VERANDAH RESORT & SPA

All Inclusive

Denna avkopplande resort som känns som ett eget litet samhälle erbjuder en mängd aktiviteter som är perfekta för både familjer och par. Perfekt belägen med grönskande omgivningar ligger denna vänliga och avslappnade resort som aldrig känns för hektisk eller begränsad.

En av de vackra stränderna är tillägnad icke-motoriserade vattensporter och lugna vikar är perfekta för snorkling och kajakpaddling. Kör en omgång beachvolleyboll, slå dig ner på en av de många lugna platserna som finns på området, eller utforska trädgårdarna under en runda minigolf där banan tar dig förbi dammar, vattenfall och tropiska blommor. Anläggningen har öns största naturliga free-form sötvattenpool samt en lugn pool endast för vuxna.

Prisförfrågan

St Philip Parish
Antigua
Tel: 001 268 562 6848

BILDGALLERI

RUMMEN

HILLSIDESVIT

Rummen är utformade som små hus och är utspridda i mindre grupper runtom anläggningen. De är perfekta för familjer då alla är mycket rymliga och erbjuder en queen size bäddsoffa. Hillsidesviter har utsikt över de vackra trädgårdarna.

WATERVIEWSVIT

Waterview Sviter ligger närmare havet och får utöver trädgårdsutsikt även delvis havsutsikt.

Prisförfrågan

BESKRIVNING, TJÄNSTER OCH FACILITETER

Restauranger & barer

Resortens tre restauranger erbjuder avslappnad familjevänlig à la carte och temabuffékvällar. Klä upp dig för middag på Nicoles där du kan avnjuta perfekta köttbitar och hummermiddagar för ett tillägg. Det finns också en Beach Bar & Grill, den nyligen tillkomna Wadadli Snack Shack samt en rustik Rasta Bar. Du kan även njuta av kvällsunderhållning i poolbaren.

Nicoles är namnet på hotellets finare restaurang och erbjuder en blandning av eleganta Karibiska rätter. Varma röda väggar i kombination med rotting, bambu och sköna möbler skapar en inbjudande Karibisk känsla. (tillägg på 40 USD per person som betalas på plats, kan ändras utan förvarning)

Seabreeze är anläggningens huvudrestaurang och serverar frukost, lunch och middagsbuffé. Med ett brett urval av livsmedel till hands, har Seabreeze även något för dem med kräsna smaklökar.

Avslappnat och kul – Buccaneer  är en à la carte-restaurang som serverar lättare familjevänliga rätter med en karibisk känsla. 

All-inclusive

• Alla måltider, drycker (inklusive vissa premiummärken) och husets vin samt mousserande vin på glas 
• Icke-motoriserade vattensporter 
• Tennis, gym och 18-håls minigolf 
• Mini-bio 
• Kvällsunderhållning 
• Barnklubb

Aktiviteter

• Njut av icke-motoriserade vattensporter, inklusive vindsurfing och stående paddleboarding. 
• Promenera till Devil’s Bridge för att se det naturliga stenvalvet. 
• Besök närliggande Long Bay Beach – som lokalbefolkningen anser vara en av öns bästa stränder.

 

Prisförfrågan

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan