Hem / Resmål / Maldiverna
Maldiverna2018-11-07T10:13:38+00:00

Maldiverna

Maldiverna är turkost vatten, undervattensliv, vackra stränder..

Maldiverna, resa till Maldiverna

Upplev en tvättäkta paradisö genom en Maldiverna-resa. Ta del av ögruppens kritvita stränder, fantastiska snorkel- och dyk-möjligheter, bada i Indiska oceanens bedårande vatten eller gör inget alls – du bestämmer.

Genom en resa till Maldiverna så kan du på egen hand få uppleva den mytomspunna önationens bedårande skärgård. Beståendes av närmare 1200 olika öar och atoller så erbjuder Maldiverna varierade miljöer – med den gemensamma nämnaren att alla öar ger dig vykortsliknande miljöer. Maldivernas vackra stränder lockar oräkneliga turister, och är kompletta med ikoniska palmträd i strandbrynen. Därtill så är sanden på Maldiverna både mjuk och finkornig – så att allt från en dag på stranden till långa promenader i vattenbrynet blir till ett nöje. Öns perfekta och behagliga klimat är dessutom icke att förglömma.

Kombinera detta med den Indiska oceanens välkomnande, azurblå vatten och du kommer aldrig vilja lämna Maldiverna. Deluxe Vacations erbjuder prisvärda och billiga resor till Maldiverna så att du kan uppleva detta paradis till ett rimligt pris. Den långa flygresan kommer dessutom tyna bort i minnet när du sänker fötterna i den mjuka sanden och låter solens varma strålar omhulda dig. Maldivernas många olika boenden håller genomgående en hög standard, och du kan välja mellan genuina rum som har palmtak och är placerade på stolpar över vattnet för ett extra lyxigt boende.

INTRESSEANMÄLAN

ERBJUDANDE

Resa till Dubai & Maldiverna.

Med en paketresa till Dubai och Maldiverna får du det bästa som de båda resmålen har att erbjuda. Upplev pulsen i en modern storstad under din vistelse i Dubai, och se de imponerande nybyggda skyskraporna, den konstgjorda ögruppen The World eller upplev shopping i världsklass.

Maldiverna å andra sidan erbjuder en slående kontrast till detta, med kristallklart vatten, rena vita sandstränder som tycks som orörda, och många olika öar som med sitt lugn agerar som en oas från den moderna världen. Vi på Deluxe Vacations har erfarenhet av dessa resmål sedan 1998, och kan på så vis låta dig ta del av vår omfattande expertis. Vi hjälper dig att välja mellan vanliga och all inclusive-hotell på Maldiverna, och både att planera och boka din resa.

3 nätter i Dubai & 7 nätter halvpension på Maldiverna med flyg, flygskatt & transfers.

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Cana Reef Resort

All-inclusive

Fihalhohi Island Resort

All-inclusive

Adaaran Select Resort

All-inclusive

Olhuveli Beach Resort & Spa

All-inclusive

Reethi Beach Resort

All-inclusive

Fun Island Resort

Helpension

Sun Island Resort

Halvpension
vatten villa

Centara Ras Fushi Resort

Halvpension
maldiverna

Malahini Island Resort

Halvpension

RESEINFORMATION – MALDIVERNA

Det finns inget direktflyg till Maldiverna. Du kan resa via Frankfurt, Doha eller Dubai.

Valuta: US dollar
Tidsskillnad: + 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare. Visum vid ankomst.
Nationaldryck: Sai (maldiverna drycker inte alkohol)
Nationalrätt: Garudhiya: en fiskbuljong serveras med ris, lime, chili och lök.

Du kan kombinera ett besök till Male med Dubai eller Sri Lanka.

Huvudstad Male
Språk Engelska på hotellen
Folkmängd 359 000
Yta 298 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA MALDIVERNA?

  • Hem till over water-bungalows.

  • De pittoreska öarna är rika på en varm och exotisk kultur.

  • Maldiverna erbjuder ett lockande utbud av internationella rätter.

  • Dessa paradisöar har anammat den globala efterfrågan på ultralyxiga boenden och ger dig oförglömliga upplevelser.

  • De fängslande blå vattnen är hem för något av världens mest livfulla undervattensvärldar.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.