ROOMS ON THE BEACH, OCHO RIOS

Frukosthotell

Härligt hotell i genuina Ocho Rios, direkt på stranden och bara 1,5 timme från Montego Bay-flygplatsen – utmärkt för singlar, par och familjer. Mycket prisvärt hotell.

Hotellet ligger på stranden i Ocho Rios på Jamaicas nordöstra kust, bara fem minuter från världsberömda Dunns River Falls och med Ocho Rios utbud shopping och nattliv inom gångavstånd.

Rooms on the Beach har gym med träningscyklar, vattensporter såsom windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning och scubadykning. Hotellet har även en liten trevlig pool med poolbar.

Main Street
Ocho Rios
Jamaica
Tel: 001 876 516 1400

BILDGALLERI

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Hotellet har tre våningar och totalt 93 rum, inkl. havsutsikt, Junior Suites och speciella familjerum med tre dubbelsängar. Rummen har antingen en kingsize-säng, två dubbelsängar eller tre dubbelsängar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, säkerhetsbox, hårtork, cd-klockradio och kaffebryggare.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har en restaurang och en bar. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmats- till gourmetrestauranger.

Uteliv & Aktiviteter

Hotellet ligger mitt i Ocho Rios stad. Djuphavsfiske och parasailing finns mot extra kostnad.

Facilitieter

Gym med träningscyklar, vattensport inkl. windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning och scubadykning. Djuphavsfiske och parasailing finns mot extra kostnad.

Pool

Swimmingpoolen som är öppen från kl. 09.00 till 18.00.

Dive Shop

Dykning på stranden erbjuds mot extra kostnad.

Kids’ Club

Ingen barnklubb

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke