SUGAR BAY BEACH HOTEL

All Inclusive

Sugar Bay Beach Hotel ligger på Barbados sydkust och är en allinclusive-beach resort som erbjuder allt som behövs för en tropisk semester.

Här finns en härlig vit sandstrand, två pooler, och en rad olika icke-motoriserade vattensporter, du kan spendera alla dina dagar vid det Karibiska havet. Det finns något för alla!

Sugar Bay Beach innehåller fem läckra restauranger. Sizzle Steakhouse, Umi, The Lazy Mongoose, The Reef, Colin’s Beach Bar & Grill. 
På Umi sushi bar, här kan du umgås med hotellets kunnigasushikockar när de förbereder fräscha och kreativa rätter framför dig. 

Hastings,
Christ Church, Barbados
Tel: 001 246 622 1120

BILDGALLERI

RUMMEN

STANDARD

Alla rum har luftkonditionering, Wi-Fi, på rummet, dockningsstation för iPod, kaffe / te, telefon, strykjärn och styrelse, hårtork och kabel-TV

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restaurang & barer

Hotellet har 5 restauranger:

The Reef – Frukost, lunch & middag (Buffet)

Colin’s Bar & Grill – Lunch & middag

Lazy Mongoose Pub – Lunch & middag

Sizzle Steak House – Middag (Gästerna kan äta på restaurangen en gång per vecka)

Ivory – Middag (Gästerna kan äta på restaurangen en gång per vecka)

Coffee Bean – ej ingår i all inclusive.

Det finns 5 barer:

Reef Bar, Sizzle Steakhouse Bar, Colin’s Beach Bar, The Lazy Mongoose Pub, and the Swim-up Pool Bar.

Afternoon tea serveras dagligen.

På Sugar Bay Barbados finns ett brett utbud av sporter och bekvämligheter på plats för att säkerställa att dina behov möts så att du kan luta dig tillbaka och koppla av på din semester.

Det finns allt från ett aktivitetscenter och biluthyrningsdisk till vår presentbutik och närbutik. Du kan koppla av på Karma Spa eller njuta av fördelarna med vårt fullt utrustade fitnesscenter.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke