08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Dominikanska Republiken

Occidental Grand Punta Cana Resort

All Inclusive

Bavaro
Punta Cana
Dominikanska Republiken
Tel: 001 809 221 87 87

Occidental Grand Punta Cana är beläget på den fantastiska stranden i Punta Cana. Hotellet har en lugn atmosfär och spansk arkitektur omgivet av tropiska trädgårdar. Det erbjuder fantastisk utsikt över Bavaro Beach. Denna resort är perfekt för familjer, par och nygifta som vill kombinera vila och avkoppling med nöje och underhållning.

Följ den lugna havsbrisen till spännande vattensporter på Grand Punta Cana. Här finns bl.a. gratis snorklingutrustning och kajaker som fyller dagarna med skoj. En myriad av nöjen såsom skytte, tennis och bågskytte skapar oförglömliga upplevelser för hela familjen. Tre övervakade sötvattenpooler håller barnen under uppsikt och låter alla njuta av en skön semester i Karibien.

Hotellet har 9 restauranger i charmiga lokaler, en del med uteterrasser, alla med sin distinkta atmosfär. Skäm bort dina smaklökar i en överdådig buffé eller med mexikanska, asiatiska och italienska rätter.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

All-inclusive

Alla måltider, obegränsad mängd dryck.

Restauranger och barer

Occidental Grand Punta Cana har 9 à la carte-och bufférestauranger som erbjuder mat från hela världen för att tillfredsställa de mest krävande.

 

Sporter

Icke-motoriserad vattensport, scubalektion i poolen, bowling, gym, tennis, volleyboll och sällskapsspel.

Underhållning

Shower kvällstid.

Barnaktiviteter

​Barnklubb

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor

Rummen

Deluxe

Deluxe

Spjälsäng och extrasängar finns tillgängliga på begäran.

Sviter