Tropical Attitude Hotel2018-10-12T12:09:47+00:00

TROPICAL ATTITUDE HOTEL

Halvpension

Tropical Attitude är ett all inclusive-hotell för vuxna i mitten av en trädgård av kokospalmer, med utsikt över lagunen.

Hotellet ligger vid Trou d’Eau Douce-lagunen, en genuin fiskeby belägen på Mauritius östkust. Hotellet erbjuder gratis direkttransport till den närliggande paradisön Ile aux Cerfs

Detta vänliga och komfortabla hotell vittnar om öns traditionella sätt att leva. En ideal plats för avslappning, både för par och vänner.

De 58 Couple Superior-rummen har havsutsikt, är målade i ljusa fräscha färger och har stora skjutdörrar i glas som leder ut till terrassen eller balkongen. I trädgården, utanför sovrummen, finns bekväma solstolar i sanden som låter dig beundra den vackra omgivningen.

Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över Trou d’Eau Douce-lagunen. Den nya lounge-baren, dekorerad i elegant modern stil, blir en förlängning av poolområdet – den naturliga mötespunkten. Den ideala platsen att smutta på en drink, barfota i sanden under kokospalmerna.

Behöver du gå ner i varv kan du helt enkelt ligga i poolområdet, eller välja att skämmas bort på hotellets egna spa. Du kan också anmäla dig till dykningskurser eller segla på katamaranen Océane, som avgår från hotellet.

Hotellet ligger på östkusten och erbjuder direkt och fri tillgång till ”Ile aux Cerfs” ön.
Om du letar efter en livlig semester, är detta inte hotellet för dig. Om du söker en lugn, vilsam och avkopplande semester, rekommenderar vi defnitivt detta hotellet.
Fråga oss om “Attitude authentic experience”.

Prisförfrågan

Royal Road, La Pelouse, B59,
Trou d’Eau Douce 54703,
Mauritius
tel: 00230 204 38 20

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

botpic1

Retaurang
”Le Cocotier” är hotellets enda restaurang. Du kommer definitivt gilla det varma lättsamma välkomnandet, tillsammans med den enastående utsikten över stranden och lagunen.

Faciliteter
Ett lokalt band underhåller gästerna varje kväll och en gång i veckan erbjuds en speciell Sega-show, där besökare får upptäcka Mauritius traditionella musik och rytm i ett praktfullt virvlande av ljud och färger.

botpic2

Spa
Massage, kropps- och ansiktsbehandlingar. Unna dig själv en känsla av välbefinnande på semestern…

Spa Attitude är öppet varje dag mellan 9.00 och 20.00. Det finns tre behandlingsrum, två singel och ett dubbelrum, varav ett har vichydusch.

Spa Attitudes behandlingar är baserade på genuina, naturliga beståndsdelar från Mauritius: dess jord, hav, sol och växter.

Personalen på Spa Attitude tar hand om gästerna efter deras egna önskemål, behov och känslor, i denna Mauritiska natur, full av ljusa färger, lugna ljud och exotiska dofter.

Spa Attitude erbjuder ett komplett utbud av massage-, kropps- och ansiktsbehandlingar tillsammans med sina fyra signaturbehandlingar: Earth Attitude, Sea Attitude, Sun Attitude och Flora Attitude

Naturliga produkter och essentiella oljor används i alla skönhetsbehandlingar.

RUMMEN

SUPERIOR

De 58 huvudrummen är dekorerade i lokal stil och möblerade med stora sängar. Alla rum har balkong eller terrass med utsikt över stranden och lagunen.

  • room1

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.