08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Tobago

Tropikist Beach Hotel

Frukosthotell

Crown Point
Scarborough
Tobago
Tel: 001 868 639 8512

Tropikist Beach Hotel på Tobagos sydkust ligger i ett fem hektar stort harmoniskt designat landskap där bekvämlighet och natur möts.

Utsikten från hotellet är fantastisk, i synnerhet då solen sänker sig över Karibiska havet med ett romantiskt skimmer. Två pooler finns. Den ena har en swim-up bar, ett vackert vattenfall och en barnpool. Den andra poolen används för dyklektioner och vattenlekar. Det finns även en jaccuzzi med utsikt över havet inbäddad i det utmejslade lövverket.

Tropikist Beach Hotel ligger på promenadavstånd till Crown Point där det finns restauranger, barer och shopping och till den populära stranden Store Bay Beach. På några minuters bilresa når man stranden Pigeon Points och på ungefär 10 minuter Scarborough, Tobagos huvudstad. Till flygplatsen ANR Robinson International Airport är det ca. tio minuter med bil.

 

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger. Bayside Restaurant serverar frukost och Sunset Grill and Bar lunch och middag. En kväll i veckan är det karibisk barbecue med sång, musik och dans.

All inclusive
All-inclusive finns mot tillägg. Obegränsat med måltider och snacks samt lokala alkoholhaltiga drycker. Icke-motoriserade vattensporter inkl. snorklingsutrustning, boogie boards, kajaker, katamaraner, windsurfing, tennisbana, introduktionslektion i scubadykning.

Barnaktiviteter

​Barnaktiviteter ordnas under påsken och sommaren. Barnvakt kan även ordnas.

 

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor

Rummen

Trädgårdsutsikt

Trädgårdsutsikt

Standardrum med 1 eller 2 dubbelsängar. Ligger på bottenvåningen eller första våningen.

Superior