VERANDA POINTE AUX BICHES

Halvpension

Veranda Pointe aux Biches är totalrenoverat sedan sommaren 2015 och är ett så kallat boutiquehotell. Hotellet erbjuder en avslappnande semester på Mauritius och ligger på öns nordvästra sida med en av öns vackraste stränder. Hotellet är praktiskt placerat mellan Pointe aux Piments och Trou aux Biches och kan erbjuda de livliga restaurangerna och underhållningen på Grand Baie bara några minuter bort. Hotellet ligger ca en och en halv timmes resa från flygplatsen.

Veranda Pointe aux Biches har en lantlig arkitektur och ett barfotakoncept i en avslappnad men ändå levande atmosfär. Stora familjerum, inklusive sammankopplade rum för barnen, för upp till två vuxna och tre barn. Det finns även en avdelning för enbart vuxna. ”The Seven Colours Wellness Lounge” erbjuder spabehandlingar direkt på stranden med utsikt över det vackra turkosa vattnet. Hotellet ger mycket bra värde för pengarna och är ett perfekt val för din nästa all inclusive-semester på Mauritius. All inclusive-erbjudandet startar i och med ankomsten till hotellet tills dess att du reser därifrån. Gästerna kan slappna av i solen, simma i havet, läsa vid poolen, prova på den lokala maten och helt enkelt bara njuta av tillvaron.

Ett hotell där Managern- Clifford ser till att alla gäster är nöjda. Vid ankomsten kommer dina fötter badas i lugnande kallt vatten. Denna ritual symboliserar början av din barfotaupplevelse. Ligger på en stor strand och du måste testa ”Seven Colours Wellness Lounge” där du kan njuta av fantastiska solnedgångar. Beläget nära den livliga kustbyn Grand Baie som erbjuder ett brett utbud av restauranger, barer, butiker och nattklubbar (gratis transport 3 gånger i veckan)

Prisförfrågan

Royal Road,
Pointe aux Biches,
Mauritius
Tel: 00230 265 5901

BILDGALLERI

RUMMEN

COMFORTRUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch

Comfort rummen har utsikt över poolen eller trädgården.

  • room1
  • room2

FAMILJRUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch.

Familjrum kan rymma ett par med två eller tre barn.

PRIVILIGERUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch.

Privilegerum ligger i Sandy Lane Village, en separat del av hotellet reserverad för par, med egen pool, bar och restaurang.

  • room3
Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

botpic1

Restauranger & barer

2 restauranger och 2 barer med utsikt över havet (Varav en restaurang och en bar är enbart för vuxna i privilege-rum.

Spa

Veranda Pointe aux Biches har en Seven Colours Wellness Spa som är naturligt och rustikt. Ligger på stranden, och hjälper dig att koppla av med utsikt över havet.

3 massagerum , inklusive en kiosk med utsikt på stranden och havet.
Manikyr och pedikyr område.
Öppet varje dag från 8,30 på morgonen till 8,00 på kvällen.

botpic2

Faciliteter

Affär

Florist

Bibliotek

Träningsrum

Seven Colours Spa

Gratis Wi-Fi i hela hotellet

Barnklubb från 3-11 år

Miniklubb från 3-11 år

2 pooler, inklusive en avdelning för barn (1 pool för enbart vuxna, till gästerna i Privilege-rum)

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan