Hawaii

Vi erbjuder de bästa priserna till Hawaii.

Aloha! En resa till Hawaii låter dig uppleva en exotisk och fjärran miljö som man vanligtvis bara ser på film. Hawaii har en fascinerande natur, kultur och historia – vad väntar du på?

Hawaii är en grupp vulkanöar som är belägna mitt i Stilla havet. Öarna är en del av USA och ger dig på så vis en smak av typisk amerikansk kultur blandat med Söderhavets särskilda influenser. Ingen ö är den andra lik, men denna ögrupp erbjuder allt från grovskurna klippformationer, lummiga dalar liksom eldiga vulkaner. Du väljer själv om din Hawaii-semester ska vara lugn och avslappnad eller äventyrlig – här finns förutsättningarna för både och. Vandra i den exotiska djungeln innan du kopplar av med en Mai Tai på stranden, eller res runt bland öarna. Hur din resa till Hawaii ser ut kan du bestämma helt själv.

Om du besöker Hawaiis huvudö Oahu kan du besöka öns Pearl Harbour-museum, eller testa på att surfa. På Honolulus caféer kan du äta något gott, ta en kopp kaffe och upptäcka de levande konstgallerierna i staden, för att sedan utforska barerna och nattlivet i Hawaiis huvudstad. Dessutom kan du spela golf, eller ta en båttur och se de majestätiska valarna. Missa inte heller de autentiska smakerna på Old Lahaina Luau eller att prova på Kalua-gris tillagad på traditionellt vis. Du kan även bege dig till Kauai och beundra naturliga underverk som kommer att få dig att tappa andan, såsom Waimearavinen med sina vackra vattenfall eller den slående vandringsrutten längs Napalikusten.

Trots att Oahu endast är den tredje största ön i ögruppen så är den hem till Honolulu – Hawaiis största stad. Befolkningen i Honolulu är en blandning av västerländskt och österländskt, och ön Oahu kallas ibland för ”mötesplatsen”. Denna kulturella smältdegel blandar gammalt och nytt, lokalt och internationell, traditionellt och modernt. Välj själv om din Hawaii-resa ska begränsas till Honolulus storstadsmyller eller om du ska upptäcka de avslappnade byarna runt om ön.

Läs mer på turistbyrås webbsida: https://www.gohawaii.com/islands/oahu/regions/honolulu

Kvinna med surfbräda

Erbjudande

Kombinera Los Angeles & Honolulu
3 nätter i Los Angeles & 10 nätter på Honolulu, Hawaii med flyg, flygskatt & transfers.

Upplev den amerikanska drömmen genom en paketresa till både Los Angeles och Hawaii. Medan Los Angeles är en av världens mest kända storstäder, med kända platser såsom Hollywood, Malibu Beach och Disneyland så är Hawaii en mer avslappnad plats.

Både Kalifornien och Hawaii har ett behagligt klimat, men Hawaii är den perfekta blandningen av bekant amerikansk miljö och en paradisö i Söderhavet. Välj och vraka mellan utsöka restauranger, stränder och historiska platser såsom Pearl Harbour. Med hjälp av oss på Deluxe Vacations kan du känna dig säker på att hitta ett Hawaii-hotell som passar som hand i handske. Vi har besökt våra resmål sedan 1998 och kan därför hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Naturligtvis står vi till ditt förfogande både för att planera och boka din resa till Los Angeles och Hawaii.

» Mer information om erbjudande finns här >>

GALLERY

POPULÄRA HOTELL

Aqua Oasis Hotel

Aqua Oasis Hotel

Endast rum
Park Shore Waikiki Hotel

Park Shore Waikiki Hotel

Endast rum
Waikiki Resort Hotel

Waikiki Resort Hotel

Endast rum

RESEINFORMATION – HONOLULU

SAS, British Airways, Lufthansa med fl.  flyger till Los Angeles dagligen.

Valuta: USD
Tidsskillnad: 11 tim
Flygtider: ca. 10 tim till Los Angeles & 5 tim till Honolulu
Visum: ESTA
Nationaldryck: Öl
Nationalrätt: Luau

Du kan kombinera ett besök till Hawaii med Los Angeles eller San Francisco.

HuvudstadHonolulu
SpråkEngelska
Folkmängd341 000
Yta177 km2

SKÄL ATT BESÖKA HAWAII

  • Oahu är den hawaiiska ön som har allt- det orörda tropiska landskapet.

  • En stimulerande urban atmosfär.

  • Honolulu (statens huvudstad) är hem till en levande Chinatown och en växande konstscen.

  • Fantastisk kultur.

  • hnl_10
  • hnl_11
  • hnl_12
  • hnl_15

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke