Mauritius

Resa till Mauritius.

Mauritius, resa till Mauritius

Gott om sol, vita sandstränder och den varma indiska oceanen väntar på dig på din resa till Mauritius.

En resa till Mauritius låter dig uppleva allt från vita sandstränder, soldränkta och idylliska dagar, liksom den behagliga Indiska oceanens varma vatten.

Få öar är så pittoreska som Mauritius. Denna önation är belägen öster om Madagaskar i Indiska oceanen, och erbjuder ett fantastiskt landskap liksom många aktiviteter för besökare. Topografin i landet är varierad – med dramatiska berg, tät regnskog och en imponerande nationalpark – Black River Gorges – i sitt inland. Denna park är komplett med slående vattenfall, vandringsleder liksom fascinerande flora och fauna. 

En Mauritius-resa ger besökare en unik inblick i nationens kreol-kultur, vilken består av ett potpurri av engelska, franska, indiska och kinesiska influenser. Dessutom kan du räkna med att en resa till Mauritius kommer att ge dig minnen för livet, med fantastiska
möjligheter till att sola på bedårande stränder, simma i kristallklart och behagligt vatten, liksom upptäcka öns fascinerande kultur.
Den som reser till Mauritius kommer att anlända till öns internationella flygplats – Sir Seewoosagur Ramgoolam (MRU) – innan man anländer till sitt hotell på Mauritius. Det finns resorts både på öns öst- och västsida. Östsidan är att föredra för de som vill se solen gå upp över havet – medan västsidan passar bättre för solnedgångsromantiker.

Några populära resmål på Mauritius inkluderar Grand Baie, Pointe aux Piments, liksom Flic en Flac, Bel Ombre, Le Morne och Marine National Park vid Turtle Bay.

Läs mer på turistbyrås webbsida: https://www.tourism-mauritius.mu/

ERBJUDANDE

Resa till Dubai & Mauritius.

Upplev det bästa av två världar genom en paketresa till Dubai och Mauritius. I Dubai så kan du uppleva fina stränder, oslagbar shopping, liksom en imponerande stadsarkitektur. Dubai kombinerar moderna skyskrapor, världens högsta byggnad, med arabisk och orientaliska influenser. Mauritius å andra sidan är en lågmäld paradisö som ger besökare fantastiskt väder, liksom möjligheter till otrolig dykning och snorkling.

Dessutom har Mauritius en rik kultur som lockar mängder av turister. Vi på Deluxe Vacations har besökt våra resmål sedan 1998 och kan därigenom erbjuda dig en skräddarsydd resa. Vi assisterar i att hitta all inclusive-hotell på Mauritius och i Dubai, liksom att både planera och boka din resa. Slå till på en oförglömlig resa redan idag!

3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter all-inclusive på Mauritius med flyg, flygskatt & transfers

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Casaurina Resort & Spa

All-inclusive

Seasense Boutique Hotel & Spa

All-inclusive

Silver Beach Resort

Halvpension

Veranda Pointe aux Biches

Halvpension

Ambre Resort & Spa

All-inclusive

Le Meridien Ile Maurice

Halvpension
radisson

Radisson Blu Azuri Resort

Halvpension

Tamarina Golf & Spa Resort

Halvpension

Intercontinental Resort

Halvpension
recif4

Recif Attitude Resort

Halvpension
tropical4

Tropical Attitude Resort

Halvpension
beachcom_11

Beachcomber Trou Aux Biches

Halvpension

RESEINFORMATION – MAURITIUS

Air France flyger direkt till Mauritius via Paris och Emirates via Dubai.

Valuta: Mauritius rupie (MUR)
Tidsskillnad: +3 tim
Flygtider: ca. 13 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Öl & rom
Nationalrätt: Bol renverse

Du kan kombinera ett besök till Mauritius med Dubai eller Seychellerna.

[fusion_table]

HuvudstadPort Louis
SpråkFrench, English, Mauritian Creole, m.m.
Folkmängd1 300 000
Yta2 040 km2

[/fusion_table]

SKÄL ATT BESÖKA MAURITIUS

  • Ägna sig åt vattensporter.

  • Titta på delfiner.

  • Besök Chamarel Coloured Earth

  • Tillbringa en dag på Port Louis & njut av en guidad tur av Ile Aux Aigrettes.

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders