SUNSET AT THE PALMS RESORT

All Inclusive

Sunset at the Palms, som 2008 fanns med bland Trip Advisors ”10 mest romantiska hotell i Karibien”, är en liten anläggning med 65 rum på en ca 20 000 kvadratmeter stor tomt som omfattar en drygt tre kilometer vit sandstrand. Hotellet ligger mitt i en lummig trädgård med träd och blommande växter i utkanten av Negril på Jamaicas västkust.

Hotellet har två restauranger och tre barer. The Palm Grove Restaurant har utomhusterrass och serverar frukost-, lunch- och middagsbufféer. The Lotus Leaf Restaurant har en intressant asiatisk fusionmeny med à la carte-specialiteter. The Palm Breeze Beach Bar & Grill fungerar som både restaurang och bar. Här hittar du både sandwichar och jamaicanska jerk-favoriter och även en mängd olika cocktails och inhemskt Red Stripe-öl. Swim-up-baren Bamboo Bar är ett populärt ställe där du kan svalka dig med olika förfriskningar. Och vill du höra livemusik på eftermiddagarna ska du uppsöka Martini Lobby Bar.

OBS! hotellet är rökfritt.

Prisförfrågan

Norman Manley Boulevard
Negril
Jamaica
Tel: 001 876 957 5350

BILDGALLERI

RUMMEN

DELUXE

Luftiga Treetop Deluxe Rooms i trädgården. I rummet finns Luftkonditionering, balkong/uteplats, minibar, kaffebryggare, strykjärn/strykbräda, kasaskåp ($), satellit TV, telefon, Tv, hårtork, CD spelare. 

SVITER

Exklusiva Treetop Suites i etage, med två kompletta badrum, ett master bedroom på andra våningen och två verandor.
I rummet finns Luftkonditionering, balkong/uteplats, minibar, kaffebryggare, strykjärn/strykbräda, kasaskåp ($), satellit TV,
telefon, Tv, hårtork, CD spelare.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger och tre barer. The Palm Grove Restaurant har utomhusterrass och serverar frukost-, lunch- och middagsbufféer.

The Lotus Leaf Restaurant har en intressant asiatisk fusionmeny med à la carte-specialiteter.

The Palm Breeze Beach Bar & Grill fungerar som både restaurang och bar. Här hittar du både sandwichar och jamaicanska jerk-favoriter och även en mängd olika cocktails och inhemskt Red Stripe-öl.

Swim-up-baren Bamboo Bar är ett populärt ställe där du kan svalka dig med olika förfriskningar. Och vill du höra livemusik på eftermiddagarna ska du uppsöka Martini Lobby Bar.

All-inclusive

Luftkonditionerade rum och sviter i en mysig “trähus”-känsla med egen balkong inkl. dagbädd.

Alla måltider – välj mellan bufférestaurang, strandgrill och à la carte-restaurang.

Drycker och cocktails i någon av hotellets tre barer samt i swim-up-baren.

Negrils klara och lugna vatten inbjuder till utforskning av undervattensvärlden. Välj bland ett utbud av icke-motoriserade vattensporter.

Hitta din styrka i hotellets luftkonditionerade gym med Cybex-maskiner.

Finslipa serven på tennisbanan med hårt underlag.

Utforska Jamaicas flora och fauna på en naturpromenad med “Shorty” som är trädgårdsmästare på hotellet.

Välj bland olika dagaktiviteter och kvällsunderhållning, bland annat bjuds det på livereggaemusik flera kvällar i veckan.

Surfa i datorlabbet med gratis Internetuppkoppling.

Besök cocktailpartyt som varje vecka arrangeras av hotellets chef och medarbetare.

Du behöver aldrig ta med plånboken eftersom all-inclusive-priset även omfattar skatter och dricks.

Underhållning

Välj bland olika dagaktiviteter och kvällsunderhållning, bland annat bjuds det på livereggaemusik flera kvällar i veckan och ett cocktailparty ordnas varje vecka av hotellchefen och medarbetare.

Sporter

Icke-motoriserade vattensporter, luftkonditionerat gym med Cybex-maskiner, tennisbana med hårt underlag.

Övrigt

Utforska Jamaicas flora och fauna på en naturpromenad med “Shorty” som är trädgårdsmästare på hotellet.

Uteliv & Aktiviteter

Här finns många aktiviteter att välja bland: kajakpaddling, snorkling (särskilt populärt omkring Negrilvattnens olika valv, grottor, korallträdgårdar och rev), segling, trampbåtar och windsurfing.

Här finns även matlagningskurser där du kan lära dig att laga mat med färska råvaror från hotellets stora tropiska trädgård.

Mot extra kostnad kan hotellet också arrangera dagsutflykter med flodpaddling, kanotpaddling, dykning, ridning och mountainbike-turer.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan