VERANDA POINTE AUX BICHES

Halvpension

Veranda Pointe aux Biches är totalrenoverat sedan sommaren 2015 och är ett så kallat boutiquehotell. Hotellet erbjuder en avslappnande semester på Mauritius och ligger på öns nordvästra sida med en av öns vackraste stränder. Hotellet är praktiskt placerat mellan Pointe aux Piments och Trou aux Biches och kan erbjuda de livliga restaurangerna och underhållningen på Grand Baie bara några minuter bort. Hotellet ligger ca en och en halv timmes resa från flygplatsen.

Veranda Pointe aux Biches har en lantlig arkitektur och ett barfotakoncept i en avslappnad men ändå levande atmosfär. Stora familjerum, inklusive sammankopplade rum för barnen, för upp till två vuxna och tre barn. Det finns även en avdelning för enbart vuxna. ”The Seven Colours Wellness Lounge” erbjuder spabehandlingar direkt på stranden med utsikt över det vackra turkosa vattnet. Hotellet ger mycket bra värde för pengarna och är ett perfekt val för din nästa all inclusive-semester på Mauritius. All inclusive-erbjudandet startar i och med ankomsten till hotellet tills dess att du reser därifrån. Gästerna kan slappna av i solen, simma i havet, läsa vid poolen, prova på den lokala maten och helt enkelt bara njuta av tillvaron.

Ett hotell där Managern- Clifford ser till att alla gäster är nöjda. Vid ankomsten kommer dina fötter badas i lugnande kallt vatten. Denna ritual symboliserar början av din barfotaupplevelse. Ligger på en stor strand och du måste testa ”Seven Colours Wellness Lounge” där du kan njuta av fantastiska solnedgångar. Beläget nära den livliga kustbyn Grand Baie som erbjuder ett brett utbud av restauranger, barer, butiker och nattklubbar (gratis transport 3 gånger i veckan)

Prisförfrågan

Royal Road,
Pointe aux Biches,
Mauritius
Tel: 00230 265 5901

BILDGALLERI

RUMMEN

COMFORTRUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch

Comfort rummen har utsikt över poolen eller trädgården.

  • room1
  • room2

FAMILJRUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch.

Familjrum kan rymma ett par med två eller tre barn.

PRIVILIGERUM

115 rum i tre kategorier: 41 Comfort-rum, 44 familjerum med sammankopplade barnrum, och 30 privilege-rum (enbart för vuxna). I alla rum finns – TV, kassaskåp, minibar, hårtork, telefon, gratis Wi-Fi, takfläkt, luftkonditionering, balkong eller terrass. Badrum med dusch.

Privilegerum ligger i Sandy Lane Village, en separat del av hotellet reserverad för par, med egen pool, bar och restaurang.

  • room3
Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

botpic1

Restauranger & barer

2 restauranger och 2 barer med utsikt över havet (Varav en restaurang och en bar är enbart för vuxna i privilege-rum.

Spa

Veranda Pointe aux Biches har en Seven Colours Wellness Spa som är naturligt och rustikt. Ligger på stranden, och hjälper dig att koppla av med utsikt över havet.

3 massagerum , inklusive en kiosk med utsikt på stranden och havet.
Manikyr och pedikyr område.
Öppet varje dag från 8,30 på morgonen till 8,00 på kvällen.

botpic2

Faciliteter

Affär

Florist

Bibliotek

Träningsrum

Seven Colours Spa

Gratis Wi-Fi i hela hotellet

Barnklubb från 3-11 år

Miniklubb från 3-11 år

2 pooler, inklusive en avdelning för barn (1 pool för enbart vuxna, till gästerna i Privilege-rum)

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan