OCCIDENTAL CARIBE RESORT

All Inclusive

Occidental Caribe Resort är ett familjevänligt hotell med all-inclusive som ligger vid kristallklara, turkosa vatten och exotiska, vita sandstränder i Dominikanska Republiken. Occidental Caribe Resort är en avslappnad semesterort för vuxna, singlar och familjer. Här finns måltider, viner, lokala och utvalda internationella drycker, landsporter, icke-motoriserade vattensporter, underhållning och andra aktiviteter tillgängliga, vilket gör din semester till en minnesvärd upplevelse.

Hotellet Occidental Caribe Resort är beläget i Punta Cana, som är en av de mest eftertraktade platserna i Dominikanska Karibien på grund av sitt kristallklara, turkosa vatten och exotiska, drömlika stränder. Punta Cana erbjuder gästerna ett antal olika aktiviteter och bekvämligheter, inklusive land- och icke-motoriserade vattensporter, lekplatser, barer, restauranger, och andra bekvämligheter som gör din upplevelse minnesvärd.

Kom och upptäck den fantastiska semesterorten Occidental Caribe Resort, där du kommer hitta allt du kan önska dig under din semester. Njut av lata dagar och av avslappning i ditt stora, bekväma, ljusa och eleganta rum. Dessutom är denna högklassiga semesterort omgiven av tropiska trädgårdar och kan skryta med 6 stycken specialitetsrestauranger, 1 pizzeria samt en stor bufférestaurang vid namn El Alcazar.

Bavaro
Punta Cana
Dominikanska Republiken
Tel: 001 809 476 7777

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Alla gästrum och sviter är utrustade med luftkonditionering, telefon, eget badkar och dusch, strykjärn och strykbräda, hårtork, te- och kaffemaskin, elektroniska värdeskåp (lika stora som en bärbar dator), allt detta finns tillgängligt i rummen utan extra kostnad. Minikyl, kabel-TV med LCD-skärm (med internationella & nationella kanaler), klockradio och balkong. Superiorrummet har också takfläkt samt andra bekvämligheter.

HAVSUTSIKT

Alla gästrum och sviter är utrustade med luftkonditionering, telefon, eget badkar och dusch, strykjärn och strykbräda, hårtork, te- och kaffemaskin, elektroniska värdeskåp (lika stora som en bärbar dator), allt detta finns tillgängligt i rummen utan extra kostnad. Minikyl, kabel-TV med LCD-skärm (med internationella & nationella kanaler), klockradio och balkong. Superiorrummet har också takfläkt samt andra bekvämligheter.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Restauranger – Hotellet erbjuder 7 restauranger, varav 6 stycken är specialitetsrestauranger.

Buffet Alcazar 

La Dolce Vita (Italiensk)* 

Kyoto (Japansk)* 

La Comedie (Fransk)* 

Mexico Lindo (Mexikansk)* 

Marenostrum (Fisk & Kött)* 

El Conuco (Dominikansk)* 

*Alla specialitetsrestauranger kräver reservationer vad gäller middagar, och har en klädkod som är ledig-elegant. För damer: inga brottarlinnen, shorts och strandsandaler. För herrar: inga ärmlösa tröjor, shorts, strandsandaler. 

**På Alcazar är män tvungna att ha på sig skjortor med ärmar.

Dagliga aktiviteter 

Varje dags aktivitetsschema visas i lobbybaren och vid poolen. Det finns två pooler som tillhör fastigheten.

Kvällsshower organiseras av underhållningsteamet.

Nattklubb

Öppen nattetid från 22:30 – 02:00. Enbart för vuxna.

Spelrum

Öppet mellan 10:00 – 23:00. Pingisbord, biljardbord, dart m.m.

Fitnesscenter

Fria vikter, motståndsutrustning; öppet dagligen mellan 07:00 – 19:00.

Sjukvård 

Doktor finns tillgänglig dygnet runt för läkarvård ($) och en internationell klinik som är öppen dygnet runt ligger 30 minuter från hotellet ($).

Landsporter 

Minifotbollsplan, klättervägg och cirkustrapets. Boccia, badminton, aerobics, bordtennis och andra inomhusspel, 3 upplysta tennisbanor och en basketplan. All verksamhet beror på efterfrågan och väderförhållanden.

Vattensporter

Beach- och poolvolleyboll, vattenpolo, vattenbasket. Introduktionskurser i dykning med utrustning i poolen. Ytterligare lektioner och att dyka kostar extra ($), kajaker, vindsurfning (lektioner $) och segling (enbart med guide) vid hotellstranden är inkluderat. All verksamhet beror på efterfrågan och väderförhållanden.

Golf

Golfpaket finns tillgängliga för rimliga priser. ($)

$: mot extra kostnad

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke