Tropikist Beach Hotel2018-08-23T13:25:52+00:00

TROPIKIST BEACH HOTEL

Frukosthotell

Tropikist Beach Hotel på Tobagos sydkust ligger i ett fem hektar stort harmoniskt designat landskap där bekvämlighet och natur möts.

Utsikten från hotellet är fantastisk, i synnerhet då solen sänker sig över Karibiska havet med ett romantiskt skimmer. Två pooler finns. Den ena har en swim-up bar, ett vackert vattenfall och en barnpool. Den andra poolen används för dyklektioner och vattenlekar. Det finns även en jaccuzzi med utsikt över havet inbäddad i det utmejslade lövverket.

Tropikist Beach Hotel ligger på promenadavstånd till Crown Point där det finns restauranger, barer och shopping och till den populära stranden Store Bay Beach. På några minuters bilresa når man stranden Pigeon Points och på ungefär 10 minuter Scarborough, Tobagos huvudstad. Till flygplatsen ANR Robinson International Airport är det ca. tio minuter med bil.

Prisförfrågan

Crown Point
Scarborough
Tobago
Tel: 001 868 639 8512

BILDGALLERI

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger och barer

Hotellet har två restauranger. Bayside Restaurant serverar frukost och Sunset Grill and Bar lunch och middag. En kväll i veckan är det karibisk barbecue med sång, musik och dans.

All inclusive
All-inclusive finns mot tillägg. Obegränsat med måltider och snacks samt lokala alkoholhaltiga drycker. Icke-motoriserade vattensporter inkl. snorklingsutrustning, boogie boards, kajaker, katamaraner, windsurfing, tennisbana, introduktionslektion i scubadykning.

Barnaktiviteter

​Barnaktiviteter ordnas under påsken och sommaren. Barnvakt kan även ordnas.

RUMMEN

TRÄDGÅRDSUTSIKT

Standardrum med 1 eller 2 dubbelsängar. Ligger på bottenvåningen eller första våningen.

SUPERIOR

Har utsikt över antingen pool/trädgård eller havsutsikt. Rummen har 2 dubbelsängar, dusch och badkar. Ligger på bottenvåningen eller tredje våningen.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.