Occidental Grand Punta Cana Resort2018-08-23T14:07:32+00:00

OCCIDENTAL GRAND PUNTA CANA RESORT

All Inclusive

Occidental Grand Punta Cana är beläget på den fantastiska stranden i Punta Cana. Hotellet har en lugn atmosfär och spansk arkitektur omgivet av tropiska trädgårdar. Det erbjuder fantastisk utsikt över Bavaro Beach. Denna resort är perfekt för familjer, par och nygifta som vill kombinera vila och avkoppling med nöje och underhållning.

Följ den lugna havsbrisen till spännande vattensporter på Grand Punta Cana. Här finns bl.a. gratis snorklingutrustning och kajaker som fyller dagarna med skoj. En myriad av nöjen såsom skytte, tennis och bågskytte skapar oförglömliga upplevelser för hela familjen. Tre övervakade sötvattenpooler håller barnen under uppsikt och låter alla njuta av en skön semester i Karibien.

Hotellet har 9 restauranger i charmiga lokaler, en del med uteterrasser, alla med sin distinkta atmosfär. Skäm bort dina smaklökar i en överdådig buffé eller med mexikanska, asiatiska och italienska rätter.

Intresseanmälan

Bavaro
Punta Cana
Dominikanska Republiken
Tel: 001 809 221 87 87

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

All-inclusive

Alla måltider, obegränsad mängd dryck.

Restauranger och barer

Occidental Grand Punta Cana har 9 à la carte-och bufférestauranger som erbjuder mat från hela världen för att tillfredsställa de mest krävande.

Sporter

Icke-motoriserad vattensport, scubalektion i poolen, bowling, gym, tennis, volleyboll och sällskapsspel.

Underhållning

Shower kvällstid.

Barnaktiviteter

​Barnklubb

RUMMEN

DELUXE

Spjälsäng och extrasängar finns tillgängliga på begäran.

SVITER

Juniorsvit rum har en king size-säng eller två dubbelsängar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.