08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Maldiverna

Reethi Beach Resort

All Inclusive

Fonimagoodhoo Island
Baa Atoll, Maldives
Tel: 00960 660 2626

Reethi Beach ligger på den vackra och grönskande ön  Fonimagoodhoo, omgiven av en vacker lagun och vita sandstränder. Ön är bara 600 m x 200 m och det tar endast 35 minuter med sjöflygplan från Male flygplats. Det underbara husrevet ligger cirka 30 till 100 m från ön.

Hotellet ligger i Baa Atoll, nordväst om Malés internationella flygplats, med idylliska svajande palmer och en vit sandstrand. Fristående och parhusvillor är utspridda över hela anläggningen, var och en med privata terrasser och solstolar så att du verkligen kan varva ner. Rummen har direkt tillgång till den vackra stranden eller över den kristallklara blå lagunen.

Utforska de omgivande reven, eller bara koppla av i spa och wellness anläggningen. Hotellet har både en buffetrestaurang och ett urval av läckra à la carte-restauranger. Det finns gott om barer också; vid poolen eller på stranden, med utsikt töver de fantastiska gyllene solnedgångarna.

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger

The Rehendhi
Huvudrestaurangen serverar frukostbuffé, lunch och middag med olika natteman varje kväll. Denna restaurang tillgodoser även för vegetarianer och för särskilda kostbehov på begäran.

Moodhu Bar & Restaurant
Byggd på pålar över lagunen. Denna 24-timmars restaurang och kafé erbjuder ett brett utbud av à la carte-menyer och drycker.
 

Reethi Grill
En utomhus middagsmötesplats, erbjuder en riktig grillsmak, med en verklig, levande matlagningserfarenhet, tandoori och vedeldade pizzaugn specialiteter.

Alifaan Restaurant
En populär och avslappnad dagtids mötesplats vid poolen med ett omfattande urval av snack favoriter.

Saima Garden
En butiksrestaurang som serverar maldiviska och internationella rätter. Bokning krävs.

Spa

Coconut Spa på Reethi Beach har två luftkonditionerade "par" rum med badkar och tre luftkonditionerade "singel" rum. Det finns också ett fristående massagerum samt en ångbastu och en jacuzzi som ligger intill relaxavdelningen. Manikyr/pedikyr samt behandlingsrum på bottenvåningen . Mottagningen har också Spa Boutique, väntrum och omklädningsrum.

Semestertyper

Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Reethi Villor

Reethi Villor

Fristående eller parhus som ligger på den västra och östra sidan av ön, bland tropisk vegetation och bara några steg från stranden, delvis utomhus badrum med dusch, terrass och solstolar, solstolar (med madrass) på stranden.

Deluxe Villa

Vatten Villa