08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

Välkommen till oss

Sommartider

Den 26,27 & 28/7 har vi öppet  13.30 - 17.00
 


Om du besöker vår hemsida för första gången så kommer här lite information som kan hjälpa dig att bli en av våra nöjda kunder. Vi vet att det på dagens marknad finns många val när det kommer till att boka en semesterresa. Därför är det vårt jobb att se till att du känner dig välkommen och att erbjuda dig den bästa kunskap, service och semester val som finns.  

Så här arbetar vi

När du har hittat en intressant resa på vår hemsida så skicka ett e-mail till oss med all information, för att vi ska kunna skicka ett erbjudande till dig. Var snäll att meddela vilken budget du har. Vi kommer att svara med minst 3 olika erbjudanden som matchar din budget. Om du vill gå vidare så svarar du på mailet med din personliga information. Sedan skickar vi en bokningsbekräftelse. Inget är bokat förrän du skickar en första inbetalning (1000:-/per vuxen).

Kostnadsfri preliminärbokning

Priset i vår offert är beräknat på de flygstolar som idag finns lediga. Vi bokar endast reguljärflyg som säljs över hela Europa. Vi erbjuder er möjligheten att göra en HELT KOSTNADSFRI preliminärbokning. Om ni ej vill ha platserna tar vi bort dem utan någon kostnad. Vi kan “hålla” plasterna under några dagar medan ni funderar & resonerar. Ni behöver bara återkomma med namn enligt pass så säkrar vi platser till er! 

Bröllopsresor

Vi är även mycket stolta över att vara största arrangören på romantiska bröllop på stranden. Hundratals par väljer att gifta sig med fötterna i sanden, många för andra gången. En del vill åter förnya sina löften genom en Beach Blessing (förnyelse av äktenskapslöften) i en tropisk miljö.

När ni ska boka ert bröllop vet vi att ni har många frågor och vi finns därför här för er. Ni kan ringa eller kontakta oss så ofta ni vill. När ni har valt destination och hotell så kommer vi meddela vilken information ni behöver begära från skatteverket. (Det kan inte vi göra). Sedan scannar och skickar ni alla papper till oss så löser vi allt med hotellet. När ni anländer kommer ni att få träffa bröllopskoordinatorn och gå igenom allt inför er stora dag. Läs mer

Tack för att du besökt oss och vi ser fram emot att se dig som en av våra många nöjda kunder.


Karibiens bästa all-inclusive hotell för bröllopsresa heter Sandals Resorts.Läs mer här >>

Varför har vi inget bokningssystem på vår hemsida?

Vi har valt att arbeta på ett lite “gammaldags” sätt. Vi vill ta oss tid att prata med våra kunder och på så sätt få reda på vad de vill ha ut av sin semester.

På vår hemsida kan man därför inte boka resan direkt. Vi uppskattar att ha direktkontakt med våra kunder och välkomnar därför ditt samtal eller e-mail. Vi skräddarsyr resan enligt era önskemål och strävar alltid efter att hitta de bästa priserna!

Ring oss gärna!  Tel: 08-748 00 15

Vi vill gärna bli din “personliga resebyrå” och skapa ett förhållande även för framtiden. 
Därför har vi många kunder som väljer att boka med oss om och om igen.  Vi vill att du blir en av dem!

Resegaranti

Deluxe Vacations AB har ställt en resegaranti till Kammarkollegiet. Läs mer har eller klicka på bilden nedan.
Se en karta över Karibien >>

klicka på bilden övan.

Deluxe Vacations Team
Saltsjöbaden

 


 

Semestertyper