Pearl Beach Hotel2018-08-23T14:26:36+00:00

PEARL BEACH HOTEL

Frukosthotell

Bara några steg från stranden ligger det lilla charmiga hotellet Tom Beach, det åtnjuter allra bästa läge! Hotellet är en pärla & mycket populärt med många återvändande gäster år efter år.

På hotellet finns 14 rum alla i boutique stil, 7 rum har terrass, 3 balkong och 2 deluxe rum har eget soldäck. Det finns även en 2 rumsvilla
beachfront. Rummen har himmelssäng, tv, dvd spelare, Ipod station.

Hotellet är målat i behagliga karibiska färger. Det finns en liten pool med lugnt läge. St Jean Village med affärer, barer och restauranger ligger inom gångavstånd.
Hotellet har en snackbar och en à la carte-restaurang. Man vet aldtig vilken kändis man kan stöta på när man njuter av en kall drink på hotellets strandbar!

Intresseanmälan

Baie de St Jean
97133, St. Barthelemy
FRANCE, F.W.I.
Tel: 00590 590 528 120

hotell på st barthelemy

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger

Peral Beach restaurant direkt vid stranden erbjuder många härliga rätter i avslappnad miljö.
Karibiskt / franskt kök. Mycket populär bland lokalbefolkningen & hotellets gäster.
Pearl Beach är öppen för frukost, lunch och kbäll tapas.
På lördagar serveras brunch och en Dj bjuder på underhållning.

Beach baren serverar många goda & färgglada cocktails! Här serveras även lättare rätter.

tom beach hotel

Följande är tillgängliga med en extra kostnad:

Kajakuthyrning
Windsurfing uthyrning
Båtturer och uthyrning 
Djuphavsfiske 
Tennis 
SCUBA 
Vattenskidor 
Massage

RUMMEN

SUPERIOR

Dessa rum ligger i den tropiska trädgården nära poolområdet. Rummet har dubbelsäng, safe, minibar, tv, dvd, air-condition, badrum och en terrass.

  • hotell på st barthelemy

DELUXE

Desa rum ligger på framsidan av hotellet, en våning upp med utsikt över St Jean Beach och även nära poolområdet. Rummen har dubbelsäng, safe, minibar, tv, dvd, air-condition, badrum och en terrass.

HAVSUTSIKT

Ljusa rymliga rum med havsutsikt och dirket utgång till stranden. Rummen har queen size säng, safe, minibar, tv, dvd, air-condition, badrum och terrass dirket mot havet. (max 2 personer i dessa rum)

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.