TROPICAL ATTITUDE HOTEL

Halvpension

Tropical Attitude är ett all inclusive-hotell för vuxna i mitten av en trädgård av kokospalmer, med utsikt över lagunen.

Hotellet ligger vid Trou d’Eau Douce-lagunen, en genuin fiskeby belägen på Mauritius östkust. Hotellet erbjuder gratis direkttransport till den närliggande paradisön Ile aux Cerfs

Detta vänliga och komfortabla hotell vittnar om öns traditionella sätt att leva. En ideal plats för avslappning, både för par och vänner.

De 58 Couple Superior-rummen har havsutsikt, är målade i ljusa fräscha färger och har stora skjutdörrar i glas som leder ut till terrassen eller balkongen. I trädgården, utanför sovrummen, finns bekväma solstolar i sanden som låter dig beundra den vackra omgivningen.

Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över Trou d’Eau Douce-lagunen. Den nya lounge-baren, dekorerad i elegant modern stil, blir en förlängning av poolområdet – den naturliga mötespunkten. Den ideala platsen att smutta på en drink, barfota i sanden under kokospalmerna.

Behöver du gå ner i varv kan du helt enkelt ligga i poolområdet, eller välja att skämmas bort på hotellets egna spa. Du kan också anmäla dig till dykningskurser eller segla på katamaranen Océane, som avgår från hotellet.

Hotellet ligger på östkusten och erbjuder direkt och fri tillgång till ”Ile aux Cerfs” ön.
Om du letar efter en livlig semester, är detta inte hotellet för dig. Om du söker en lugn, vilsam och avkopplande semester, rekommenderar vi defnitivt detta hotellet.
Fråga oss om “Attitude authentic experience”.

Prisförfrågan

Royal Road, La Pelouse, B59,
Trou d’Eau Douce 54703,
Mauritius
tel: 00230 204 38 20

BILDGALLERI

RUMMEN

SUPERIOR

De 58 huvudrummen är dekorerade i lokal stil och möblerade med stora sängar. Alla rum har balkong eller terrass med utsikt över stranden och lagunen.

  • room1
Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

botpic1

Retaurang
”Le Cocotier” är hotellets enda restaurang. Du kommer definitivt gilla det varma lättsamma välkomnandet, tillsammans med den enastående utsikten över stranden och lagunen.

Faciliteter
Ett lokalt band underhåller gästerna varje kväll och en gång i veckan erbjuds en speciell Sega-show, där besökare får upptäcka Mauritius traditionella musik och rytm i ett praktfullt virvlande av ljud och färger.

botpic2

Spa
Massage, kropps- och ansiktsbehandlingar. Unna dig själv en känsla av välbefinnande på semestern…

Spa Attitude är öppet varje dag mellan 9.00 och 20.00. Det finns tre behandlingsrum, två singel och ett dubbelrum, varav ett har vichydusch.

Spa Attitudes behandlingar är baserade på genuina, naturliga beståndsdelar från Mauritius: dess jord, hav, sol och växter.

Personalen på Spa Attitude tar hand om gästerna efter deras egna önskemål, behov och känslor, i denna Mauritiska natur, full av ljusa färger, lugna ljud och exotiska dofter.

Spa Attitude erbjuder ett komplett utbud av massage-, kropps- och ansiktsbehandlingar tillsammans med sina fyra signaturbehandlingar: Earth Attitude, Sea Attitude, Sun Attitude och Flora Attitude

Naturliga produkter och essentiella oljor används i alla skönhetsbehandlingar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan