PARK SHORE WAIKIKI HOTEL

På den bästa platsen på Waikiki Beach ligger nyrenoverade Park Shore, som erbjuder det perfekta läget för din semester. Här bor du mellan den frodiga Kapiolani-parken och den spännande uppbyggda delen av Waikiki, vilket betyder att du kan njuta av fantastiska vyer över Diamond Head, den världsberömda stranden och Stilla havet.

Park Shore Waikiki Hotel har rum till rimliga priser samt ett stort utbud av tjänster och bekvämligheter för gästerna. Även kräsna resenärer kommer att uppskatta det lilla extra hotellet erbjuder, som de skönt svalkande handdukarna och en uppfriskande dryck vid ankomst, konferenscentret och rum för kollegor och affärsresande.

Här kan du njuta av yoga, fitness & massage, träna och skapa skräddarsydda program som passar dig och dina behov. Vill du slappna av efter en dag i Oahu? Boka massage på rummet och välj mellan alla olika typer, från Shiatsu till Hawaiiansk Lomi Lomi (mot en kostnad).

På Park Shore Waikiki Hotel kan du insupa fantastiska utsikter över havet när du plaskar i hotellets pool eller slappnar av i en solstol. Eller så kan du hämta en gourmet-picknick från Tucker & Bevvy, njuta av en Mai Tai hos Lulu’s Waikiki eller smaka på autentisk sushi på Yoshitsune.

Stranden hittar du tvärsöver vägen, så ta chansen att låna en solstol och ett parasoll från hotellet, eller köp en behändig strandmatta på ABC Store på väg till stranden.

En promenad på fem minuter längs Kalakaua Avenue för dig till Waikikis hjärta, och om du promenerar i 20 minuter hamnar du på den andra sidan av Waikiki Beach, vid Hilton Hawaiian Village. En lika lång promenad åt andra hållet betyder att du kan gå förbi Honolulu Zoo och till de fantastiska vyerna från Diamond Head. 

2586 Kalakaua Ave,
Honolulu,
Hawaii 96815,
USA
Tel: 001 808 954 7426

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Park Shore Waikiki är inhyst i en L-formad byggnad runt ett stort utrymme på andra våningen, med utsikt mot Diamond Head, hotellets pool och plats att sola vid sidan av den. Alla hotellets rum är relativt kompakta, nyrenoverade och bekväma, med 42-tums plattskärmsteve, mini-kyl och moderna badrum med bad och dusch.

De flesta av hotellets rum på 22m2 är benägna på hotellets ”baksida”, mot Aston Waikiki Beach Hotel. Dessa rum har en balkong eller lanai riktad mot balkongerna som tillhör det andra hotellet.

  • room_1
  • room_2

SUPERIOR

Hotellrum med delvis skymd havsutsikt

Rummen med delvis skymd havsutsikt på 19,5m2 har viss utsikt av havet från sidan, som kan ses från balkongen. Storleken på rummens balkonger varierar beroende på var i byggnaden de är benägna.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

park_6

Serviceavgift

Från och med den 1 januari 2018 läggs en obligatorisk serviceavgift på USD 25,00 per rum och natt, plus 4,172% moms som betalas på plats.

Inkluderat i kostnaden:        

WiFi-åtkomst i hela hotellet
Kylt vatten i lobbyn
1 000 interaktiva TV-program & tillgång till filmbibliotek
Kaffe & juice i lobbyn
Kassaskåp på rummet
Kaffepaket & tepåsar i rummet, fylls på dagligen
Kyld Oshibori-handduk vid ankomst
Yoga- & fitness-träning utomhus fem gånger om veckan (kan komma att ändras)
Gratis lokala och kostnadsfria samtal
Rabatt på Macy’s
Utlåning av badlakan och strandstolar

Restauranger

Hotellet har tre restauranger.

Lulus Waikiki – Lulus är avslappnad, livlig, utsökt och en häftklamring i världsberömda Waikiki. Denna utomhusrestaurang nära Waikiki Beach erbjuder havsutsikt och serverar läckra frukostar, luncher och middagar 7 dagar i veckan.

Tucker & Bevvy – Beläget i lobbyen på Park Shore Waikiki är en favorit Waikiki Beach restaurang bland lokalbefolkningen och hotellets gäster. Tucker & Bevvy är känd för sina läckra picknickmat som är bra för avkopplande frukost, stranddagar eller lätta luncher på parken.

Yoshitsune – en restaurang som serverar underbar traditionell japansk mat till frukost, lunch och middag.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke