08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Välkommen till oss

Hej!

Trevlig att du besöker oss.
Vi är en liten personlig researrangör som erbjuder kombinationsresor till exotiska öar.

Vi kan allt om våra resmål och vill gärna ha dig som kund.
Vi vet att vi har de bästa priserna till våra resmål. Men om du mot förmodan hittar samma resa med samma villkor matchar vi priset!

Testa oss - det lönar sig!

Resan börjar genom ett klick på resmål övenpå och sedan på begär offert knappen.
Vi är kända för snabb service!

 

klicka på bilden övan.Bröllopsresor

Vi är även mycket stolta över att vara största arrangören på romantiska bröllop på stranden. Hundratals par väljer att gifta sig med fötterna i sanden, många för andra gången. En del vill åter förnya sina löften genom en Beach Blessing (förnyelse av äktenskapslöften) i en tropisk miljö.

När ni ska boka ert bröllop vet vi att ni har många frågor och vi finns därför här för er. Ni kan ringa eller kontakta oss så ofta ni vill. När ni har valt destination och hotell så kommer vi meddela vilken information ni behöver begära från skatteverket. (Det kan inte vi göra). Sedan scannar och skickar ni alla papper till oss så löser vi allt med hotellet. När ni anländer kommer ni att få träffa bröllopskoordinatorn och gå igenom allt inför er stora dag.

Karibiens bästa all-inclusive hotell för bröllopspar heter Sandals Resorts.Läs mer här >>Resegaranti

Deluxe Vacations AB har ställt en resegaranti till Kammarkollegiet. Läs mer har eller klicka på bilden nedan.Tack för att du besökt oss och vi ser fram emot att se dig som en av våra många nöjda kunder.
 

  


 

Semestertyper