Jamaica resor| Resor till Jamaica | deluxevacations
Jamaica

Unna dig en resa till Jamaica

jamaica resa

Prisexempel 

Få ett prisexempel på paketresa (flyg & hotell) till Jamaica. Klicka här

Jamaica är en vacker ö full av kultur och äventyr, det finns så mycket att njuta av på ön. Invånarna kommer att välkomna dig med öppna armar, ivriga att dela sitt hemland med besökare som dig. Med hisnande soluppgångar och solnedgångar, berg och kristallklart vatten, är detta det perfekta stället då du vill koppla av på semestern. 

Promenera längs berömda Seven Mile Beach (västkusten), eller utforska den klippiga kusten i Cosmos Beach. Oavsett vilken del av ön du besöker, kommer stränderna förvåna dig. Nästan varje kuststad i Jamaica har en unik och inbjudande strand för att välkomna dig. 

Jamaica har en medeltemperatur på 27˚C , kan du komma på ett bättre sätt att undkomma den fruktade kylan? På Jamaica finns fantastiska Blue Mountains som kan ge en avkopplande svalka och lägre temperatur än stränder och låglandet. 

Jamaica är känt för sin exotiska mat. På ön är det viktigt att du provar det lokala köket. Frukt, grönsaker, kött, fisk, skaldjur och även ägg är alla vanligtvis framställda lokalt och inhandlas av de regionala bönderna på Jamaica. En av de första sakerna du bör prova är jerk-kryddade rätter. Vanligtvis kryddas kyckling eller fläsk med den kraftfulla kryddblandningen. Vissa anser nästan att det är Jamaicas nationalrätt!

All inclusive – Obegränsad mängd mat, vattensport, drycker och underhållning behöver vi säga mer? Det enklaste och bästa sättet att uppleva Jamaica på är ett all inclusive semester paket med alla bekvämligheter och aktiviteter inkluderade. Detta ger dig som besökare frihet att fördjupa dig i kulturen och ön samtidigt som du får en uppfriskande resa. 

Detta är det riktiga Jamaica - ett land orörd av kommersialism och turism. När du, din familj och dina närmsta vänner ser er omkring och inte ser något annat än det vackra turkosa havet eller det hänförande tropiska landskapet, kommer alla att förstå att ni är i ett riktigt paradis. 

Jamaica är ett bra resmål för smekmånad och vigsel på stranden.

jamaica resor Hotell på Jamaica

Vi kan även erbjuda andra hotell på ön. Kontakta oss för information och ett kostnadsförslag.

Natur & Utflykter

Ladda ner broschyrer med förslag på utflykter (i pdf).

Utflykter i Montego Baynytt fönster

Utflykter i Negrilbytt fönster

Utflykter i Ocho Riosnytt fönster

Utflykter i Runaway Bay

Sport

Golf – På Jamaica finns det fler mästerskapsbanor än på någon annan karibisk destination! Här finns banor med en layout som erbjuder golfälskaren utmaningar som skulle få Tiger Woods att fokusera ordentligt. Jamaica ligger absolut i framkant bland de karibiska öarna när det gäller golfbanor, som inte bara erbjuder en riktigt bra spelupplevelse, utan också är en njutning för ögat. De pittoreska vyerna begränsar sig inte bara till kustvägarna. Vissa hål kan erbjuda stora utmaningar men utsikten från kullarna och dalarna är helt makalös och definitivt värd banans greenfee.

Vi erbjuder gratis greenfees på Runaway Bay Golf Club i Ocho Rios när man bor på Jewel Runaway Bay, Jewel Dunn’s River eller Jewel Paradise Cove.


Resor till Jamaica

Ni kan resa till Montego Bay, Jamaica, med British Airways eller American Airlines via London & Miami. Det går också att flyga med Condor via Frankfurt. Flygen avgår från Stockholm, Göteborg, eller Köpenhamn. 

Reser ni med British Airways eller American Airlines kan ni smidigt kombinera er Jamaica resa med några dagar i Miami.