08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

All-inclusive

 

All-inclusive i Karibien ger mer för pengarna

 

Många av våra hotell i Karibien erbjuder ”all-inclusive”. Det innebär att rum, alla måltider, drycker, sportaktiviteter, underhållning, service, hotellskatt och mycket annat ingår i priset. 

För oss skandinaver är det inte särskilt vanligt, men här snarare regel än undantag och visar det sig bland de flesta hotellgäster mycket uppskattat. Tänk Dig att slippa bära på pengar, att ta en drink i baren, att äta en god middag – utan en enda pesos eller dollar på fickan.

Det finns flera restauranger att välja mellan på de flesta av våra all-inclusive hotell. På vissa hotell kan Gourmét Restaurangen vara utöver All-Inclusive utbudet, likaså kan vissa restauranger ta en avgift för specialrätter.


Läs om Sandals Resorts all-inclusive
Karibiens bästa all-inclusive resorts

 
Många hotell i Maldiverna erbjuder all-inclusive men de är inte lika generösa som i Karibien. Till exempel tar de ett tillägg på ca USD 25 per person varje gång för att äta på à la carte-restaurangerna. Det bästa med all-inclusive är att drycker ingår då allt måste importeras till Maldiverna och även flask vatten kan vara dyrt.


 

Semestertyper