ROOMS ON THE BEACH, NEGRIL

Frukosthotell

Rooms on the Beach, Negril är ett litet hotell vid Karibiska havet och ligger direkt vid Negrils drygt milslånga strand som är känd för sin pudervita sand och sina spektakulära solnedgångar.

Härifrån är det inte alls långt till olika populära Negril-ställen som Rick’s Café, Marguaritas och Alfredo´s och man kan dessutom enkelt ta sig till fots till lokala restauranger och boutiquer.

Hotellet har en pool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

Prisförfrågan

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 3500

BILDGALLERI

RUMMEN

TRADGARDSUTSIKT

Hotellet har två våningar och totalt 57 rum. Rummen har antingen en kingsize-säng eller två dubbelsängar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, Internet (mot extra kostnad), säkerhetsbox, strykjärn, strykbräda, hårtork, cd-klockradio och kaffebryggare.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Det finns tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00.

Kontinental frukost ingår och serveras mellan kl. 07.00 och 09.30. Tillgång till komplett amerikansk frukost, lunch och middag finns på hotellrestaurangen. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmat till gourmetrestauranger.

Barservice
Baren är öppen från kl. 10.00 och 23.00. Tillgång till läsk, juice och vatten finns dygnet runt från strategiskt utplacerade automater.

Faciliteter

Hotellet har en swimmingpool, hotellrestaurang och bar, fitnesscenter och ett Internet-café. Fitnesscentret är utrustat med Exercycles, Stairmasters, Multi Station och vikter som kan användas utan extra kostnad. Bland vattensporterna kan nämnas windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning, dykning, djuphavsfiske och parasailing som Du kan prova mot extra kostnad.

Pool

En swimmingpool som är öppen från 09.00 – 18.00.

Dive Shop

Dykning på stranden erbjuds mot extra kostnad.

Kids’ Club

Ingen barnklubb.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan