Mauritius

Resa till Mauritius.

Mauritius, resa till Mauritius

Gott om sol, vita sandstränder och den varma indiska oceanen väntar på dig på din resa till Mauritius.

En resa till Mauritius låter dig uppleva allt från vita sandstränder, soldränkta och idylliska dagar, liksom den behagliga Indiska oceanens varma vatten.

Få öar är så pittoreska som Mauritius. Denna önation är belägen öster om Madagaskar i Indiska oceanen, och erbjuder ett fantastiskt landskap liksom många aktiviteter för besökare. Topografin i landet är varierad – med dramatiska berg, tät regnskog och en imponerande nationalpark – Black River Gorges – i sitt inland. Denna park är komplett med slående vattenfall, vandringsleder liksom fascinerande flora och fauna. 

En Mauritius-resa ger besökare en unik inblick i nationens kreol-kultur, vilken består av ett potpurri av engelska, franska, indiska och kinesiska influenser. Dessutom kan du räkna med att en resa till Mauritius kommer att ge dig minnen för livet, med fantastiska
möjligheter till att sola på bedårande stränder, simma i kristallklart och behagligt vatten, liksom upptäcka öns fascinerande kultur.
Den som reser till Mauritius kommer att anlända till öns internationella flygplats – Sir Seewoosagur Ramgoolam (MRU) – innan man anländer till sitt hotell på Mauritius. Det finns resorts både på öns öst- och västsida. Östsidan är att föredra för de som vill se solen gå upp över havet – medan västsidan passar bättre för solnedgångsromantiker.

Några populära resmål på Mauritius inkluderar Grand Baie, Pointe aux Piments, liksom Flic en Flac, Bel Ombre, Le Morne och Marine National Park vid Turtle Bay.

INTRESSEANMÄLAN

ERBJUDANDE

Resa till Dubai & Mauritius.

Upplev det bästa av två världar genom en paketresa till Dubai och Mauritius. I Dubai så kan du uppleva fina stränder, oslagbar shopping, liksom en imponerande stadsarkitektur. Dubai kombinerar moderna skyskrapor, världens högsta byggnad, med arabisk och orientaliska influenser. Mauritius å andra sidan är en lågmäld paradisö som ger besökare fantastiskt väder, liksom möjligheter till otrolig dykning och snorkling.

Dessutom har Mauritius en rik kultur som lockar mängder av turister. Vi på Deluxe Vacations har besökt våra resmål sedan 1998 och kan därigenom erbjuda dig en skräddarsydd resa. Vi assisterar i att hitta all inclusive-hotell på Mauritius och i Dubai, liksom att både planera och boka din resa. Slå till på en oförglömlig resa redan idag!

3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter all-inclusive på Mauritius med flyg, flygskatt & transfers

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Casaurina Resort & Spa

All-inclusive

Seasense Boutique Hotel & Spa

All-inclusive

Silver Beach Resort

Halvpension

Veranda Pointe aux Biches

Halvpension

Ambre Resort & Spa

All-inclusive

Le Meridien Ile Maurice

Halvpension
radisson

Radisson Blu Azuri Resort

Halvpension

Tamarina Golf & Spa Resort

Halvpension

Intercontinental Resort

Halvpension
recif4

Recif Attitude Resort

Halvpension
tropical4

Tropical Attitude Resort

Halvpension
beachcom_11

Beachcomber Trou Aux Biches

Halvpension

RESEINFORMATION – MAURITIUS

Air France flyger direkt till Mauritius via Paris och Emirates via Dubai.

Valuta: Mauritius rupie (MUR)
Tidsskillnad: +3 tim
Flygtider: ca. 13 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Öl & rom
Nationalrätt: Bol renverse

Du kan kombinera ett besök till Mauritius med Dubai eller Seychellerna.

[fusion_table]

Huvudstad Port Louis
Språk French, English, Mauritian Creole, m.m.
Folkmängd 1 300 000
Yta 2 040 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA MAURITIUS

  • Ägna sig åt vattensporter.

  • Titta på delfiner.

  • Besök Chamarel Coloured Earth

  • Tillbringa en dag på Port Louis & njut av en guidad tur av Ile Aux Aigrettes.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan