ROOMS ON THE BEACH, NEGRIL

Frukosthotell

Rooms on the Beach, Negril är ett litet hotell vid Karibiska havet och ligger direkt vid Negrils drygt milslånga strand som är känd för sin pudervita sand och sina spektakulära solnedgångar.

Härifrån är det inte alls långt till olika populära Negril-ställen som Rick’s Café, Marguaritas och Alfredo´s och man kan dessutom enkelt ta sig till fots till lokala restauranger och boutiquer.

Hotellet har en pool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

Prisförfrågan

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 3500

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Hotellet har två våningar och totalt 57 rum. Rummen har antingen en kingsize-säng eller två dubbelsängar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, Internet (mot extra kostnad), säkerhetsbox, strykjärn, strykbräda, hårtork, cd-klockradio och kaffebryggare.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Det finns tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag finns på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Barservice
Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

Faciliteter

Hotellet har en swimmingpool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad. Bland vattensporterna kan nämnas windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning, dykning, djuphavsfiske och parasailing som Du kan prova mot extra kostnad.

Pool

En swimmingpool som är öppen från 09.00 – 18.00.

Dive Shop

Dykning på stranden erbjuds mot extra kostnad.

Kids’ Club

Ingen barnklubb.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan