Aruba

Resa till Aruba.

Aruba, resa till Aruba

Upplev en resa till Aruba som är en av Karibiens mest populära resmål. Denna charmiga paradisö kombinerar kritvita sandstränder med slående azurblått vatten och ett underbart klimat.

Aruba är känt för sina långa stränder och det vackra kristallklara vattnet. Därtill så passar en resa till Aruba både för de som söker den perfekta avslappnade semestern liksom för de som vill ha en mer äventyrlig upplevelse. Aruba är med sitt rika undervattensliv ett mycket populärt resmål för dykare – ta chansen att få se både barracudor, rockor och den gröna muränan. En Aruba-resa ger dig chansen att njuta av det inhemska köket, liksom mat i toppklass från hela världen. Välj mellan ett hotell med frukost eller ett all inclusive-hotell.

Det finns tio kasinon och flera kabaréer på ön, vilken innebär att din resa till Aruba kommer vara fylld av aktiviteter att ta del i om du så önskar. Vill du dyka kan du förvänta dig vackra korallformationer som tagna ur en naturdokumentär.

Den som vill dyka kan förvänta sig vackra korallformationer vilka är som tagna ur en naturdokumentär. Dessutom finns det flera dykställen på ön med vrak från andra världskriget, vilket gör dina dyk än mer fascinerande. För den som vill ta det lugnt går det därtill utmärkt att utforska Arubas slående undervattensvärld genom en tur med glasbottenbåt, eller rentav med en ubåt. Aruba erbjuder även goda möjligheter för att både surfning och vindsurfare, liksom vattensporter som passar alla.

INTRESSEANMÄLAN

Erbjudande

Kombinera Aruba & Curacao.
5 nätter på varje ö med frukost, flyg & flygskatt.

Om du vill resa till Aruba billigt för att kunna uppleva denna ön till fullo så bör du boka en resa med Deluxe Vacations. Är du intresserad av att känna Arubas vita sand mellan tårna? Eller vill du ha råd gällande vilken restaurang som passar bäst när du har tillbringat timmar i det azurblå vattnet?

Vi på Deluxe Vacations står till ditt förfogande för att kunna se till att din resa till Aruba blir oförglömlig. Våra Aruba-priser är dessutom mycket konkurrensmässiga. Vi hjälper dig att planera liksom både boka resa och hotell – Aruba väntar!

» Mer information om erbjudande finns här

POPULÄRA HOTELL

Tamarijn Aruba

All-Inclusive

Divi Aruba

All-Inclusive

Paradise Beach Villas

Frukosthotell

Bucuti Beach Hotel

Frukosthotell

Holiday Inn Resort

Frukosthotell

The Mill Resort & Spa

Frukosthotell

Divi Dutch Village

Frukosthotell

MVC Eagle Beach

Frukosthotell

Divi Village Golf & Beach Resort

Frukosthotell

Divi  Phoenix

Frukosthotell

Talk Of The Town

Frukosthotell

Manchebo Beach Resort

Frukosthotell

RESEINFORMATION – ARUBA

KLM flyger direkt till Aruba via Amsterdam dagligen.

Valuta: Arubansk florin
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Balashi  öl
Nationalrätt: Keshi Yena

Du kan kombinera ett besök till Aruba med Curacao eller Bonaire.

[fusion_table]

Huvudstad Oranjestad
Språk Nederländska
Folkmängd 102 384
Yta 193 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA ARUBA

  • Bästa året-runt vädret. Utanför orkanbältet.
  • Stränderna är kritvita och känns som puder under fötterna.
  • Snorkling i Aruba är bland den bästa i Karibien.
  • Aruba har många lokala festivaler, inklusive karnevaler, som alltid är fyllda med starka färger och härlig musik!

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan