VERANDAH RESORT & SPA

All Inclusive

Denna avkopplande resort som känns som ett eget litet samhälle erbjuder en mängd aktiviteter som är perfekta för både familjer och par. Perfekt belägen med grönskande omgivningar ligger denna vänliga och avslappnade resort som aldrig känns för hektisk eller begränsad.

En av de vackra stränderna är tillägnad icke-motoriserade vattensporter och lugna vikar är perfekta för snorkling och kajakpaddling. Kör en omgång beachvolleyboll, slå dig ner på en av de många lugna platserna som finns på området, eller utforska trädgårdarna under en runda minigolf där banan tar dig förbi dammar, vattenfall och tropiska blommor. Anläggningen har öns största naturliga free-form sötvattenpool samt en lugn pool endast för vuxna.

Prisförfrågan

St Philip Parish
Antigua
Tel: 001 268 562 6848

BILDGALLERI

RUMMEN

HILLSIDESVIT

Rummen är utformade som små hus och är utspridda i mindre grupper runtom anläggningen. De är perfekta för familjer då alla är mycket rymliga och erbjuder en queen size bäddsoffa. Hillsidesviter har utsikt över de vackra trädgårdarna.

WATERVIEWSVIT

Waterview Sviter ligger närmare havet och får utöver trädgårdsutsikt även delvis havsutsikt.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

Resortens tre restauranger erbjuder avslappnad familjevänlig à la carte och temabuffékvällar. Klä upp dig för middag på Nicoles där du kan avnjuta perfekta köttbitar och hummermiddagar för ett tillägg. Det finns också en Beach Bar & Grill, den nyligen tillkomna Wadadli Snack Shack samt en rustik Rasta Bar. Du kan även njuta av kvällsunderhållning i poolbaren.

Nicoles är namnet på hotellets finare restaurang och erbjuder en blandning av eleganta Karibiska rätter. Varma röda väggar i kombination med rotting, bambu och sköna möbler skapar en inbjudande Karibisk känsla. (tillägg på 40 USD per person som betalas på plats, kan ändras utan förvarning)

Seabreeze är anläggningens huvudrestaurang och serverar frukost, lunch och middagsbuffé. Med ett brett urval av livsmedel till hands, har Seabreeze även något för dem med kräsna smaklökar.

Avslappnat och kul – Buccaneer  är en à la carte-restaurang som serverar lättare familjevänliga rätter med en karibisk känsla. 

All-inclusive

• Alla måltider, drycker (inklusive vissa premiummärken) och husets vin samt mousserande vin på glas 
• Icke-motoriserade vattensporter 
• Tennis, gym och 18-håls minigolf 
• Mini-bio 
• Kvällsunderhållning 
• Barnklubb

Aktiviteter

• Njut av icke-motoriserade vattensporter, inklusive vindsurfing och stående paddleboarding. 
• Promenera till Devil’s Bridge för att se det naturliga stenvalvet. 
• Besök närliggande Long Bay Beach – som lokalbefolkningen anser vara en av öns bästa stränder.

 

Prisförfrågan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan