Rooms on the Beach, Ocho Rios2018-08-06T10:04:03+00:00

ROOMS ON THE BEACH, OCHO RIOS

Frukosthotell

Härligt hotell i genuina Ocho Rios, direkt på stranden och bara 1,5 timme från Montego Bay-flygplatsen – utmärkt för singlar, par och familjer. Mycket prisvärt hotell.

Hotellet ligger på stranden i Ocho Rios på Jamaicas nordöstra kust, bara fem minuter från världsberömda Dunns River Falls och med Ocho Rios utbud shopping och nattliv inom gångavstånd.

Rooms on the Beach har gym med träningscyklar, vattensporter såsom windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning och scubadykning. Hotellet har även en liten trevlig pool med poolbar.

Begär offert

Main Street
Ocho Rios
Jamaica
Tel: 001 876 516 1400

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har en restaurang och en bar. På gångavstånd från hotellet finns ett varierat utbud med allt från snabbmats- till gourmetrestauranger.

Uteliv & Aktiviteter

Hotellet ligger mitt i Ocho Rios stad. Djuphavsfiske och parasailing finns mot extra kostnad.

Facilitieter

Gym med träningscyklar, vattensport inkl. windsurfing, kajakpaddling, segling, vattenskidåkning och scubadykning. Djuphavsfiske och parasailing finns mot extra kostnad.

Pool

Swimmingpoolen som är öppen från kl. 09.00 till 18.00.

Dive Shop

Dykning på stranden erbjuds mot extra kostnad.

Kids’ Club

Ingen barnklubb

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Hotellet har tre våningar och totalt 93 rum, inkl. havsutsikt, Junior Suites och speciella familjerum med tre dubbelsängar. Rummen har antingen en kingsize-säng, två dubbelsängar eller tre dubbelsängar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-tv, telefon, säkerhetsbox, hårtork, cd-klockradio och kaffebryggare.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.