08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00
Mauritius

Veranda Pointe aux Biches

All Inclusive

Royal Road,
Pointe aux Biches,
Mauritius
Tel: 00230 265 5901

Veranda Pointe aux Biches är totalrenoverat sedan sommaren 2015 och är ett så kallat boutiquehotell. Hotellet erbjuder en avslappnande semester på Mauritius och ligger på öns nordvästra sida med en av öns vackraste stränder. Hotellet är praktiskt placerat mellan Pointe aux Piments och Trou aux Biches och kan erbjuda de livliga restaurangerna och underhållningen på Grand Baie bara några minuter bort. Hotellet ligger ca en och en halv timmes resa från flygplatsen.

Veranda Pointe aux Biches har en lantlig arkitektur och ett barfotakoncept i en avslappnad men ändå levande atmosfär. Stora familjerum, inklusive sammankopplade rum för barnen, för upp till två vuxna och tre barn. Det finns även en avdelning för enbart vuxna. ”The Seven Colours Wellness Lounge” erbjuder spabehandlingar direkt på stranden med utsikt över det vackra turkosa vattnet. Hotellet ger mycket bra värde för pengarna och är ett perfekt val för din nästa all inclusive-semester på Mauritius. All inclusive-erbjudandet startar i och med ankomsten till hotellet tills dess att du reser därifrån. Gästerna kan slappna av i solen, simma i havet, läsa vid poolen, prova på den lokala maten och helt enkelt bara njuta av tillvaron.

Våran åsikt
Ett hotell där Managern- Clifford ser till att alla gäster är nöjda.
Vid ankomsten kommer dina fötter badas i lugnande kallt vatten. Denna ritual symboliserar början av din barfotaupplevelse.
Ligger på en stor strand och du måste testa ”Seven Colours Wellness Lounge” där du kan njuta av fantastiska solnedgångar.
Beläget nära den livliga kustbyn Grand Baie som erbjuder ett brett utbud av restauranger, barer, butiker och nattklubbar (gratis transport 3 gånger i veckan)

Bildgalleri

Hotellets läge

Beskrivning, tjänster och faciliteter

Restauranger & barer

2 restauranger och 2 barer med utsikt över havet (Varav en restaurang och en bar är enbart för vuxna i privilege-rum.

Spa

Veranda Pointe aux Biches har en Seven Colours Wellness Spa som är naturligt och rustikt. Ligger på stranden, och hjälper dig att koppla av med utsikt över havet.

3 massagerum , inklusive en kiosk med utsikt på stranden och havet.
Manikyr och pedikyr område.
Öppet varje dag från 8,30 på morgonen till 8,00 på kvällen.

 

Faciliteter

Affär

Florist

Bibliotek

Träningsrum

Seven Colours Spa

Gratis Wi-Fi i hela hotellet

Barnklubb från 3-11 år

Miniklubb från 3-11 år

2 pooler, inklusive en avdelning för barn (1 pool för enbart vuxna, till gästerna i Privilege-rum)
 

Semestertyper

All-inclusive
Bröllopsresor
Familjeresor
Jubileumsresor

Rummen

Comfortrum

Comfortrum

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns - TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med duschComfort rummen har utsikt över poolen eller trädgården.

Familjrum

Priviligerum