Hawaii, Honolulu2018-08-06T01:41:15+00:00

Hawaii

Hawaii är naturen, strandliv, kultur & historik

Hawaii, resa till Hawaii

Aloha! Välkommen till Hawaii och upplev natur, kultur & historik!

Hawaii består av en grupp isolerade öar i skimrande guld, svart och rött, med grovskurna klippor, eldiga vulkaner och frodiga dalar. Varje ö har unik karaktär och charm, och en semester på Hawaii kan vara så avslappnad eller så actionpackad som du önskar. Här kan du vandra i den exotiska djungeln och sedan dricka en Mai Tai på stranden, eller resa mellan alla de olika öarna – skapa din alldeles egna, oförglömliga semester på Hawaii nu.

Här kan du bege dig till Kauai och beundra de naturliga undren som kommer att få dig att tappa andan, som Waimea-ravinen med dess vackra vattenfall, eller ta en vandring längs Napali-kusten. På Oahu kan du besöka Pearl Harbours museum eller ta en titt på all spännande lokal surfing. På Honolulus caféer kan du äta något gott och ta en kopp kaffe och upptäcka de levande konstgallerierna i staden, för att sedan utforska barerna och nattlivet i Hawaiis huvudstad. Dessutom kan du spela golf, eller ta en båttur och se de majestätiska valarna. Missa inte heller de autentiska smakerna på Old Lahaina Luau eller att prova på Kalua-gris tillagad på traditionellt vis.

Honolulu (Oahu)

Oahu kallas ibland för ”mötesplatsen”, och det är precis vad ön är. Den är Hawaiis tredje största ö, och hem för större delen av befolkningen som blandar kulturer från öst och väst med inhemska värden och traditioner. Det är just den kontrasten mellan det forntida och det moderna och mellan alla olika kulturer, som gör Oahu så spännande att utforska, både genom det myllrande stadslivet och de avslappnade mindre byarna. Här kan du välja och vraka mellan olika valmöjligheter för att utforska Oahus olika delar, alla olika aktiviteter som ön bjuder på, eklektiskt boende och restauranger.

INTRESSEANMÄLAN
hnl_1

ERBJUDANDE

Resa till Los Angeles & Hawaii.

Los Angeles är en storstad som är berömd för stjärnbelagda gator, ikoniska stränder och nöjesparker. Promenera ner Hollywood Walk of Fame, sola på Malibu Beach eller upplev Magic of Disneyland Resort. Sedan flyger till Hololulu, Hawaii som är hemma för den historisk Pearl Harbour, restauranger och stränder. Waikikis hotell är perfekt beläget för shopping och stranden.
Vi har besökt våra resmål flera gånger sen 1998. Därför kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att både planera och boka din resa till Los Angeles & Hawaii.

3 nätter i Los Angeles & 10 nätter på Honolulu, Hawaii med flyg, flygskatt & transfers.

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

aqua_570

Aqua Oasis Hotel

Endast rum
park_20

Park Shore Waikiki Hotel

Endast rum
waikiki_570

Waikiki Resort Hotel

Endast rum

RESEINFORMATION – HONOLULU

SAS, British Airways, Lufthansa med fl.  flyger till Los Angeles dagligen.

Valuta: USD
Tidsskillnad: 11 tim
Flygtider: ca. 10 tim till Los Angeles & 5 tim till Honolulu
Visum: ESTA
Nationaldryck: Öl
Nationalrätt: Luau

Du kan kombinera ett besök till Hawaii med Los Angeles eller San Francisco.

Huvudstad Honolulu
Språk Engelska
Folkmängd 341 000
Yta 177 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA HAWAII?

  • Oahu är den hawaiiska ön som har allt- det orörda tropiska landskapet.

  • En stimulerande urban atmosfär.

  • Honolulu (statens huvudstad) är hem till en levande Chinatown och en växande konstscen.

  • Fantastisk kultur.

  • hnl_10
  • hnl_11
  • hnl_12
  • hnl_15

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.