sandals_royal_caribbean

Sandals Royal Caribbean

OBS! Endast för par.

    

Letar du efter ett hotell som ger dig två semestrar i en? Vad sägs då om en elegant resort i brittisk kolonialstil med en egen exotisk ö? Det är nämligen vad Sandals Royal Caribbean kan erbjuda.

Här hittar du massor av saker som sätter guldkant på din semester: middagar i en elegant miljö, våra unika Swim-Up Suites som gör att du kan simma fram till din egen svit… eller ett riktigt äventyr på hotellets egen ö.Sandals Royal Caribbean är ett av Jamaicas mest attraktiva hotell och erbjuder två olika sidor av världen – dels strandhotellet i brittisk kolonialstil och dels den exotiska och lite mystiska privata ön som bara ligger några minuter ifrån stranden. Hotellet ligger på en ljuvlig strand i Montego Bay och präglas av en brittisk accent rakt igenom – från entrén via en stor portal till huvudbyggnaden i georgiansk stil. Det hela inramas av en lummig, tropisk trädgård. Här kan du njuta av lyxen att få frukost på sängen eller ett riktigt välsmakande Afternoon Tea.

Bara några minuter bort kan du kliva på en drakbåt som tar dig till en privat ö som erbjuder mängder av exotiska äventyr: här kan du koppla av vid poolen och på stranden, gå på party och se fyrverkerier på kvällen och besöka en indonesisk restaurang. Tillbaka i land kan du välja att äta på någon av de sex olika restaurangerna. Vill du simma iväg till din egen uteplats ska du välja en Swim-Up Suite som också erbjuder den lyxiga fördelen med en egen personlig butler. Från lättare kvällsmål till exotisk thaimat i gamla världens Jamaica… Sandals Royal Caribbean erbjuder dig flera exotiska semestrar till priset av en.

Följ med på en kulinarisk resa runt om i världen, där vällagad mat utgör den perfekta grunden för en romantisk semesterupplevelse. Här har du sju olika förstklassiga restauranger att välja bland, och var och en av dem står redo att överträffa dina förväntningar. Det som erbjuds här är verkligt global kulinarisk extravaganza – och du behöver inte ens lämna hotellet för att få uppleva det. Här kan du välja bland sju olika restauranger. Och tack vare ett exklusivt utbytesprogram kan du Dine Around Montego Bay på två andra Sandals-hotell i närheten. Det ger dig ett utbud på totalt 17 olika restauranger.

 

Address
Mahoe Bay
Montego Bay
Jamaica
Tel: +1 876 953 2231
Hotellfakta
 • Wifi finns
 • Vuxenhotell
 • Restaurang(er)
 • Pool
 • Nära till strand
 • Hyrbilservice
 • Hälsostudio/Spa
 • Handikappvänligt
 • Gym
 • Frukosthotell
 • Endast för par
 • Bungalowhotell
 • Bröllopshotell
 • Bar(er)
 • All-inclusiveLäs mer om Sandals Luxury Included Resorts här
 

Rummen

Oavsett om du föredrar att bo nära stranden eller mer avskilt och inbäddat i den grönskande tropiska trädgården, så har du flera olika rumskategorier att välja bland. Varje rum håller en hög standard och har egen balkong eller uteplats. Vissa ligger direkt på stranden medan andra inkluderar en personlig butler och ligger så till att du kan simma fram till din egen uteplats.

I alla rum ingår kingsize-stolpsäng, luftkonditionering, toalettartiklar, hårtork, telefon, cd/klockradio, satellit-tv, strykjärn och strykbräda, badrum och dusch, digital säkerhetsbox, minibar, Internet (extra kostnad).

Over the Water Private Island Butler Villa med Infinity Pool - OWV

Dessa underbara villor ligger på vattnet och ger en intim kontakt med Karibiska havet. Från egna hängmattor till privata glasgolv - din privata villa levererar en uppslukande färd av Karibiens finaste turkosa vatten och rika marina liv. Par kan beundra havet från sin privata pool och jacuzzi med utomhusdusch. Du behöver inte ens gå utanför dörren för att uppleva Karibiens kristallklara vatten. Med genomskinliga glasgolv upplever du havet från din lyxiga svit. Varje svit ger höjden av lyx med en elegant mahogny king size-säng prydd med sängkläder av egyptisk bomull och plyschkuddar för bästa sömn. Du har även din egen personliga butler - utbildad i enlighet med Guild of Professional Butlers som tillhandahåller butlers till adel och kändisar. 

Rumsutsikt: Havsutsikt

 

Swim-up Crystal Lagoon Honeymoon One Bedroom Butler Suite - 1B

Belägna på den första våningen i Clarence Building har dessa exotiska kärleksnästen direkt tillgång till anläggningens Crystal Lagoon pool från en uteplats komplett med solstolar och bistroset.  Sovrummet och vardagsrummet har en elegant inredning, king size-säng, en välfylld bar och platt-TV. Det påkostade badrummet har en stor bubbelpool och duschkabin. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: Crystal Lagoon och trädgård

 

Crystal Lagoon Honeymoon Penthouse Oceanview One Bedroom Butler Suite - PH

Dessa kärleksnästen ligger på tredje våningen i Clarence Building och erbjuder fantastisk utsikt över Karibiska havet och Crystal Lagoon poolen. En öppen planlösning och vardagsrum. Sovrummet har elegant inredning, king size-säng, välfylld bar, platt-TV och dockningsstation för iPod. Det rymliga badrummet har marmorbänkar, stora bubbelbadkar och en duschkabin. Dessa påkostade takvåningar erbjuder höjden av lyx och privat balkong med vacker havsutsikt. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: Crystal lagoon och havet

 

Royal Beachfront One Bedroom Butler Suite - RS

Längs den vita sandstranden ligger dessa fantastiska kärleksnästen med enastående utsikt över Karibiska havet. Dessa exceptionella strandsviter har ett bekvämt vardagsrum, modernt badrum med dusch och badkar, och ett öppet sovrum med king size-säng, platt-TV, en välfylld bar och dockningsstation för iPod. Varje svit har balkong eller uteplats med ett bistroset där du kan njuta av god mat med havet i bakgrunden. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: havet och stranden

 

 Royal Beachfront Honeymoon One Bedroom Butler Suite - HRS

Längs den vita sandstranden ligger dessa magnifika smekmånadskärleksnästen med fantastisk utsikt över Karibiska havet. Dessa exceptionella strandsviter har ett bekvämt vardagsrum, modernt badrum med dusch och badkar och ett öppet sovrum med en king size-säng, platt-TV, en välfylld bar och dockningsstation för iPod. Varje svit har balkong eller uteplats med ett bistroset där du kan njuta av god mat med havet i bakgrunden. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: havet och stranden


Crystal Lagoon Honeymoon One Bedroom Butler Suite - PS

Ytterst romantiska, ligger dessa kärleksnästen ovanför anläggningens Crystal Lagoon pool. Sviterna har ett rymligt vardagsrum med en platt-TV och plyschsoffor och erbjuder alla bekvämligheter i ett hem; en handgjord king size-säng prydd med fina lakan, en välfylld bar, dockningsstation för ipod och en personlig butler. Det rymliga badrummet har marmorbänkar, ett stort bubbelbadkar och en duschkabin. Dessa påkostade sviter har även en stor balkong där du kan njuta av privata måltider gjorda av din personliga butler. Rumsservice 24 timmar ingår.

Rumsutsikt: Crystal Lagoon

 

Walkout Swim up Crystal Lagoon Honeymoon Butler Suite - WS

Med anläggningens vackra Crystal Lagoon pool på bara några meters avstånd respresenterar dessa påkostade sviter höjden av bekvämlighet och lyx. Sviterna har avskilda uteplatser för ökad integritet som omges av lummiga trädgårdar. Det rymliga sovrummet har en king size-säng med paneler, en välfylld bar, platt-TV och dockningsstation för iPod. Badrummet utgörs av handgjort mosaik, dubbla handfat, duschkabin och badkar. Gästerna har också tillgång till högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: Trädgårdar och Crystal Lagoon

 

Crystal Lagoon Honeymoon Oceanview Butler Suite - OR

Dessa sviter ligger på andra våningen i Buckingham Building och har stora balkonger med delvis utsikt över anläggningens Crystal Lagoon pool och havet. Det rymliga sovrummet har en king size-säng, en välfylld bar, platt-TV och dockningsstation för iPod. Badrummet utgörs av handgjord mosaik, dubbla handfat, duschkabin och badkar. Gästerna har också tillgång till högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: havet och Crystal Lagoon

Over the Water Private Island Butler Villa med Infinity Pool - OWV

Dessa underbara villor ligger på vattnet och ger en intim kontakt med Karibiska havet. Från egna hängmattor till privata glasgolv - din privata villa levererar en uppslukande färd av Karibiens finaste turkosa vatten och rika marina liv. Par kan beundra havet från sin privata pool och jacuzzi med utomhusdusch. Du behöver inte ens gå utanför dörren för att uppleva Karibiens kristallklara vatten. Med genomskinliga glasgolv upplever du havet från din lyxiga svit. Varje svit ger höjden av lyx med en elegant mahogny king size-säng prydd med sängkläder av egyptisk bomull och plyschkuddar för bästa sömn. Du har även din egen personliga butler - utbildad i enlighet med Guild of Professional Butlers som tillhandahåller butlers till adel och kändisar. 

Rumsutsikt: Havsutsikt 

Romeo & Juliet Walkout Butler Suite with Patio Tranquility Soaking Tub - WGBT

Belägna på bottenvåningen i Edinburgh Building har dessa Romeo & Juliet sviter ett rymligt sovrum, separat matplats och en stor privat uteplats med ett utomhusbubbelbadkar för två. Sovrummet har handgjorda möbler i mahogny, king size-säng och HD Smart TV. Badrummet har en duschkabin, dubbla handfat, belysta speglar, och en toalett i frostat glas. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: gräsmattor and trädgårdar

 

Honeymoon Grand Luxury Walkout Butler Suite with Patio Tranquility Soaking Tub - HWGBT

Belägna på bottenvåningen i Edinburgh Building har dessa fina smekmånadssviter ett rymligt sovrum, separat matplats och en stor privat uteplats med ett utomhusbubbelbadkar för två. Sovrummet har handgjorda möbler i mahogny, king size-säng och HD Smart TV. Badrummet har en duschkabin, dubbla handfat, belysta speglar, och en toalett i frostat glas. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: gräsmattor and trädgårdar


Romeo & Juliet Butler Suite with Balcony Tranquility Soaking Tub - GBT

Belägna på andra och tredje våningen i Edinburgh Building har dessa fina Romeo & Juliet sviter ett rymligt sovrum, separat matplats och en stor balkong med ett utomhusbubbelbadkar för två. Sovrummet har handgjorda möbler i mahogny, king size-säng och HD Smart TV. Badrummet har en duschkabin, dubbla handfat, belysta speglar, och en toalett i frostat glas. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: gräsmattor and trädgårdar


Honeymoon Grand Luxury Butler svit med balkong Tranquility Blötläggning - HGBT

Belägna på andra och tredje våningen i Edinburgh Building har dessa fina Romeo & Juliet sviter ett rymligt sovrum, separat matplats och en stor balkong med ett utomhusbubbelbadkar för två. Sovrummet har handgjorda möbler i mahogny, king size-säng och HD Smart TV. Badrummet har en duschkabin, dubbla handfat, belysta speglar, och en toalett i frostat glas. Gästerna kan njuta av högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: gräsmattor and trädgårdar

Royal One Bedroom Butler Suite - RW

Dessa eleganta sviter ligger precis vid stranden och nära en av anläggningens pooler. De erbjuder en lugn tillflyktsplats med ett bekvämt vardagsrum, modernt badrum med dusch och badkar, ett öppet sovrum med en king size-säng med paneler, platt-TV, en välfylld bar och dockningsstation för iPod. Sviten är perfekt för avkoppling med sin stora balkong eller uteplats där du med ett bistroset kan njuta av privata måltider gjorda av din personliga butler. Gästerna har också rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: Östra poolen och delvis skymd strand


Crystal Lagoon Honeymoon Butler Suite - GR

Belägna på andra våningen i St James byggnaden har dessa påkostade sviter stora balkonger med spektakulär utsikt över frodiga, tropiska trädgårdar och anläggningens Crystal Lagoon pool. Det stora sovrummet har en king size-säng med paneler, platt-TV, en välfylld bar och dockningsstation för iPod. Badrummet utgörs av handgjord mosaik, dubbla handfat, ett privat bubbelbadkar och en duschkabin. Gästerna har också tillgång till högklassig service av en personlig butler och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Rumsutsikt: Crystal Lagoon och trädgård


Windsor Beachfront Walkout Club Level Room with Patio Tranquility Soaking Tub - WBT

Dessa nyrenoverade rum ligger direkt på stranden på bottenvåningen i Windsor byggnaden och har en rymlig uteplats med ett bubbelbadkar för två med fantastisk utsikt över Karibiska havet. Sovrummet har elegant inredning inklusive en king size-säng med paneler, smart-TV och en välfylld bar. Badrummet är inrett i marmor och utrustat med en regndusch och belysta speglar. Gästerna har även tillgång till concierge-service.

Rumsutsikt: havet och stranden 


Windsor Beachfront Club Level Room with Balcony Tranquility Soaking Tub - BT

Dessa nyrenoverade rum ligger direkt på stranden på andra våningen i Windsor byggnaden och har en rymlig balkong med ett bubbelbadkar för två med fantastisk utsikt över Karibiska havet. Sovrummet har elegant inredning inklusive en king size-säng med paneler, smart-TV och en välfylld bar. Badrummet är inrett i marmor och utrustat med en regndusch och belysta speglar. Gästerna har även tillgång till concierge-service.

Rumsutsikt: havet och stranden


Beachfront Honeymoon Walkout Club Level Room - WB

Beläget direkt på stranden på nedre våningarna av Balmoral byggnaden ligger dessa exceptionella sviter med stora uteplatser bara några steg från stranden. Det rymliga sovrummet har en king size-säng med paneler, platt-TV, en välfylld bar och dockningsstation för iPod.  Badrummet har en dusch och badkar. Gästerna har även tillgång till concierge-service.

Rumsutsikt: Stranden


Kensington Cove Honeymoon Beachfront Club Level Room - HB

Med fantastisk utsikt över Karibiska havet ligger dessa rymliga rum i Kensington byggnaden. Rummen är vackert inredda och har en king size-säng med paneler, platt-TV, ett marmor-inrett badrum komplett med bubbelbadkar.  Rummen har även egen balkong eller uteplats. Gästerna har tillgång till concierge-service.

Rumsutsikt: havet, stranden och östra poolen


Beachfront Grande Luxe - GB

Dessa välutrustade rum ligger direkt på stranden i Balmoral och Sandringham byggnaderna och har antingen en stor balkong eller uteplats med fantastisk utsikt över Karibiska havet. Det rymliga sovrummet har en king size-säng med paneler, platt-TV och dockningsstation för iPod. Badrummet har dusch och badkar.


Caribbean Grande Luxe Poolside - RG

Omringade av tropiska trädgårdar är dessa  välutrustade rum inredda med eleganta mahognymöbler, en king size-säng med paneler, platt-TV och ett elegant badrum komplett med marmorkakel och en stor bubbelpool. Gäster har även tillgång till en semi-privat pool.


Rumsutsikt: Pool, välklippta gräsmattor och trädgårdar

 

Royal Sanctuary Grande Luxe - GL

Med fantastisk utsikt över anläggningens anlagda gräsmattor och lummiga trädgårdar har dessa välutrustade rum stora balkonger eller uteplatser och ligger bara en kort promenad från stranden och Lane Spa. Rummen är rymliga och har eleganta mahognymöbler, king size-säng med paneler, platt-TV och marmorkaklat badrum.


Rumsutsikt: välklippta gräsmattor och trädgårdar

 

Caribbean Premium - PR

Dessa rum ligger i Arundel byggnaden och har stora balkonger eller uteplatser med magnifik utsikt över den lummiga karibiska trädgården eller anläggningens fantastiska södra pool. Dessa rymliga rum ligger även nära anläggningens huvudfaciliteter och aktiviteter och utgör den perfekta kombinationen mellan bekvämlighet och lyx. Rummen har eleganta mahognymöbler, en king size-säng med paneler, platt-TV och ett marmorkaklat badrum.

Rumsutsikt: Pool

Caribbean Deluxe - DL

Dessa stora rum ligger på andra våningen i Carisbrooke byggnaden och är bekvämt belägna ovanför anläggningens lobby. De har sittgrupper med plyschklädda stolar och kuddar, eleganta mahognymöbler, en king size-säng med palener, platt-TV och ett marmorkaklat badrum.

Rumsutsikt: Delvis utsikt över trädgården


Bo på ett Sandals hotell och njuta av alla faciliteter på den andra. 

Bo på en av dessa resorts - Sandals Royal Caribbean, Sandals Inn eller Sandals Montego Bay och du har möjlighet att njuta av faciliteterna på alla hotellen. Sandals Resorts inkluderar den möjligheten till "Dine Around". De kommer även transportera dig gratis!

 

All inclusive - Vad ingår i Sandals all inklusive koncept?

Alla måltider, snacks vid alla tidpunkter och fina restauranger

Dykning (om certifierad) *

Golf på Jamaica och Saint Lucia

Segling, vattenskidor, snorkling och mycket mer

Landsporter såsom tennis och volleyboll

Lyxigt boende

Wi-Fi på alla hotell i alla allmänna utrymmen och alla rum, oavsett kategori

Standard Bröllopspaket 

Transfer från flygplatsen

Högklassiga drycker

Växlingsfördelar

Bröllopspaket

Dricks, uppskattningsutgifter och hotellskatter

Mer information finns här: all inclusive-paket  


Tjänster och faciliteter:

- 6 sötvattenspooler, bubbelpooler och 2 poolbarer

- Red Lane® Spa med nagelsalong

- Levande kvällsunderhållning

- BBQ strandpartyn

- Pianobar öppen från 18:30 till 02:00

- Veckotemakvällar

- Bordtennis

- Volleyboll

- Pilkastning

- Tennis

- Aerobics

- Brädspel

- Biljardbord

- Hobie Cats

- Snorkling

- Vindsurfing

- Kajakpaddling

- Dykning (gratis för certifierade dykare); lektioner finns till en extra kostnad.

- Flerspråkig personal

- Växlingskontor

- Sjuksköterskemottagning, öppet från 08:00 till 17:00  (läkare finns tillgängligt 24 timmar om dygnet)

- Resortorientering två gånger dagligen, klockan 10:00 och 17:00.

- Flygplatstransfer

- En "ingen dricks policy” på resorten, med undantag för Butlers

- Hög bredbandsuppkoppling (uppkoppling i rummen och WiFi i lobbyn)

- Tvätt- och kemtvätts service på begäran (mot betalning)

- Presentaffär

Golf ingår på vissa hotell eller så finns det tillgång till golf i närheten. Hör av dig till oss, så berättar vi mera!

 

Välmående

Red Lane Spa är en veritabel oas för både kropp och själ. Här erbjuds klassiska europeiska spa-behandlingar i en distinkt karibisk tolkning. Pevonia Botanica-hudvårdsprodukter av hög kvalitet samt kundanpassade formulas används för att skapa olika behandlingar med karibisk inspiration. De här unika hudvårdsupplevelserna omfattar exotiska och tropiska ingredienser som bland annat kokosnöt, rårörsocker och Blue Mountain-kaffe. Dessa används för att skapa olika sammansättningar som har en förnyande och föryngrande effekt.

 

Underhållning

Från eleganta fester till spännande shower, temapartyn och olika evenemang, t ex liveunderhållning såsom steel drum-band, eldslukare, lokala artister, fyrverkerier varje vecka, temaparty och maskerad varje vecka, White Parties och fantastiska strandpartyn.

Övrigt

Flygplatstransfer, dricks och hotellskatter ingår.

Bröllopsresa

Vi erbjuder bröllopsresor till Jamaica. Kontakta oss för mer information.

För din resa till Jamaica välj Sandals Royal Caribbean Resort