Punta Cana

Resa till Dominikanska Republiken.

Dominikanska Republiken, resa till Dominikanska

Ta del av Dominikanska Republikens varma gästvänlighet, härliga vatten och en rik kolonial historia som sträcker sig ett halvt millennium tillbaka.

En resa till Dominikanska republiken innebär att du kommer få uppleva Västindien när det är som bäst. Dominikanska republiken är vida känd för sina bedårande stränder, liksom goda förutsättning för både dykning och vindsurfing. Ett riktigt Dominikanska Republiken-tips är att besöka Punta Canas stränder längs öns östkust. Njut av paradisliknande omgivningar, och ströva längs ljusa sandstränder som kantas av kokospalmer.

Ön har dessutom gott om förutsättningar för golf med en mängd tilltalande banor. Utöver detta så har Dominikanska republiken ett varierat landskap, med allt från tropisk regnskog, mangroveträd och dramatiska höga berg. Den som känner sig äventyrlig kan ta del av öns rika ekoturism, och antingen cykla eller bestiga öns berg, klättra uppför vattenfall, eller åka på ett oförglömligt valsafari. Dessutom erbjuder ön ett rikt kulturliv, med medryckande merengue-musik, liksom frekventa ”fiestas patronales” – inhemska skyddshelgon-högtider – som man kan ta del i. Deluxe Vacations hjälper dig att hitta kvalitativa och billiga resor till Dominikanska Republiken!

INTRESSEANMÄLAN

Erbjudande

3 nätter i Miami Beach, Florida, USA & 7 nätter all-inclusive i Punta Cana med flyg & flygskatt.

Upplev det bästa av Dominikanska Republiken och USA genom en paketresa till Miami och Punta Cana. Medan Miami ger dig goda möjligheter till storstadsshopping, nöjen och en känsla av att vara i händelsernas mittpunkt så ger Punta Cana dig en möjlighet att
koppla av i solen på några av världens bästa stränder. Vi har dessutom erfarenhet av dessa resmål sedan 1998.

På så vis kan vi erbjuda en skräddarsydd upplevelse som inte går att jämföra med vanlig charter till Dominikanska Republiken. Vi hjälper dig att välja mellan vanliga och all inclusive-hotell på Dominikanska Republiken. Därtill står vi till ditt förfogande både när det gäller att planera och boka din semester. Ta tillfället i akt och skaffa dig ett minne för livet genom att boka en resa till Dominikanska Republiken med Deluxe Vacations!

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Punta Cana Princess Resort

All-inclusive

Caribe Club Princess Resort

All-inclusive

Tropical Princess Resort

All-inclusive

Grand Bavaro Princess Resort

All-inclusive

NOW Larimar Resort

All-inclusive

Secrets Royal Beach Resort

All-inclusive

Occidental Caribe Resort

All-inclusive

RESEINFORMATION – DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

Air France flyger direkt till Punta Cana via Paris.

Valuta: Dominikansk peso
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare. Turistkort köpas på flygplats.
Nationaldryck: Presidente öl
Nationalrätt: Sancocho

Du kan kombinera ett besök till Punta Cana med Miami.

[fusion_table]

Huvudstad Santo Domingo
Språk Spanska
Folkmängd 9 450 000
Yta 48 442 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA PUNTA CANA?

  • De bästa all inclusive-hotellpriserna i Västindien.

  • Golfare kommer att kunna njuta av de många banorna i Punta Cana.

  • Vattnet är klart, turkost och varmt. Vågorna är perfekta och inte alltför höga.

  • Prova Mama Juana (en blandning av rom, rött vin, honung och kvistar och blad från regnskogen).

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan