MVC EAGLE BEACH HOTEL

MVC Eagle Beach är ett mysigt och enkelt familjehotell mitt emot Eagle Beach som är en av Arubas vackraste stränder. Den intima atmosfären och den vänliga och tillmötesgående hotellpersonalen (både från trakten och från Nederländerna) gör det här småskaliga hotellet till ditt andra hem där du kan uppleva en härlig semester.

På hotellets trevliga restaurang serveras en enkel kontinental frukostbuffé, lunch samt à la carte-middag. Här erbjuds en kombination av karibiska och nederländska rätter i en fin miljö till rimliga priser.

MVC Eagle Beach har 19 rum fördelade på två våningar. Rummen är indelade i två kategorier och omfattar 16 dubbelrum och 3 familjeenheter lämpliga för max 5 personer.

MVC Eagle Beach är 100% rökfritt.

Prisförfrågan

J.E. Irausquin Boulevard 240
Eagle Beach
Aruba
Tel: +297 587 01 10

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Hotellet har bara 19 rum totalt. Den 16 dubbelrum och 3 familjerum (max. 4 personer) är uppdelade på två våningar. Alla rum är anslutna med en korridor och titta ut över hotellet lokaler. I rummen är – en king size säng, luftkonditionering, plattskärms-TV med kabel, telefon, litet kylskåp, kassaskåp, skrivbord, badrum med dusch, hårtork, sminkspegel .

HONEYMOON SVIT

Rum med ett luftkonditionerat sovrum och ett separat badrum med dusch. Gratis säkerhetsbox. I rumet finns telefon, kabel-tv, liten kyl samt en uteplats med utsikt över anläggningens tropiska trädgård. Rummen på andra våningen har inte bara en fin utsikt över trädgården utan även en fantastisk havsutsikt.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restaurang

Tulip Caribbean Brasserie är en unique restaurang på ön. Livliga holländska / karibiska färger och frodig tropisk landskapsplanering hälsar dig när du går in på gården. Detta brasserie erbjuder en charmig och vänlig atmosfär med tre matställen: intim inuti sittplatser, halv utomhus med utsikt över innergården och uteplats sittplatser. 

Den eklektiska blandningen av franska möbler, rustika bord, samtida belysning och tropiska accenter skapar en avkopplande miljö för affärsluncher, små intima fester eller större funktioner som finns på gården. Tulip Caribbean Brasserie erbjuder en ny och spännande middagsupplevelse på grund av kombinationen av atmosfär, menyalternativ och exceptionell service.
Tulip Caribbean Brassiere-menyn erbjuder en smakfull kombination av franska, holländska och karibiska rätter till ett utmärkt värde.

Uteliv & Aktiviteter

Stormarknader, apotek, restauranger, biografer och nattliv/barer finns på 5 – 10 minuters avstånd med buss eller taxi.

Joggingspår finns i området.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan