Bahamas2018-08-06T01:37:20+00:00

Bahamas

Bahamas: mer än 700 öar alla med vita sandstränder.

Bahamas, resa till Bahamas

Semestra på Bahamas och upptäck en idyllisk ö som är ett med naturen.

Bahamas är en ögrupp i Atlanten som består av mer än 700 små öar, en del är bebodda av den vänliga lokalbefolkningen och erbjuder exklusiva resorts, medan vissa är avlägsna och förblir obefolkade. Landet är mest känt för sina högklassiga stränder, som återfinns på många av de underbara öarna och kobbarna. Den fina, kritvita sanden kommer kännas alldeles len mellan tårna medan det klara, varma vattnet gör en simtur i havet till ett absolut nöje. Detta gör att Bahamas är det perfekta resmålet för snorkling bland den exotiska undervattensvärlden. Du kan uppleva Bahamas naturliga skönhet på nära håll på Predator Lagoon-akvariet, och utforska den ännu mer genom att ta en båttur mellan öarna – välj mellan allt ifrån adrenalinstinna motorbåtsturer till lugnare chartrade båtar som tar dig till avlägsna stränder. 

INTRESSEANMÄLAN

ERBJUDANDE

Resa till Miami & Bahamas.

Kombinera storstadspulsen på Miami Beach med nöjen och shopping med sköna, lata dagar på Bahamas. Vi har varit där flera gånger sen 1998. Därför kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att både planera och boka din resa till Miami & Bahamas.

3 nätter i Miami Beach, Florida, USA & 7 nätter all inclusive på Bahamas med flyg & flygskatt.

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Breezes Bahamas

All-inclusive

Sandals Royal Bahamian Resort

All-inclusive

Melia Nassau Beach

All-inclusive

Viva  Wyndham Fortuna Beach

All-inclusive

RESEINFORMATION – BAHAMAS

Det finns inget direktflyg till Bahamas. Du kan resa via London, New York eller Miami.

Valuta: Bahamian dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rom
Nationalrätt: Conch

Du kan kombinera ett besök till Bahamas med Miami.

Huvudstad Nassau
Språk Engelska
Folkmängd 305 600
Yta 13 490 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA BAHAMAS?

  • Varmt väder, vacker natur, bra shopping.

  • Kombineras lätt med Miami.

  • Simma med grisarna!

  • Så mycket att göra. Stränder, span, restauranger, kasinon…

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.