Jamaica

Resa till Jamaica.

Jamaica, resa till Jamaica

En semester på Jamaica kombinerar spännande aktiviteter, den vida kända jamaicanska musiken liksom bländande vita stränder.

Jamaica är en ö som är full av kontraster. När man nämner Jamaica så dras tankarna direkt till Bob Marley, och även om hela ön tycks vagga i takt med den lokala reggaemusiken så är Jamaica så mycket mer. Denna ö kombinerar de exklusiva golfbanorna och lyxiga hotellanläggningarna vid Montego Bay längs öns norra kust med mindre och mer genuina orter såsom Negril, Runaway Bay och Ocho Rios.

Montego Bay ligger nära Jamaicas näst största stad och flygplatsen, medan de mindre orterna ger en unik och oförställd inblick i det ”riktiga” Jamaica. Dessutom så är Negrils ”Seven Mile Beach” öns i särklass bästa strand. Det finns dock gott om aktiviteter att
företa sig på Jamaica. Den som kan sin Jamaica-fakta vet att ön har många romdestillerier producerade med lokala sockerrör, liksom cigarrfabriker med möjlighet att köpa äkta karibiska cigarrer. Därtill kan man göra en utflykt till Bob Marleys födelseort Nine Mile, eller ta ett äventyrligt bad i Dunn’s River Falls. Deluxe Vacations hjälper dig att hitta prisvärda och relativt billiga resor till Jamaica för att du ska kunna uppleva denna härliga ö på egen hand.

INTRESSEANMÄLAN
jamaica resor

Erbjudande

3 nätter i Manhattan, New York & 7 nätter all-inclusive på Jamaica med flyg & flygskatt.

Resa till New York & Jamaica.

Genom att boka en paketresa till New York och Jamaica så får du en fantastisk resa med oerhörda kontraster. Från den bubblande storstadskänslan i världens mest kända metropol till en naturskön och avslappnad västindisk ö så kan du uppleva det bästa av
två världar. New York ger möjlighet till Broadway-besök, utflykt till Frihetsgudinnan eller strövtåg i Central Park – mot en bakgrund av hisnande skyskrapor, shopping i världsklass och platser du känner igen från dina favoritfilmer. Jamaica å andra sidan är ett lummigt
öparadis komplett med palmer, vackra kritvita sandstränder, reggaemusik, vattenfall, bananplantage, dramatiska omgivningar och autentiska strandbarer.

Vi har erfarenhet av Jamaica-resor sedan 1998, och kan på så vis hjälpa dig att skapa en semester du sent kommer glömma. Vi på Deluxe Vacations står till ditt förfogande för att hitta ett vanligt eller all inclusive-hotell på Jamaica. Dessutom hjälper vi dig naturligtvis både att planera och boka din semester.

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Holiday Inn SunSpree

All-inclusive

Sandals Royal Caribbean

All-inclusive

Sandals Ochi

All-inclusive

Sandals South Coast

All-inclusive

Country Country Hotel

Frukosthotell

Rooms on the Beach Negril

Frukosthotell

Rooms on the Beach Ocho Rios

Frukosthotell

Merills Beach II

All-inclusive

Grand Pineapple Beach Resort

All-inclusive

Hedonism II Resort

All-inclusive

Couples Tower Isle

All-inclusive

Sunset at the Palms

All-inclusive

Couples Sans Souci

All-inclusive

Couples Negril

All-inclusive
jewel runaway

Jewel Runaway Bay

All-inclusive

RESEINFORMATION – JAMAICA

Det finns inget direktflyg till Jamaica. Du kan resa via London, Frankfurt eller Miami. 

Valuta: Jamaicansk dollar
Tidsskillnad: 7 tim sommar & 6 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim fråpn London
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rom och Red Stripe öl
Nationalrätt: Jerk kyckling

Du kan kombinera ett besök till Jamaica med New York eller Miami.

[fusion_table]

Huvudstad Kingston
Språk Engelska
Folkmängd 2 712 000
Yta 10 991 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA JAMAICA?

  • Ön där all inclusive-konceptet utvecklades.

  • Golfare kommer att glädjas åt de många underbara banorna.

  • Varje tänkbar aktivitet för barn, fantastiska stränder och många barnvänliga resorts tilltalar familjer.

  • Negril beach är helt enkelt en av Karibiens bästa.

  • Jamaica har rika kulturella traditioner – särskilt lokal musik, konst och mat.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan