TROPIKIST BEACH HOTEL

Frukosthotell

Tropikist Beach Hotel på Tobagos sydkust ligger i ett fem hektar stort harmoniskt designat landskap där bekvämlighet och natur möts.

Utsikten från hotellet är fantastisk, i synnerhet då solen sänker sig över Karibiska havet med ett romantiskt skimmer. Två pooler finns. Den ena har en swim-up bar, ett vackert vattenfall och en barnpool. Den andra poolen används för dyklektioner och vattenlekar. Det finns även en jaccuzzi med utsikt över havet inbäddad i det utmejslade lövverket.

Tropikist Beach Hotel ligger på promenadavstånd till Crown Point där det finns restauranger, barer och shopping och till den populära stranden Store Bay Beach. På några minuters bilresa når man stranden Pigeon Points och på ungefär 10 minuter Scarborough, Tobagos huvudstad. Till flygplatsen ANR Robinson International Airport är det ca. tio minuter med bil.

Crown Point
Scarborough
Tobago
Tel: 001 868 639 8512

BILDGALLERI

RUMMEN

TRÄDGÅRDSUTSIKT

Standardrum med 1 eller 2 dubbelsängar. Ligger på bottenvåningen eller första våningen.

SUPERIOR

Har utsikt över antingen pool/trädgård eller havsutsikt. Rummen har 2 dubbelsängar, dusch och badkar. Ligger på bottenvåningen eller tredje våningen.

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger. Bayside Restaurant serverar frukost och Sunset Grill and Bar lunch och middag. En kväll i veckan är det karibisk barbecue med sång, musik och dans.

All inclusive
All-inclusive finns mot tillägg. Obegränsat med måltider och snacks samt lokala alkoholhaltiga drycker. Icke-motoriserade vattensporter inkl. snorklingsutrustning, boogie boards, kajaker, katamaraner, windsurfing, tennisbana, introduktionslektion i scubadykning.

Barnaktiviteter

​Barnaktiviteter ordnas under påsken och sommaren. Barnvakt kan även ordnas.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders