08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Princess Cruises

Princess Cruises är världskända för att erbjuda förstklassiga upplevelser och har mer att erbjuda än något annat kryssningsbolag. Flottan är modern och består av 18 eleganta Prinsessor. Princess Cruises värnar om sina historiska rötter och designen ombord är klassisk maritim i modern stil.

Ombord råder en sofistikerad intim känsla både för vuxna och familjer, stämningen och atmosfären ombord är internationell. På Princess Cruises är kunden alltid i fokus, servicenivån är hög och ideligen uppmärksammade för högklassiga matupplevelser.

Välkommen ombord och upptäck världen med Princess Cruises.

Antal fartyg: 18

Besättning: en besättningpersonal per två kunder = hög service nivå

Kryssningsområden: Alaska, Asien & Indien, Australien & Nya Zealand, Canada & New England, Europa, Karibien, Mexiko & Stilla havet, Ocean kryssningar, Panama kanalen, Sydamerika, Hawaii & Söderhavet, Jorden runt kryssningar

Mat: Varje måltid ombord Princess Cruises är en kulinarisk upptäcktsresa. Ideligen prisad för matupplevelserna ombord.

Väl av restauranger: För middag i à la carte-restaurangerna väljer man mellan Traditionell Dining - fast tidig/sen måltid eller Anytime Dining – när som helst mellan 17:30 – 22:00. Det finns en mängd olika matalternativ ombord, flera typer av restauranger med olika inriktning och även buffé restaurang.

I priset ingår även 24h roomservice.

Två stycken specialrestauranger med olika inriktning finns att boka mot en symbolisk bordsbokningsavgift.

Dryck: Bordsvatten, traditionellt kaffe/te, iste ingår. Prisnivån på alkoholhaltiga drycker ombord är med svenska mått låg. Dessutom erbjuds olika prisvärda dryckespaket att köpa ombord.

Klädsel: Under kryssningen bör du klä dig på samma sätt som du skulle göra på land. Fritidskläder som shorts och tunna byxor ombord och under utflykter i varmare klimat. Du bör ta med tröja och jacka för svala kvällar eller korta utflykter beroende på din rutt. Tänk på att det kan regna någon gång och att du behöver korrekt klädsel för besök på religiösa platser. Ett par sandaler med gummisulor eller gymnastikskor är perfekta när du vistas på däck.

För kvällarna och i restaurangen gäller två klädrekommendationer: Sportigt chic´t eller elegant uppklädd vid formella kvällar.

OBS: Det är endast i Á la carte-restaurangerna och specialrestaurangerna som elegant klädkod är krav vid formella kvällar. I övrigt ombord och på övriga restauranger gäller samma klädkod som övriga kvällar, alltså inget krav på elegant klädsel.

Sportigt chic: Klä dig som du skulle göra för ett restaurangbesök hemma. Kjol, klänning eller långbyxor och en blus för kvinnor och byxor och en skjorta, t-shirt eller pikétröja för män. I restaurangen är det inte tillåtet att bära badkläder eller shorts.

Elegant (vid formal evenings): Lång- eller cocktailklänning eller byxdress för kvinnor och kostym, byxa och kavaj eller smoking för herrar. Hos Princess Cruises kan du hyra aftonkläder under alla kryssningar.

Princess Cruises är ledande och det stora utbudet av kryssningar och färdigpaketerade rundresor är unikt.

Rekommenderas för vuxna och familjer som vill -

Upptäcka och uppleva spännande och exotiska platser.
Ställer krav på bra service och god mat.
Fira födelsedag, jubileum, bröllopsresa etc

Läs mer på princesscruises.se 

 


 

Semestertyper