PLAZA HOTEL HAVANNA

Frukosthotell

Byggt för över 100 år sedan har Hotell Plaza en egen konisk triangelform, vilket ger en speciell upplevelse. Tidigt 1900-tal återspeglas fortfarande i detaljer som den (delvisa) ursprungliga våningen i lobbyn och de höga fönster som sandblästrats med Hotell Plaza’s emblem.

Lobbyn och den närbelägna baren är livliga och trivsamma, här kan man njuta av den bubblande fontänen färggranna burfåglar. Glasmålningar i taket – med vackra jugendstilbilder – filtrera solljuset.

Hotell Plaza har tre restauranger och tre barer, inklusive Fausto, bufférestaurangen och baren på femte våningen. Det är också där Plaza-takterrassen ligger, här har man en härlig utsikt över staden.

Plaza utstrålar en gammaldags känsla av storhet. Tänk dig som Albert Einstein och Babe Ruth (båda tidigare gästerna här), gått i hallarna. Plaza är idag ett prisvärt alternativ med ett utmärkt läge i gamla stan,
På torget, direkt utanför hotellet, står de gamla antika bilarna på rad.

Centralt i Havannas gamla stad.

267 Agramonte,
Havanna
Kuba
Tel: 0053 7 860 85 83

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Rummen är olika stora men alla har dubbelsängar. Vissa rum har små balkonger med trevlig utsikt. Det finns rumservice. Rummen är utrustade med luftkonditionering, telefon, satellit-TV, värdeskåp, hårtork, minibar, badrum med dusch samt 110V/60Hz.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har tre restauranger och tre barer, varav en restaurang och bar ligger på takterrassen med utsikt över Havanna.

Faciliteter

Lobby Bar
Buffet Restaurang
A la Carte Restaurant
Shop
Galleri
Parkering
Solarium
Tour Booking Desk
Biluthyrning
Barnvakt
Valutaväxling
Tillgång till internet i lobbyn
Konferensrum

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke