Maldiverna

Resa till Maldiverna.

Maldiverna, resa till Maldiverna

Upplev en tvättäkta paradisö genom en Maldiverna-resa. Ta del av ögruppens kritvita stränder, fantastiska snorkel- och dyk-möjligheter, bada i Indiska oceanens bedårande vatten eller gör inget alls – du bestämmer.

Genom en resa till Maldiverna kan du på egen hand få uppleva den mytomspunna önationens bedårande skärgård. Beståendes av närmare 1200 olika öar och atoller erbjuder Maldiverna varierade miljöer – med den gemensamma nämnaren att alla öar ger dig vykortsliknande miljöer. Maldivernas vackra stränder lockar oräkneliga turister, och är kompletta med ikoniska palmträd i strandbrynen. Därtill är sanden på Maldiverna både mjuk och finkornig – så att allt från en dag på stranden till långa promenader i vattenbrynet blir till ett nöje. Öns perfekta och behagliga klimat är dessutom oförglömligt.

Kombinera detta med den Indiska oceanens välkomnande, azurblåa vatten och du kommer aldrig vilja lämna Maldiverna. Deluxe Vacations erbjuder prisvärda och billiga resor till Maldiverna så att du kan uppleva detta paradis till ett rimligt pris. Den långa flygresan kommer dessutom tyna bort i minnet när du sänker fötterna i den mjuka sanden och låter solens varma strålar omhulda dig. Maldivernas många olika boenden håller genomgående en hög standard, du kan välja mellan genuina rum på stranden eller de som har palmtak och är placerade på stolpar över vattnet för ett extra lyxigt boende.

INTRESSEANMÄLAN

Vanliga frågor vi får om Maldiverna.

Absolut. Det är därför vi är här. Vi har kontrakt med över 50 hotell på Maldiverna och kan erbjuda er ett stort utbud av alternativ som passar din budget.

All inclusive som erbjuds på hotellen i Maldiverna är inte lika generöst som i Karibien. På de flesta hotell som erbjuder all inclusive äts måltider i hotellets bufférestaurang och ett tillägg krävs om du vill äta på övrig/övriga restauranger. Eftersom allt importeras till Maldiverna rekommenderar vi att du väljer all inclusive eftersom drycker på hotellet ibland kan vara dyra och notera att du inte får ta med alkoholhaltiga drycker till Maldiverna.

Transfers ingår alltid i våra priser. Det är hotellet som ansvarar för alla transfers från flygplatsen i Maldiverna. Transfers görs med båt, inrikesflyg eller sjöflygplan beroende på hur långt hotellet är från flygplatsen.

Viktigt – transfer med sjöflygplan.
Sjöflygplan flyger endast under dagsljus (cirka 06:00 till 16:00). Om du anländer till Malé flygplats efter klockan 15:00 (senaste rapporteringstid för sjöfartskontroll är 14:30) eller avgår din flyg före 09:00 måste du övernatta i Malé stad eller flygplatshotell. Transfers kommer att tillhandahållas nästa morgon med den första tillgängliga flygningen. Notera att högsta tillåtna bagagevikt för sjöflygplan är 20 kg/person. På grund av extrema väderförhållanden kan transfers inte alltid vara tillgängliga vid en bestämd tid och varken hotellet eller Deluxe Vacations är ansvarig för någon kompensation som uppstår på grund av sådana förseningar.

Många hotell i norra och södra Ari Atoll erbjuder båttransfer. Från 15 minuters till en timmes transfer. Berätta om era önskemål så att vi kan skicka ett relevant erbjudande till dig.

Maldiverna är inte en billig destination och vi erbjuder hotell från 3 till 5 stjärnor. De 3-stjärniga hotellen har färre faciliteter som restauranger men är ändå bekväma och eleganta. De flesta kunder väljer 4-stjärniga hotell och det finns en stor prisvariation i denna kategori.

Ja det har vi. Berätta när du kontaktar oss så att du får rätt hotellerbjudande från oss. Ännu viktigare är att vi är säkra på att du kommer att uppskatta med våra priser!

Ja. Canareef Resort är ett exempel som ligger nära en liten stad i Maldiverna.

Ja det har vi. Två hotell som erbjuder många aktiviteter är Sun Island Resort och Meeru Island Resort.

De flesta hotell tillåter högst 3 personer per rum, men vi har några som erbjuder detta alternativ. De har lite högre priser men ibland blir kostnaderna lägre än att ta två rum.

Våra hotell på Maldiverna

Fun Island Resort

Helpension
All inclusive

Fihalhohi Island Resort

Helpension
All inclusive

Sun Island Resort

Helpension
All inclusive

Paradise Island Resort

Helpension
All inclusive

Royal Island Resort

Helpension
All inclusive

Holiday Island Resort

Helpension
All inclusive

Kuredu Island Resort

Helpension
All inclusive

Olhuveli Beach & Spa Maldives

All-inclusive

Adaaran Select Hudhuranfushi

Helpension
All inclusive

Canareef Resort

Helpension
All inclusive

Centara Ras Fushi
Resort & Spa

Helpension
All inclusive
maldiverna

Malahini Kuda Bandos Resort

Helpension
All inclusive

Reethi Beach Resort

Helpension
All inclusive

Cinnamon Dhonveli

Helpension
All inclusive

Angaga Island Resort

Helpension
All inclusive

Nika Island Resort

Helpension
All inclusive

Anantara Dhigu Resort

Helpension
All inclusive

Cocoon Island Resort

Helpension
All inclusive

Constance Moofushi Resort

All inclusive

Velassaru Island Resort

Helpension
All inclusive

Hurawalhi Island Resort

Helpension
All inclusive
Intresseanmälan

RESEINFORMATION – MALDIVERNA

Det finns inget direktflyg till Maldiverna. Du kan resa via Frankfurt, Doha eller Dubai.

Valuta: US dollar
Tidsskillnad: + 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare. Visum vid ankomst.
Nationaldryck: Sai (maldiverna drycker inte alkohol)
Nationalrätt: Garudhiya: en fiskbuljong serveras med ris, lime, chili och lök.

Du kan kombinera ett besök till Male med Dubai eller Sri Lanka.

[fusion_table]

Huvudstad Male
Språk Engelska på hotellen
Folkmängd 359 000
Yta 298 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA MALDIVERNA

  • Bo i en exotisk vatten bungalow.

  • Här finns några av världens bästa ständer.

  • Havet här bjuder på en fantastisk undervattensvärld.

  • Här kan du koppla av och njuta med fötterna i sanden.

  • Dessa paradisöar har det största utbudet av ultralyxiga boenden.

  • En resa hit ger dig oförglömliga upplevelser.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan