport Village Mall, Seaport Marketplace och många andra fina butiker samt så finns här flera internationella restauranger.

En välkomnande öppen lobby möter gästerna med pelare, keramikgolv, ett vattenfall, en damm med vattenliljor samt vackra handgjorda trämöbler från Columbia. Personalen i lobbyn talar flera språk, man kan bl.a. hyra bil här. Hotellets Garden Café restaurang serverar frukost, lunch och middag om så önskas. Baren invid poolen serverar goda smoothies, cocktails och snacks. Bang Gozza – baren invid poolen har Happy Hour dagligen mellan 18.00 – 20.00, då serveras gratis snacks och två cocktaildrinkar till priset av en. Baren bjuder också på musikunderhållning, shower, salsa- och latindanslektioner.

Det finns en fin pool, barnpool, parasoller och solstolar i mitten av hotellområdet. Ett scuba-provdyk i poolen ingår för nybörjare. En gratis buss tar gästerna till stranden (5 minuters gångavstånd), där man får fri tillgång till handdukar och solstolar. Hotellet har ett SPA med bastu, ångbad och gym. Man kan boka tid för ansiktsbehandlingar och massage.

På området finns en liten mat- och souvenirshop, the Juggling Fish. Tvätteri finns. Ett trevligt aktivitetsprogram gläder dagligen både barn och vuxna.

Hela hotellområdet erbjuder gratis uppkoppling till internet. Det finns även 2 datorer vid lobbyn man kan använda mot en avgift.

Prisförfrågan

J.E.Irausquin Blvd. #330
Palm Beach
Aruba
Tel: 00297 526 7700

The Mill Resort 4

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Rummen är tropiskt dekorerade med blomsteröverkast, keramikgolv och möbler från ön. Alla rum har små kylskåp och kaffekokare. Det finns kabel TV i alla rum.

STUDIO

Rummen är tropiskt dekorerade med blomsteröverkast, keramikgolv och möbler från ön. Rum har små kylskåp och kaffekokare. Det finns också kök med matsal/vardagsrum och kabel TV.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

The Mill Resort 6

Faciliteter

Två pooler, en barnpool, lekplats, fullservice restaurang, bar, presentbutik, concierge, aktiviteter skrivbord (för attraktioner på land och hav!) och tvättmöjligheter. Mill Resort Beach Club – som ligger 425 meter från orten på den berömda Palm Beach – låter gästerna beställa drycker och snacks från orten och få gratis solstolar.

Gratis golfbilservice är också tillgänglig för och från Beach Club. Daglig underhållning och aktiviteter är också rikliga för vuxna och barn – det finns något för alla! Koppla av på solstolar vid poolen eller stranden (handdukar ingår). Ta bara med din kostym och ta lite sol!

The Mill Resort 3

Uteliv & Aktiviteter

Inom en halv kilometer från hotellet finner man Casablanca Casino och en Fågel- och Fjärilspark.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan