SILVER BEACH HOTEL

Halvpension

Silver Beach Hotel ligger på en egen privat strand i Trou d’Eau Douce, söder om Belle Mare detta är en del av Mauritius som är känd för sina djupa blå laguner och långa sträckor av glittrande sandstrand. Utsikten från hotellet är makalös. Från ditt rum, kommer du att kunna titta ut på den vackra hotellträdgården eller havet utanför. Och din balkong gör en underbar utsiktspunkt på det hela. Finns det något bättre sätt att tillbringa en timme än genom att titta på himlen med en kall drink i handen och titta på solen som går ner efter en vacker dag.

Med bara 60 rum, erbjuder det lilla hotellet stora möjligheter att njuta av en avkopplande semester i pittoreska och lugna omgivningar men ändå bara en kort resa från de olika aktiviteter som finns på den fantastiska närliggande ön Ile Aux Cerfs, som kan nås med en vanlig buss eller båttrafik.

Med sin lummiga trädgårdar, inbäddat precis vid kanten av sandstranden , Silver Beach säljer sig själv. Du kommer att gilla sitt vackra läge och mycket privata inrättningar. När allt kommer omkring, vad kan vara bättre än att ha en liten lapp av ett paradis att kalla din egen?

Du kommer att gilla det lätt tillgång till havet, liksom laguner och vikar i Belle Mare – och alla de fantastiska möjligheter som de medför för dykning, snorkling, kajakpaddling och mycket mer. Silver Beach erbjuder ett komplett utbud av aktiviteter för både energiska och lätt söker vattensporter entusiaster, med alternativ från vindsurfing till trampbåtar .

Med sin exklusiva strand och omfattande bekvämligheter hotellet ger dig det perfekta receptet för den perfekta semester.

Prisförfrågan

Silverbeach Hotel
Coastal Road,
Trou d’Eau Douce
Mauritius
Tel: 00230 480 2600

BILDGALLERI

RUMMEN

HAVSUTSIKT

Sea View rum ligger i huvudbyggnaden, är 26 kvadratmeter, inklusive separat badrum med dusch och antingen en King Size eller enkelsängar . Sea View rum är lämpliga för upp till två vuxna.

TRADGARDSUTSIKT

Garden View rum är 32 kvadratmeter, inklusive en separat badrum med dusch, och ligger i ett antal bungalows runt hotellområdet . Det extra utrymme jämfört med havsutsikt gör dem lämpliga för upp till tre vuxna eller två vuxna och ett barn under 12 år.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

Hotellets restaurang serverar en kombination av europeiska och lokala rätter på en plats inför både poolen och havet, vilket ger fin utsikt. Både frukost och lunch serveras i en buffé miljö, med tre buffémiddagar och fyra från den egna menyn under loppet av en vecka. Vegetariska rätter finns på begäran.

I All-inclusive paketet ingår – 

Lokalt producerade sprit och öl.
Alkoholhaltiga och alkoholfria drinkar.
Huset vin, Läsk, juice, mineralvatten, Te & kaffe.
Frukost, lunch, middag och eftermiddagste.
Icke-motoriserade vattensporter – trampbåtar , kajaker, snorkling, vindsurfing.

Faciliteter

Bar med levande underhållning
Pool med poolbar
Icke-motoriserade vattensporter – inklusive kajakpaddling, snorkling och vindsurfing
Pendelbåt till Ile Aux Cerfs (extra kostnad)
Dykning, glas botten båt och hastighet båtturer, ridning (extra kostnad)
Spelrum
franska boules
butiker
Tvätt
barnpassning
Biluthyrning
Wi-Fi i allmänna utrymmen

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan