PARADISE BEACH VILLAS

Frukost

Paradise Beach Villas är ett exklusivt gömställe, smakfullt utrustad med alla moderna bekvämligheter och med en bakgrund av palmer och blått hav.

Njut av en överdådig lunch, delta i vattenlekar och vattensporter eller koppla bara av i en av våra Jacuzzis. Slappna av på vårt generöst tilltagna pooldäck och njut av en av dina tropiska favoritdrinkar från Tiki Bar. Under de susande palmerna kommer du att upptäcka ett lugn som du kanske hade glömt fortfarande fanns.

Vår anläggning vid stranden erbjuder rymliga sviter, central luftkonditionering, takfläktar, kabel-tv, Jacuzzis, fullt utrustat kök, vardagsrum och matsal, sovrum och stor balkong med utsikt över oceanen.

Hotellet ligger precis invid den långsträckta vita sandstranden i Eagle Beach, som har blivit kallad en av världens bästa stränder. Njut av din dag i det lugna karibiska vattnet, ta del i lite vattenlekar eller bara njut av en spektakulär havsutsikt medan du gör ingenting alls.

Prisförfrågan

J.E. Irausquin Blvd 64
Aruba
Tel: 00297 525 40 00

BILDGALLERI

RUMMEN

Ett sovrums svit

En svit med 1 sovrum rymmer upp till fyra (4) personer och består av:

Central luftkonditionering, stort utrustat kök, vardagsrum med TV, digitalt kassaskåp på rummet & privat balkong.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Tiki Bar och restaurang

Öppen dagligen, njut av något gott att äta eller en tropisk cocktail medan du kopplar av vid poolen eller efter ett lugnande dopp i jacuzzin. Happy Hour erbjuds dagligen och musikalisk underhållning några eftermiddagar.

Faciliteter

Två vackra utomhuspooler

Jacuzzi utomhus

Barnpool

Skönhetssalong

Minimart och presentbutik

Daglig städning

Digitalt kassaskåp på rummet

Tvättmöjligheter

Concierge/Guest services

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan