Företags- och konferensresor

Konferensresa till Sri Lanka.

Nedan finns ett exempel för en 7 nätters konferensresa till Bentota på västkusten.
Kontakta oss för offert till andra resmål.

VARFÖR SRI LANKA?

 • Dagliga flyg från Stockholm, Göteborg & Köpenhamn.

 • Mycket uppskattat av tidigare resenärer.

 • Ett land rikt på kultur och traditioner.

 • Ett prisvärt resmål.

 • Konferenshotell direkt på stranden. 

 • Fantastiska utflykter – djungel, djur, teplantager,

PRIS

Konferensresa till Sri Lanka

 • fr. 17.800:-

 • Priset är per person i dubbelrum baserat på 10 dubbelrum.

 • Priset gäller september/oktober 2019.

 • Kontakta oss för singelrums pris eller färre personer.

 • Andra hotell eller res datum? Kontakta oss för priser.

 • Begränsat antal platser till detta pris. 

 • Med reservation för ev. prisändringar.

 • Visum kostnad på USD 35/person tillkommer.

Ingår i priset

 • Reguljärflyg till Colombo via Dubai eller Doha från Stockholm. Dagliga avgångar.

 • Avresa från Göteborg & Köpenhamn mot tillägg. 

 • Transfer från Colombo flygplats till Bentota.

 • Sju nätter halvpension (frukost & middag) på Centara Ceysands Resort****

 • All inclusive mot tillägg.

 • Konferensrum i fem dagar med lunch samt två kaffepauser per dag.

 • Dagsutflykt till Kandy med lunch.

 • Transfer från Bentota till Colombo flygplats.

 • Flyg hem från Sri Lanka.

Intresseanmälan

enkla steg

För att få ett reseförslag
från oss.

STEG 1

Om ovanstående resa
är intressant.

STEG 2

Klicka på knappen “Intresseanmälan
och fyll i dina uppgifter.

STEG 3

Vi återkommer till dig
blitz snabb med offert.

Resebeskrivning

SRI LANKA

Sri Lanka ligger sydost om Indien, det är ett fascinerande land / ö. Klimatet på ön är bördigt och tropiskt, djurlivet är rikt och intressant och kulturen mångsidig. Här kan ni njuta av mjuka stränder med palmer som vaggar harmoniskt vid strandkanten. Öns natur är grönskande och facinerande, man kan tex. besöka Sri Lankas världskända teodlingar, dramatiska berg och regnskogar, liksom den välkända nationalparken Yala – som är komplett med både elefanter och leoparder.

En konferensresa till Sri Lanka är ett minne som du sent kommer att glömma.

BENTOTA

Centara Ceysands Hotel****

Med sin perfekta blandning av Singalesisk kultur, mat och naturliga skönhet är Centara Ceysands Resort & Spa ett underbart ställe att njuta av en konferensresa på ett av indiska oceanens mest älskade resmål. Resorten ligger på Bentota- halvön mellan Bentota-floden och indiska oceanens glittrande vatten.

Resorten har 165 rymliga rum med bekvämt möblemang som kommer att få dig att känna dig som hemma. Alla rum har möblerade balkonger med utsikt över floden eller havet så att du kan varva ner med en vacker utsikt på kvällen. Andra bekvämligheter i rummen är platt-TV, AC, minibar och tillägget Wi-Fi.

Läs mer om hotellet här »

EN UTFLYKT TILL KANDY INGÅR

Pinnawala Elephant Orphanage

Pinnawala Elephant Orphanage ligger nordväst om staden Kegalle, halvvägs mellan huvudstaden Colombo och den gamla kungliga bostaden Kandy. Det grundades 1975 av Sri Lanka Wildlife Department i en 25 hektar kokosnötsfastighet som gränsar till Maha Oya-floden. Barnhemmet var ursprungligen grundat för att kunna sköta vårda och skydda de många föräldralösa elefanterna som finns i Sri Lankas djungler.

Tandens tempel

Tandens tempel i Kandy där man förvaras Buddas heliga tand uppfördes ursprungligen av Kandyan kungarna mellan 1687 och 1707.
Här finns det heliga tandrelicet att beskåda. Templet skadades under 1800-talets kolonial krig mot Portugiser & Holländare
och träbyggnaden återuppbyggdes därefter med mer rubust sten.

Prisförfrågan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan