Hawaii

Vi erbjuder de bästa priserna till Hawaii.

Hawaii, resa till Hawaii

Aloha! En resa till Hawaii låter dig uppleva en exotisk och fjärran miljö som man vanligtvis bara ser på film. Hawaii har en fascinerande natur, kultur och historia – vad väntar du på?

Hawaii är en grupp vulkanöar som är belägna mitt i Stilla havet. Öarna är en del av USA och ger dig på så vis en smak av typisk amerikansk kultur blandat med Söderhavets särskilda influenser. Ingen ö är den andra lik, men denna ögrupp erbjuder allt från grovskurna klippformationer, lummiga dalar liksom eldiga vulkaner. Du väljer själv om din Hawaii-semester ska vara lugn och avslappnad eller äventyrlig – här finns förutsättningarna för både och. Vandra i den exotiska djungeln innan du kopplar av med en Mai Tai på stranden, eller res runt bland öarna. Hur din resa till Hawaii ser ut kan du bestämma helt själv.

Om du besöker Hawaiis huvudö Oahu kan du besöka öns Pearl Harbour-museum, eller testa på att surfa. På Honolulus caféer kan du äta något gott, ta en kopp kaffe och upptäcka de levande konstgallerierna i staden, för att sedan utforska barerna och nattlivet i Hawaiis huvudstad. Dessutom kan du spela golf, eller ta en båttur och se de majestätiska valarna. Missa inte heller de autentiska smakerna på Old Lahaina Luau eller att prova på Kalua-gris tillagad på traditionellt vis. Du kan även bege dig till Kauai och beundra naturliga underverk som kommer att få dig att tappa andan, såsom Waimearavinen med sina vackra vattenfall eller den slående vandringsrutten längs Napalikusten.

Trots att Oahu endast är den tredje största ön i ögruppen så är den hem till Honolulu – Hawaiis största stad. Befolkningen i Honolulu är en blandning av västerländskt och österländskt, och ön Oahu kallas ibland för ”mötesplatsen”. Denna kulturella smältdegel blandar gammalt och nytt, lokalt och internationell, traditionellt och modernt. Välj själv om din Hawaii-resa ska begränsas till Honolulus storstadsmyller eller om du ska upptäcka de avslappnade byarna runt om ön.

INTRESSEANMÄLAN
hnl_1

Erbjudande

Kombinera Los Angeles & Honolulu
3 nätter i Los Angeles & 10 nätter på Honolulu, Hawaii med flyg, flygskatt & transfers.

Upplev den amerikanska drömmen genom en paketresa till både Los Angeles och Hawaii. Medan Los Angeles är en av världens mest kända storstäder, med kända platser såsom Hollywood, Malibu Beach och Disneyland så är Hawaii en mer avslappnad plats.

Både Kalifornien och Hawaii har ett behagligt klimat, men Hawaii är den perfekta blandningen av bekant amerikansk miljö och en paradisö i Söderhavet. Välj och vraka mellan utsöka restauranger, stränder och historiska platser såsom Pearl Harbour. Med hjälp av oss på Deluxe Vacations kan du känna dig säker på att hitta ett Hawaii-hotell som passar som hand i handske. Vi har besökt våra resmål sedan 1998 och kan därför hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Naturligtvis står vi till ditt förfogande både för att planera och boka din resa till Los Angeles och Hawaii.

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

aqua_570

Aqua Oasis Hotel

Endast rum
park_20

Park Shore Waikiki Hotel

Endast rum
waikiki_570

Waikiki Resort Hotel

Endast rum

RESEINFORMATION – HONOLULU

SAS, British Airways, Lufthansa med fl.  flyger till Los Angeles dagligen.

Valuta: USD
Tidsskillnad: 11 tim
Flygtider: ca. 10 tim till Los Angeles & 5 tim till Honolulu
Visum: ESTA
Nationaldryck: Öl
Nationalrätt: Luau

Du kan kombinera ett besök till Hawaii med Los Angeles eller San Francisco.

[fusion_table]

Huvudstad Honolulu
Språk Engelska
Folkmängd 341 000
Yta 177 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA HAWAII

  • Oahu är den hawaiiska ön som har allt- det orörda tropiska landskapet.

  • En stimulerande urban atmosfär.

  • Honolulu (statens huvudstad) är hem till en levande Chinatown och en växande konstscen.

  • Fantastisk kultur.

  • hnl_10
  • hnl_11
  • hnl_12
  • hnl_15

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan