08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Konferensresor

Dags för Kickoff eller konferens?

Vi på Deluxe Vacations har god erfarenhet av gruppresor och konferensresor, vi  hjälper er att ta fram det bästa för just ert företag. Det är mycket prisvärt att välja Karibien för konferensresan  –  mycket ingår, framförallt på våra all-inclusive hotell.

Vill ni stärka sammanhållningen , effektiviteten på arbetsplatsen eller belöna duktiga medarbetare är en konferensresa till Dominikanska Republiken, Jamaica, Curacao eller någon annan trevlig Karibisk ö det bästa sättet! På förmiddagarna håller ni konferens och på eftermiddagarna kopplar ni av vid en strand eller med skönt poolhäng. 

I vårt breda utbud har vi har många konferenshotell i olika prisklasser. Här väntar välutrustade konferenslokaler, god mat och bra läge nära stranden, sevärdheter och attraktioner.Vi kan erbjuda en konferenas utöver det vanliga!  Vi skräddarsyr helhetslösningar (flyg, hotell, transfers, utflykter m.m.) enligt era ösnkemål. Våra reguljärflyg  tar er med till värmen och ett av våra utvalda exklusiva hotell med hög kundnöjdhet och ett brett nöjesutbud.

Vi har 18 års erfarenhet av resor till Karibien. Hos oss har ni friheten att välja vilka datum ni vill resa och hur länge ni vill stanna.

Prisexempel på all-inclusive hotell  [Vi är bäst på grupper upp till 50 personer]

Punta Cana fr. 16.500:-

Jamaica fr. 17.800:-

Bahamas fr. 18.500:-

Aruba fr. 23.800:-

​Mauritius fr. 15.800:-

OBS! Det finns även frukosthotell til lägre priser.

Priser är all-inclusive, i 7 nätter, per person del i dubbelrum, med flyg från Stockholm och transfers.
Gäller maj, jun, sept, okt, & nov, 2017. Det går att boka resa från 5 nätter och mer på plats.  

Kontakta oss för offert. Tel 08-748 00 15.

Semestertyper