08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Jamaica

Rooms on the Beach, Negril

Frukosthotell

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 3500

Rooms on the Beach, Negril är ett litet hotell vid Karibiska havet och ligger direkt vid Negrils drygt milslånga strand som är känd för sin pudervita sand och sina spektakulära solnedgångar.

Härifrån är det inte alls långt till olika populära Negril-ställen som Rick’s Café, Marguaritas och Alfredo´s och man kan dessutom enkelt ta sig till fots till lokala restauranger och boutiquer.

Hotellet har en pool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger och barer

Det finns tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag finns på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Barservice
Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

Faciliteter
Hotellet har en swimmingpool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad. Bland vattensporterna kan nämnas windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning, dykning, djuphavsfiske och parasailing som Du kan prova mot extra kostnad.

Pool
En swimmingpool som är öppen från 09.00 - 18.00.

Dive Shop
Dykning på stranden erbjuds mot extra kostnad.

Kids' Club
Ingen barnklubb.

Semestertyper

Familjeresor

Rummen

Trädgårdsutsikt

Trädgårdsutsikt

Hotellet har två våningar och totalt 57 rum. Rummen har antingen en kingsize-säng eller två dubbelsängar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, Internet (mot extra kostnad), säkerhetsbox, strykjärn, strykbräda, hårtork, cd-klockradio och kaffebryggare.