PARK SHORE WAIKIKI HOTEL

På den bästa platsen på Waikiki Beach ligger nyrenoverade Park Shore, som erbjuder det perfekta läget för din semester. Här bor du mellan den frodiga Kapiolani-parken och den spännande uppbyggda delen av Waikiki, vilket betyder att du kan njuta av fantastiska vyer över Diamond Head, den världsberömda stranden och Stilla havet.

Park Shore Waikiki Hotel har rum till rimliga priser samt ett stort utbud av tjänster och bekvämligheter för gästerna. Även kräsna resenärer kommer att uppskatta det lilla extra hotellet erbjuder, som de skönt svalkande handdukarna och en uppfriskande dryck vid ankomst, konferenscentret och rum för kollegor och affärsresande.

Här kan du njuta av yoga, fitness & massage, träna och skapa skräddarsydda program som passar dig och dina behov. Vill du slappna av efter en dag i Oahu? Boka massage på rummet och välj mellan alla olika typer, från Shiatsu till Hawaiiansk Lomi Lomi (mot en kostnad).

På Park Shore Waikiki Hotel kan du insupa fantastiska utsikter över havet när du plaskar i hotellets pool eller slappnar av i en solstol. Eller så kan du hämta en gourmet-picknick från Tucker & Bevvy, njuta av en Mai Tai hos Lulu’s Waikiki eller smaka på autentisk sushi på Yoshitsune.

Stranden hittar du tvärsöver vägen, så ta chansen att låna en solstol och ett parasoll från hotellet, eller köp en behändig strandmatta på ABC Store på väg till stranden.

En promenad på fem minuter längs Kalakaua Avenue för dig till Waikikis hjärta, och om du promenerar i 20 minuter hamnar du på den andra sidan av Waikiki Beach, vid Hilton Hawaiian Village. En lika lång promenad åt andra hållet betyder att du kan gå förbi Honolulu Zoo och till de fantastiska vyerna från Diamond Head. 

2586 Kalakaua Ave,
Honolulu,
Hawaii 96815,
USA
Tel: 001 808 954 7426

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Park Shore Waikiki är inhyst i en L-formad byggnad runt ett stort utrymme på andra våningen, med utsikt mot Diamond Head, hotellets pool och plats att sola vid sidan av den. Alla hotellets rum är relativt kompakta, nyrenoverade och bekväma, med 42-tums plattskärmsteve, mini-kyl och moderna badrum med bad och dusch.

De flesta av hotellets rum på 22m2 är benägna på hotellets ”baksida”, mot Aston Waikiki Beach Hotel. Dessa rum har en balkong eller lanai riktad mot balkongerna som tillhör det andra hotellet.

  • room_1
  • room_2

SUPERIOR

Hotellrum med delvis skymd havsutsikt

Rummen med delvis skymd havsutsikt på 19,5m2 har viss utsikt av havet från sidan, som kan ses från balkongen. Storleken på rummens balkonger varierar beroende på var i byggnaden de är benägna.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

park_6

Serviceavgift

Från och med den 1 januari 2018 läggs en obligatorisk serviceavgift på USD 25,00 per rum och natt, plus 4,172% moms som betalas på plats.

Inkluderat i kostnaden:        

WiFi-åtkomst i hela hotellet
Kylt vatten i lobbyn
1 000 interaktiva TV-program & tillgång till filmbibliotek
Kaffe & juice i lobbyn
Kassaskåp på rummet
Kaffepaket & tepåsar i rummet, fylls på dagligen
Kyld Oshibori-handduk vid ankomst
Yoga- & fitness-träning utomhus fem gånger om veckan (kan komma att ändras)
Gratis lokala och kostnadsfria samtal
Rabatt på Macy’s
Utlåning av badlakan och strandstolar

Restauranger

Hotellet har tre restauranger.

Lulus Waikiki – Lulus är avslappnad, livlig, utsökt och en häftklamring i världsberömda Waikiki. Denna utomhusrestaurang nära Waikiki Beach erbjuder havsutsikt och serverar läckra frukostar, luncher och middagar 7 dagar i veckan.

Tucker & Bevvy – Beläget i lobbyen på Park Shore Waikiki är en favorit Waikiki Beach restaurang bland lokalbefolkningen och hotellets gäster. Tucker & Bevvy är känd för sina läckra picknickmat som är bra för avkopplande frukost, stranddagar eller lätta luncher på parken.

Yoshitsune – en restaurang som serverar underbar traditionell japansk mat till frukost, lunch och middag.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan