Bermuda2018-08-06T01:37:39+00:00

Bermuda

Bermuda: ön med rosa strandstränder

Bermuda, resa till Bermuda

Bermuda är känd för rosa sandstränder, charmiga pastell byggnader i huvudstaden i Hamilton, och perfekt manikyrerade golfbanor .

Slå dig ner på verandan och njut av ditt ”afternoon tea” och en alldeles hänförande utsikt — lummiga, böljande kullar översållade med små pastellfärgade hus, rosaaktiga sandstränder och ett turkosskimrande hav.

Bermuda vaknar alla dina sinnen till liv samtidigt som du får ro i själen. Här kan du hitta en fristad för ett sofistikerat men ändå enkelt sätt att leva, bland vänliga människor som uppvisar en kombination av brittisk reservation och generös gästfrihet som är så typisk för ökulturen.

Den brittiska kronkolonin Bermuda ligger isolerad i Atlanten cirka 90 mil öster om USA. Endast ett tjugotal av de runt 140 öarna är bebodda. Klimatet är milt och fuktigt. Huvudstaden heter Hamilton.

Levnadsstandarden på Bermuda är en av världens högsta. Öarnas ekonomi är en typisk serviceekonomi. Turism och finansiella tjänster står tillsammans för största delen av öarnas inkomster i utländsk valuta och sysselsätter 85 procent av arbetskraften.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Grotto Bay Resort

Frukosthotell

The Reefs Resort

Frukosthotell

RESEINFORMATION – BERMUDA

Det finns inget direktflyg till Bermuda. Du kan resa via London eller New York 

Valuta: Bermudisk dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 6 tim från London
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Romswizzle
Nationalrätt: Fisksoppa

Du kan kombinera ett besök till Bermuda med New York.

Huvudstad Hamilton
Språk Engelska
Folkmängd 64 300
Yta 53 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA BERMUDA?

  • Sand och hav möts i vackra rosa och blå halvmånar.

  • Ett rikt arv av brittiska traditioner med en calypso-twist.

  • Butiker, gallerier och exklusiva varuhus i promenadvänliga områden.

  • Utmärkta fristående och resort-restauranger serverar bermudiska och globala rätter.

  • Varma, klara vatten är perfekta för dykning, snorkling, segling och mycket mer.

  • Golfbanor designade av höjdarna inkluderar hål på klipptoppar och vidsträckta havsvyer.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.