Antigua

 Resa till Antigua.

Antigua, resa till Antigua

Med sina orörda stränder, turkosa hav och böljande natur inbjuder Antigua dig att slappna av och njuta för en stund.

Det finns få utsikter som tar andan ur en lika fort som de som möter dig varje morgon när du vaknar upp på Antigua; när du skjutit gardinerna åt sidan möts du av en panoramautsikt över ett turkost hav, en vit sandstrand och vajande palmer. Antigua är en ö med slående vacker natur, det finns många möjligheter till roliga aktiviteter då dess ökande popularitet bland turister har lett till så mycket mer att upptäcka. Det finns många sätt att njuta av en lyxig semester på Antigua; välj ett all inclusive-hotell, hänge dig åt en spa-semester, koppla av med familjen på en barnvänlig resort, eller dyk rakt in i en alldeles barnfri ledighet. Om du tar dig tid att upptäcka detta underbara ö-paradis kommer du snart att förstå varför Antigua, och de Karibiska öarna, har blivit så populära.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Cocos Hotel

All-inclusive
All-inclusive

Starfish Jolly Beach Resort

All-inclusive

Sandals Grand Antigua Resort

All-inclusive

Verandah Resort & Spa

All-inclusive

Pineapple Beach Club

All-inclusive

RESEINFORMATION – ANTIGUA

Det finns inget direktflyg till Antigua. Du kan resa via London, Frankfurt eller Miami.

Valuta: East Caribbean Dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rompunch
Nationalrätt: Fungie och pepper pot

Du kan kombinera ett besök i Antigua med Barbados eller St Lucia.

[fusion_table]

Huvudstad St. John’s
Språk Engelska
Folkmängd 69 500
Yta 443 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA ANTIGUA

  • 365 stränder. En för varje dag på året.

  • Njut av utsikten från Shirley Heights.

  • Utforska English Harbour och Nelsons Dockyard.

  • Besök en tropisk öbar t.ex. Papa Zouk Fish ‘n’ Rom bar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan