08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

All-inclusive

 

All-inclusive i Karibien ger mer för pengarna

 

Många av våra hotell i Karibien erbjuder ”all-inclusive”. Det innebär att rum, alla måltider, drycker, sportaktiviteter, underhållning, service, hotellskatt och mycket annat ingår i priset. 

För oss skandinaver är det inte särskilt vanligt, men här snarare regel än undantag och visar det sig bland de flesta hotellgäster mycket uppskattat. Tänk Dig att slippa bära på pengar, att ta en drink i baren, att äta en god middag – utan en enda pesos eller dollar på fickan.

Det finns flera restauranger att välja mellan på de flesta av våra all-inclusive hotell. På vissa hotell kan Gourmét Restaurangen vara utöver All-Inclusive utbudet, likaså kan vissa restauranger ta en avgift för specialrätter.

Karibiens bästa all-inclusive hotell heter Sandals Resorts

Läs mer om Sandals Resorts all-inclusive >>All-inclusive i Maldiverna är inte lika generöst som i Karibien. På de flesta hotell äter man alla måltider i huvudrestaurangen (buffétrestaurang) och om du vill äta på à la carte-restaurangerna finns det en tilläggsavgift.

I Maldiverna allt importeras. All-inclusive är det bästa valet eftersom det vanliga priset på drycker och mat är extremt högt.

Vad ingår i all-inclusive på Maldiverna?

Daglig frukost, lunch och middag. Eftermiddagste med smörgåsar. obegränsad läsk, mineralvatten, fruktjuice (konserverad), husetsvin, lokal öl, whisky, gin, vodka, rom. Vangligvis serveras drycker i huvudbaren, huvudrestaurangen och poolbarerna, som är öppet från ca 10. 00 till midnatt. Cocktails ingår ej. Observera att varje hotell har sin egen policy angående all-inclusive.
  

Semestertyper