08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Mauritius

Tropical Attitude Hotel

All Inclusive

Royal Road, La Pelouse, B59,
Trou d'Eau Douce 54703,
Mauritius
tel: 00230 204 38 20

Tropical Attitude är ett all inclusive-hotell för vuxna i mitten av en trädgård av kokospalmer, med utsikt över lagunen.

Hotellet ligger vid Trou d’Eau Douce-lagunen, en genuin fiskeby belägen på Mauritius östkust. Hotellet erbjuder gratis direkttransport till den närliggande paradisön Ile aux Cerfs

Detta vänliga och komfortabla hotell vittnar om öns traditionella sätt att leva. En ideal plats för avslappning, både för par och vänner.

De 58 Couple Superior-rummen har havsutsikt, är målade i ljusa fräscha färger och har stora skjutdörrar i glas som leder ut till terrassen eller balkongen. I trädgården, utanför sovrummen, finns bekväma solstolar i sanden som låter dig beundra den vackra omgivningen.

Restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över Trou d’Eau Douce-lagunen. Den nya lounge-baren, dekorerad i elegant modern stil, blir en förlängning av poolområdet – den naturliga mötespunkten. Den ideala platsen att smutta på en drink, barfota i sanden under kokospalmerna.

Behöver du gå ner i varv kan du helt enkelt ligga i poolområdet, eller välja att skämmas bort på hotellets egna spa. Du kan också anmäla dig till dykningskurser eller segla på katamaranen Océane, som avgår från hotellet.

Våran åsikt
Hotellet ligger på östkusten och erbjuder direkt och fri tillgång till ”Ile aux Cerfs” ön.
Fantastisk mat!
Om du letar efter en livlig semester, är detta inte hotellet för dig. Om du söker en lugn, vilsam och avkopplande semester, rekommenderar vi defnitivt detta hotellet.
Fråga oss om “Attitude authentic experience”.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Retaurang
”Le Cocotier” är hotellets enda restaurang. Du kommer definitivt gilla det varma lättsamma välkomnandet, tillsammans med den enastående utsikten över stranden och lagunen.

 

Faciliteter
Ett lokalt band underhåller gästerna varje kväll och en gång i veckan erbjuds en speciell Sega-show, där besökare får upptäcka Mauritius traditionella musik och rytm i ett praktfullt virvlande av ljud och färger

Spa
Massage, kropps- och ansiktsbehandlingar. Unna dig själv en känsla av välbefinnande på semestern…

Spa Attitude är öppet varje dag mellan 9.00 och 20.00. Det finns tre behandlingsrum, två singel och ett dubbelrum, varav ett har vichydusch.

Spa Attitudes behandlingar är baserade på genuina, naturliga beståndsdelar från Mauritius: dess jord, hav, sol och växter.

Personalen på Spa Attitude tar hand om gästerna efter deras egna önskemål, behov och känslor, i denna Mauritiska natur, full av ljusa färger, lugna ljud och exotiska dofter.

Spa Attitude erbjuder ett komplett utbud av massage-, kropps- och ansiktsbehandlingar tillsammans med sina fyra signaturbehandlingar: Earth Attitude, Sea Attitude, Sun Attitude och Flora Attitude

Naturliga produkter och essentiella oljor används i alla skönhetsbehandlingar.

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Superior

Superior

De 58 huvudrummen är dekorerade i lokal stil och möblerade med stora sängar. Alla rum har balkong eller terrass med utsikt över stranden och lagunen.