fbpx
Hem / Resmål / Maldiverna
Maldiverna2018-12-16T09:54:09+00:00

Maldiverna

Maldiverna är turkost vatten, undervattensliv, vackra stränder..

Maldiverna, resa till Maldiverna

Upplev en tvättäkta paradisö genom en Maldiverna-resa. Ta del av ögruppens kritvita stränder, fantastiska snorkel- och dyk-möjligheter, bada i Indiska oceanens bedårande vatten eller gör inget alls – du bestämmer.

Genom en resa till Maldiverna så kan du på egen hand få uppleva den mytomspunna önationens bedårande skärgård. Beståendes av närmare 1200 olika öar och atoller så erbjuder Maldiverna varierade miljöer – med den gemensamma nämnaren att alla öar ger dig vykortsliknande miljöer. Maldivernas vackra stränder lockar oräkneliga turister, och är kompletta med ikoniska palmträd i strandbrynen. Därtill så är sanden på Maldiverna både mjuk och finkornig – så att allt från en dag på stranden till långa promenader i vattenbrynet blir till ett nöje. Öns perfekta och behagliga klimat är dessutom icke att förglömma.

Kombinera detta med den Indiska oceanens välkomnande, azurblå vatten och du kommer aldrig vilja lämna Maldiverna. Deluxe Vacations erbjuder prisvärda och billiga resor till Maldiverna så att du kan uppleva detta paradis till ett rimligt pris. Den långa flygresan kommer dessutom tyna bort i minnet när du sänker fötterna i den mjuka sanden och låter solens varma strålar omhulda dig. Maldivernas många olika boenden håller genomgående en hög standard, och du kan välja mellan genuina rum som har palmtak och är placerade på stolpar över vattnet för ett extra lyxigt boende.

INTRESSEANMÄLAN

All inclusive

All inclusive som erbjuds på hotellen i Maldiverna är inte lika generöst som i Karibien. På de flesta hotell som erbjuder all inclusive äts måltider i hotellets bufférestaurang och ett tillägg krävs om du vill äta på övrig/övriga restauranger. Eftersom allt importeras till Maldiverna rekommenderar vi att du väljer all inclusive eftersom drycker på hotellet ibland kan vara dyra och notera att du inte får ta med alkoholhaltiga drycker till Maldiverna.

Väder

ERBJUDANDE


» Elva nätters resa till Maldiverna. Läs mer här >>
   Tio nätter på Maldiverna med flyg, transfers & måltider.

» Resa till Dubai & Maldiverna. Läs mer här >>
    Tre nätter med frukost & transfers i Dubai & sju nätter halvpension på Maldiverna. Flyg, flygskatt & transfers ingår.

POPULÄRA HOTELL

Cana Reef Resort

Halvpension

Fihalhohi Island Resort

All-inclusive

Adaaran Select Resort

All-inclusive

Olhuveli Beach Resort & Spa

All-inclusive

Reethi Beach Resort

All-inclusive

Fun Island Resort

Helpension

Kuredu Island Resort

Halvpension

Sun Island Resort

Helpension
vatten villa

Centara Ras Fushi Resort

Halvpension
maldiverna

Malahini Kuda Bandos Resort

Halvpension

Paradise Island Resort

Helpension

Royal Island Resort

Helpension

Holiday Island Resort

Helpension

RESEINFORMATION – MALDIVERNA

Det finns inget direktflyg till Maldiverna. Du kan resa via Frankfurt, Doha eller Dubai.

Valuta: US dollar
Tidsskillnad: + 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare. Visum vid ankomst.
Nationaldryck: Sai (maldiverna drycker inte alkohol)
Nationalrätt: Garudhiya: en fiskbuljong serveras med ris, lime, chili och lök.

Du kan kombinera ett besök till Male med Dubai eller Sri Lanka.

Huvudstad Male
Språk Engelska på hotellen
Folkmängd 359 000
Yta 298 km2
Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA MALDIVERNA

  • Bo i en exotisk vatten bungalow.

  • Här finns några av världens bästa ständer.

  • Havet här bjuder på en fantastisk undervattensvärld.

  • Här kan du koppla av och njuta med fötterna i sanden.

  • Dessa paradisöar har det största utbudet av ultralyxiga boenden.

  • En resa hit ger dig oförglömliga upplevelser.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.