OM OSS 2018-02-07T10:07:12+00:00

OM OSS

Varför ska du resa med oss?

Vi är inte en av de “ stora jättarna” vi är en liten personlig researrangör som kan allt om våra resmål!
Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar.
Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail. Hos oss svarar en levande människa i telefonen.
Vi tycker om att prata med våra kunder!

Vi skräddarsyr resan enligt önskemål och har avgångar till “våra” exotiska öar alla dagar – året om!
Kontakta oss via mail eller ring oss på 08-748  0015 så berättar mer om vår resor. Vi är alltid trevliga och hjälpsamma.

Medarbetare

Anette Atterström har arbetat på Deluxe Vacations sedan slutet av 2005, är utbildad inom turism och rese service.
Hon har erfarenhet av rese försäljning med mer än 30 framgångsrika år i branschen bla har hon i många år arbetat för Fritidsresor (TUI) med reseförsäljning och som butikschef för en av de större butikerna i Sverige.

Anette har bott i Asien under många år i början av 2000-talet och har stor kunskap om resor till Asien och Indiska Oceanen. Hon är en kunnig reseförsäljare och tycker om att ha nära kontakt med kunderna för att hitta den perfekta resa och göra deras drömmar till verklighet.

Andrew Nehaul kommer från Barbados är helt säkert den främsta experten på Karibien i Sverige idag. Han är väl bekant med alla Karibiens önationer.

Utbildad i hotellmanagement i Kanada började han sin karriär på Barbados med Cunard Hotels & Resorts. Han har arbetat som konsult i karibisk turism hos Organisationen för Amerikanska Stater (OAS) i Washington, DC, USA. Han har också skapat två historiska, originella och unika middagsshower som gjort succé och blivit omtalade i den internationella resepressen.

Han kom till Sverige 1983 och startade sitt eget bolag som därefter representerade Barbados turismsmyndighet i Norden. Han har även arbetat som konsult i karibisk turism för SIDA (Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete).

Andrew gjorde begreppet “all-inclusive” känt i den svenska resebranschen när han arbetade som försäljningschef för Sandals Resorts i Europa.

1998 startade han Deluxe Vacations AB. Hans intresse är resor och hans passion är golf.
Hans politiska och kommersiella förbindelser med Karibien är allmänt kända och uppskattade

  • Vi är ett internetbaserat företag som har sålt paketresor med reguljärflyg till Karibien sedan 1998.
  • Vi är en liten och självständig resebyrå som specialiserat oss på exotiska öar och resmål.
  • Vårt jobb är hitta drömresan.
  • Hos Deluxe Vacations väljer du själv resedatum som passar just dig.
  • Vi har resor med reguljärflyg varje dag – året om!
  • Vi kan våra resmål. Vi ger dig de bästa alternativen och priser medan du sparar pengar och tid.
  • Resegaranti ställd hos kammarkollegiet.

Vi tycker att det är viktigt att du känner att någon alltid finns till hands, så kontakta oss gärna med frågor eller önskemål – stora som små. Luta dig tillbaka och dröm dig bort – så fixar vi resten!


Medlem i

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.