Bonaire2018-08-06T01:38:07+00:00

Bonaire

Bonaire är bästa resmålet i Karibien för dykning

Bonaire, resa till Bonaire

Bonaire är känt som det bästa resmålet i Karibien för dykning.

Den mysiga nederländska ön Bonaire är perfekt för dig som är ute efter naturupplevelser och lugn och ro, speciellt i form av de som finns under den lugna vattenytan, där sikten kan vara upp till 30 meter. Bonaire ligger strax norr om Venezuela och har ett perfekt åretruntklimat. Här kan du uppleva Karibien som det såg ut för 20 år sedan.

Här finns en lång tradition av vattenvård vilket innebär oförstörda korallrev och ett rikt undervattensliv med en mängd färgglada fiskar, och tack vare att revet ligger så nära land kan du se dem direkt vid vattenbrynet. De bästa dykställena ligger längs öns läsida vilket nästan alltid innebär lugna och inbjudande förhållanden. Ön har minimal nederbörd så sikten i vattnet störs sällan.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Frukosthotell
Frukosthotell

RESEINFORMATION – BONAIRE

KLM flyger direkt till Bonaire via Amsterdam.

Valuta: US dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Tekobon
Nationalrätt: Skaldjur

Du kan kombinera ett besök till Bonaire med Curacao eller Aruba.

Huvudstad Kralendijk
Språk Nederländska
Folkmängd 17 400
Yta 294 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA BONAIRE?

  • Bästa resmålet för stranddykning i Västindien.

  • Snorklare kan se mycket av havets skönhet strax under vattenytan.

  • Besökare kommer för att njuta av lugnet på ön.

  • Människorna är genuint vänliga, mot både vänner och främlingar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.