08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Välkommen till oss

 

Om du besöker vår hemsida för första gången så kommer här lite information som kan hjälpa dig att bli en av våra nöjda kunder. Vi vet att det på dagens marknad finns många val när det kommer till att boka en semesterresa. Därför är det vårt jobb att se till att du känner dig välkommen och att erbjuda dig den bästa kunskap, service och semester val som finns.  

Priser

Vi får erbjudanden från hotellen dagligen och kan inte lägga ut dem alla på vår webbsida. Detta är anledningen till att vi ber att du mailar oss med dina önskemål så återkommer vi till dig med de senaste erbjudandena.

Om oss

Deluxe Vacations är en researrangör som startade 1998 och arbetade då endast med Karibien. Med åren så började vi höra från våra resenärer att de var nöjda med vår goda service och att de ville att vi skulle erbjuda andra resmål förutom Karibien. Vi lyssnade på dem och lade till Maldiverna, Mauritius och Sri Lanka. Alla är ö-destinationer, eftersom våra kunder älskar öar.
 


Om våra gäster

Vi har alla typer av kunder. Från familjer till par i alla åldrar, smekmånader, de som väljer att gifta sig på semestern och även små grupper (50 personer). Vi säljer enbart reguljärflyg med de kändaste flygbolagen. Bokar Du Din resa genom Deluxe Vacations öppnas en ny värld och en väg till valfrihet som passar Dig som vill resa på Dina egna villkor. Du är inte bunden till kollektiva resepaket, utan väljer själv både utrese- och hemresedatum. Vi säljer inte charter.  

Hotell

På alla våra resmål erbjuder vi bra hotell i olika kategorier. Från prisvärda alternativ i mellanklass till utvalda lyxhotell. Från all-inclusive- till frukosthotell och från vuxenhotell till familjhotell med de bästa faciliteter för barn.

Populära destinationer

- Vår rundresa på Kuba är mycket populär och det händer att vi inte har plats för gäster som inte bokar i god tid.
- Våra kombinationsresor t ex - Aruba/Curacao, Miami/Bahamas, Miamai/Punta Cana, Kuba/Jamaica, Maldives/Sri Lanka, Dubai/Mauritius etc.
- För smekmånaden - Punta Cana, Antigua, Aruba, Bahamas, St Lucia, Maldives och Mauritius.
- Sandals Resorts är Karibiens bästa all-inclusive hotellkedja. De riktar sig bara till par och är mycket populära för par på smekmånad och andra semestrande par. Vi är också kvalificerade återförsäljare av Sandals.

Våra goda råd

Om du är intresserad av att resa under julen, på sport- eller höstlovet så är det viktigt att du bokar tidigt för att få bra flygpriser. Inför julen måste du boka i januari. Vi har mycket generösa regler för öppet köp.

Varför ska du välja oss?

Vi är stolta över att kunna mycket om våra destinationer och hotell. Då vi är ett litet bolag har vi tid att ha kontakt med våra kunder för att ta reda på exakt vad de vill ha och till vilket pris. 

  • Vårt jobb är hitta drömresan.  
  • Hos Deluxe Vacations väljer du själv resedatum som passar just dig.
  • Vi har resor med reguljärflyg varje dag - året om!
  • Vi satsar tid och intresse på att ge dig den bästa möjliga upplevelsen, skräddarsy resan enligt dina önskemål och förvekliga dina resedrömmar.
  • Genom vår erfarenhet och våra trogna lokala samarbetspartner ger vi dig den bästa servicen, dygnet runt! 
  • Vi ser alltid till att våra kunder får drömresan de förtjänar, från avresa till hemkomst. 
  • Vi är alltid pålitliga och professionella.
  • Vi har resegaranti.


Så här arbetar vi

När du har hittat en intressant resa på vår hemsida så skicka ett mail med all information, för att vi ska kunna skicka ett erbjudande till dig. Var snäll att meddela vilken budget du har. Vi kommer att svara med minst 3 olika erbjudanden som matchar din budget. Om du vill gå vidare så svarar du på mailet med din personliga information. Sedan skickar vi en bokningsbekräftelse. Inget är bokat förrän du skickar en första inbetalning (1000:-/per vuxen).

Bröllopsresor

Vi är även mycket stolta över att vara största arrangören på romantiska bröllop på stranden. Hundratals par väljer att gifta sig med fötterna i sanden, många för andra gången. En del vill åter förnya sina löften genom en Beach Blessing i en tropisk miljö.
När ni ska boka ert bröllop vet vi att ni har många frågor och vi finns därför här för er. Ni kan ringa eller kontakta oss så ofta ni vill. När ni har valt destination och hotell så kommer vi meddela vilken information ni behöver begära från skatteverket. (Det kan inte vi göra). Sedan scannar och skickar ni alla papper till oss så löser vi allt med hotellet. När ni anländer kommer ni att få träffa bröllopskoordinatorn och gå igenom allt inför er stora dag.

Tack för att du besökt oss och vi ser fram emot att se dig som en av våra många nöjda kunder.


Deluxe Vacations Team
Saltsjöbaden
 

Semestertyper