Bermuda

Resa till Bermuda.

Bermuda, resa till Bermuda

Bermuda är känd för rosa sandstränder, charmiga pastell byggnader i huvudstaden i Hamilton, och perfekt manikyrerade golfbanor .

Slå dig ner på verandan och njut av ditt ”afternoon tea” och en alldeles hänförande utsikt — lummiga, böljande kullar översållade med små pastellfärgade hus, rosaaktiga sandstränder och ett turkosskimrande hav.

Bermuda vaknar alla dina sinnen till liv samtidigt som du får ro i själen. Här kan du hitta en fristad för ett sofistikerat men ändå enkelt sätt att leva, bland vänliga människor som uppvisar en kombination av brittisk reservation och generös gästfrihet som är så typisk för ökulturen.

Den brittiska kronkolonin Bermuda ligger isolerad i Atlanten cirka 90 mil öster om USA. Endast ett tjugotal av de runt 140 öarna är bebodda. Klimatet är milt och fuktigt. Huvudstaden heter Hamilton.

Levnadsstandarden på Bermuda är en av världens högsta. Öarnas ekonomi är en typisk serviceekonomi. Turism och finansiella tjänster står tillsammans för största delen av öarnas inkomster i utländsk valuta och sysselsätter 85 procent av arbetskraften.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Grotto Bay Resort

Frukosthotell

The Reefs Resort

Frukosthotell

RESEINFORMATION – BERMUDA

Det finns inget direktflyg till Bermuda. Du kan resa via London eller New York 

Valuta: Bermudisk dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 6 tim från London
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Romswizzle
Nationalrätt: Fisksoppa

Du kan kombinera ett besök till Bermuda med New York.

[fusion_table]

Huvudstad Hamilton
Språk Engelska
Folkmängd 64 300
Yta 53 km2

[/fusion_table]

SKÄL ATT BESÖKA BERMUDA?

  • Sand och hav möts i vackra rosa och blå halvmånar.

  • Ett rikt arv av brittiska traditioner med en calypso-twist.

  • Butiker, gallerier och exklusiva varuhus i promenadvänliga områden.

  • Utmärkta fristående och resort-restauranger serverar bermudiska och globala rätter.

  • Varma, klara vatten är perfekta för dykning, snorkling, segling och mycket mer.

  • Golfbanor designade av höjdarna inkluderar hål på klipptoppar och vidsträckta havsvyer.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan