Bahamas

Resa till Bahamas.

Bahamas, resa till Bahamas

Boka en resa till Bahamas och upptäck idylliska Karibiska öar i samstämdhet med naturen.

Den som söker en lugn atmosfär, bedårande vyer och vykortsliknande stränder gör rätt i att resa till Bahamas. Ögruppen Bahamas består av mer än 700 öar, och ligger där Atlanten möter Karibien. Tack vare att Bahamas består av så många olika öar så kan man här få det bästa av två världar. Medan en del öar är bebodda av den vänliga lokalbefolkningen och exklusiva all inclusive-hotell så är vissa obefolkade och orörda.

Bahamas är mest känt för sina kritvita sandstränder, som hittas på närmare alla ögruppens kobbar och öar. Sanden är finkornig och len, så att det är ett rent nöje både att ligga på stranden, promenera i vattenbrynet eller vada ut i det varma turkosblå vattnet. Just vattnet på Bahamas är både klart och behagligt, vilket gör ögruppen till ett utomordentligt resmål för den som vill snorkla. Upplev Bahamas exotiska undervattensvärld genom att dyka, på nära håll på det välrenommerade Predator Lagoon-akvariet, eller genom en båttur mellan öarna. Du kan välja allt från lugna chartrade båtutflykter till adrenalinfyllda motorbåtsturer som för den mer äventyrlige till avlägsna karibiska stränder.

INTRESSEANMÄLAN

Erbjudande

Kombinera Miami & Bahamas.
3 nätter i Miami Beach, Florida, USA & 7 nätter all inclusive på Bahamas med flyg & flygskatt.

Den som vill göra det mesta av sin resa bör boka en paketresa till både Miami och Bahamas. Detta innebär att ni kommer få ta del både av storstadspulsen på Miami Beach och det bästa Florida har att erbjuda, tillsammans med lugna, lata dagar på en bahamansk paradisö. På så vis kan ni njuta av amerikansk shopping, nöjen och storstadskänsla i Miami, för att efter en kort flygning få uppleva en av Västindiens pärlor.

Vi har erfarenhet av detta sedan 1998, och kan assistera dig med alla aspekter av din  resa. Vi hjälper dig att hitta hotell både i Miami och på Bahamas, och står till ditt förfogande både för att planera och boka din Miami och Bahamas-resa.

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Breezes Bahamas

All-inclusive

Sandals Royal Bahamian Resort

All-inclusive

Melia Nassau Beach

All-inclusive

Viva  Wyndham Fortuna Beach

All-inclusive

RESEINFORMATION – BAHAMAS

Det finns inget direktflyg till Bahamas. Du kan resa via London, New York eller Miami.

Valuta: Bahamian dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rom
Nationalrätt: Conch

Du kan kombinera ett besök till Bahamas med Miami.

[fusion_table]

Huvudstad Nassau
Språk Engelska
Folkmängd 305 600
Yta 13 490 km2

[/fusion_table]

SKÄL ATT BESÖKA BAHAMAS

  • Varmt väder, vacker natur, bra shopping.

  • Kombineras lätt med Miami.

  • Simma med grisarna!

  • Så mycket att göra. Stränder, span, restauranger, kasinon…

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan