THE MILL RESORT & SUITES

Frukost

Mill Resort & Suites Aruba är en lugn och avkopplande hemvist på Aruba, endast 200 meter från Palm Beach med dess tjusiga hotellområde och mysiga restaurangstråk. Det är enkelt att ta bussen, ca 7 km., till den charmiga huvudstaden Oranjestad.

Här kan man shoppa på Seaport Village Mall, Seaport Marketplace och många andra fina butiker samt så finns här flera internationella restauranger.

En välkomnande öppen lobby möter gästerna med pelare, keramikgolv, ett vattenfall, en damm med vattenliljor samt vackra handgjorda trämöbler från Columbia. Personalen i lobbyn talar flera språk, man kan bl.a. hyra bil här. Hotellets Garden Café restaurang serverar frukost, lunch och middag om så önskas. Baren invid poolen serverar goda smoothies, cocktails och snacks. Bang Gozza – baren invid poolen har Happy Hour dagligen mellan 18.00 – 20.00, då serveras gratis snacks och två cocktaildrinkar till priset av en. Baren bjuder också på musikunderhållning, shower, salsa- och latindanslektioner.

Det finns en fin pool, barnpool, parasoller och solstolar i mitten av hotellområdet. Ett scuba-provdyk i poolen ingår för nybörjare. En gratis buss tar gästerna till stranden (5 minuters gångavstånd), där man får fri tillgång till handdukar och solstolar. Hotellet har ett SPA med bastu, ångbad och gym. Man kan boka tid för ansiktsbehandlingar och massage.

På området finns en liten mat- och souvenirshop, the Juggling Fish. Tvätteri finns. Ett trevligt aktivitetsprogram gläder dagligen både barn och vuxna.

Hela hotellområdet erbjuder gratis uppkoppling till internet. Det finns även 2 datorer vid lobbyn man kan använda mot en avgift.

Prisförfrågan

J.E.Irausquin Blvd. #330
Palm Beach
Aruba
Tel: 00297 526 7700

The Mill Resort 4

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Rummen är tropiskt dekorerade med blomsteröverkast, keramikgolv och möbler från ön. Alla rum har små kylskåp och kaffekokare. Det finns kabel TV i alla rum.

STUDIO

Rummen är tropiskt dekorerade med blomsteröverkast, keramikgolv och möbler från ön. Rum har små kylskåp och kaffekokare. Det finns också kök med matsal/vardagsrum och kabel TV.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

The Mill Resort 6

Faciliteter

Två pooler, en barnpool, lekplats, fullservice restaurang, bar, presentbutik, concierge, aktiviteter skrivbord (för attraktioner på land och hav!) och tvättmöjligheter. Mill Resort Beach Club – som ligger 425 meter från orten på den berömda Palm Beach – låter gästerna beställa drycker och snacks från orten och få gratis solstolar.

Gratis golfbilservice är också tillgänglig för och från Beach Club. Daglig underhållning och aktiviteter är också rikliga för vuxna och barn – det finns något för alla! Koppla av på solstolar vid poolen eller stranden (handdukar ingår). Ta bara med din kostym och ta lite sol!

The Mill Resort 3

Uteliv & Aktiviteter

Inom en halv kilometer från hotellet finner man Casablanca Casino och en Fågel- och Fjärilspark.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan