Bahamas

Res till idylliska Bahamas!

Boka en resa till Bahamas och upptäck idylliska Karibiska öar i samstämdhet med naturen.

Den som söker en lugn atmosfär, bedårande vyer och vykortsliknande stränder gör rätt i att resa till Bahamas. Ögruppen Bahamas består av mer än 700 öar, och ligger där Atlanten möter Karibien. Tack vare att Bahamas består av så många olika öar så kan man här få det bästa av två världar. Medan en del öar är bebodda av den vänliga lokalbefolkningen och exklusiva all inclusive-hotell så är vissa obefolkade och orörda.

Bahamas är mest känt för sina kritvita sandstränder, som hittas på närmare alla ögruppens kobbar och öar. Sanden är finkornig och len, så att det är ett rent nöje både att ligga på stranden, promenera i vattenbrynet eller vada ut i det varma turkosblå vattnet. Just vattnet på Bahamas är både klart och behagligt, vilket gör ögruppen till ett utomordentligt resmål för den som vill snorkla. Upplev Bahamas exotiska undervattensvärld genom att dyka, på nära håll på det välrenommerade Predator Lagoon-akvariet, eller genom en båttur mellan öarna. Du kan välja allt från lugna chartrade båtutflykter till adrenalinfyllda motorbåtsturer som för den mer äventyrlige till avlägsna karibiska stränder.

Läs mer på turistbyrås webbsida: https://www.bahamas.com/

INTRESSEANMÄLAN
Lagun med pir på Bahamas

Erbjudande

Kombinera Miami & Bahamas.
3 nätter i Miami Beach, Florida, USA & 7 nätter all inclusive på Bahamas med flyg & flygskatt.

Den som vill göra det mesta av sin resa bör boka en paketresa till både Miami och Bahamas. Detta innebär att ni kommer få ta del både av storstadspulsen på Miami Beach och det bästa Florida har att erbjuda, tillsammans med lugna, lata dagar på en bahamansk paradisö. På så vis kan ni njuta av amerikansk shopping, nöjen och storstadskänsla i Miami, för att efter en kort flygning få uppleva en av Västindiens pärlor.

Vi har erfarenhet av detta sedan 1998, och kan assistera dig med alla aspekter av din  resa. Vi hjälper dig att hitta hotell både i Miami och på Bahamas, och står till ditt förfogande både för att planera och boka din Miami och Bahamas-resa.

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Breezes Bahamas

Breezes Bahamas

All-inclusive
Sandals Royal Bahamian Resort

Sandals Royal Bahamian Resort

All-inclusive
Melia Nassau Beach

Melia Nassau Beach

All-inclusive
Viva Wyndham Fortuna Beach

Viva  Wyndham Fortuna Beach

All-inclusive

RESEINFORMATION – BAHAMAS

Det finns inget direktflyg till Bahamas. Du kan resa via London, New York eller Miami.

Valuta: Bahamian dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rom
Nationalrätt: Conch

Du kan kombinera ett besök till Bahamas med Miami.

Huvudstad Nassau
Språk Engelska
Folkmängd 305 600
Yta 13 490 km2
Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA BAHAMAS

  • Varmt väder, vacker natur, bra shopping.

  • Kombineras lätt med Miami.

  • Simma med grisarna!

  • Så mycket att göra. Stränder, span, restauranger, kasinon…

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan