Seychellerna

Resa till Seychellerna.

Seychellerna, resa till Seychellerna

Unna dig en romantisk resa till Seychellerna! Upplev det bästa Indiska oceanen har att erbjuda, bland kritvita stränder och azurblått vatten.

Seychellerna är en ögrupp i Indiska oceanen som är vida kända för sina bedårande stränder. En Seychellerna-resa innebär att du kommer kunna slappna av i en avkopplad men exotisk miljö. Njut av enkla nöjen och utforska öarnas orörda naturliga skönhet. Ögruppen har gott om vackra tropiska vattenfall, kokospalmer som stillsamt svajar i strandbrynet, liksom ett läckert inhemskt kök. På Seychellerna som är livet lika mjukt och varmt som dess fina sandstränder.

Ögruppen består av 115 glittrande öar som alla är unika och har egen charm. Därför kan det vara svårt att bestämma sig för var man vill tillbringa sin tid på Seychellerna. Den största ön Mahé är en exotisk granitö, medan Bird Island är hem till fler än 800 000 par sottärnor. På öarna kan djurälskare även glädjas åt närvaron av jättesköldpaddor och australienska småtärnor.

Seychellerna är lika härliga hela året runt, men öarnas högsäsong är under sommarmånaderna. Under denna period så är solen mindre intensiv, och dagarna är längre. Under april och november så är temperaturen fortsatt hög – runt 30°C – men vädret är då fuktigt och kvavt. Den allra våtaste månaden under året är januari, och den torraste är i juli. De lägsta temperaturerna på hela året är kring 22°C.
Det lokala köket är kraftigt influerat av kreolsk matkultur, och det märks tydligt att ögruppens mat är inspirerat av indisk mat. Många rätter bygger på kokosmjölk, curry och tamarind, och kan i många fall bli riktigt kryddig. Öarna har gott om mat från havet, och
besökare bör absolut besöka de lokala marknaderna för att köpa färsk frukt eller grönsaker. Det finns även lokalt Seybrew-öl, lokalt producerad läsk liksom sydafrikansk fruktjuice.

Öarna karaktäriseras av färgglada saronger och pareos, och dessa klädesplagg har ofta tryck som är inspirerade av undervattensvärlden och det lokala djurlivet. En semester på Seychellerna är en av de mest intressanta resor du kan åka på, då öarna är oerhört exotiska och kommer fungera mycket bra som samtalsämne när du återvänder hem.

INTRESSEANMÄLAN
sez_10

Erbjudande

Kombinera Dubai & Seychellerna
3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter halvpension på Seychellerna med flyg & flygskatt.

Med en resa till Seychellerna och Dubai så kommer du få otroligt varierade intryck. I Dubai så kan du njuta av shopping i världsklass, enorma köpcentrum, liksom världens högsta byggnad – Burj Khalifa. Seychellerna, å andra sidan, är en oerhört genuin önation med en rik kultur och mycket att utforska. Ön Mahé har över 65 kritvita sandstränder och är en given turistdestination. Victoria är ögruppens charmiga huvudstad – varför inte ta en rundresa kring flera av Seychellernas öar?

Deluxe Vacations har en gedigen erfarenhet av våra destinationer som sträcker sig tillbaka till 1998. På så vis kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att hitta hotell på Seychellerna som passar just dina behov. Dessutom hjälper vi dig naturligtvis både att planera och boka din resa. Slå till på ditt livs resa till Dubai och Seychellerna redan idag!

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

bj_1

Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Halvpension
coral_sez_1

Coral Strand Smart Choice Hotel

Halvpension

RESEINFORMATION – SEYCHELLERNA

Emirates flyger till Seychellerna via Dubai.

Valuta: Rupee
Tidsskillnad: 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Öl & rom
Nationalrätt: Skaldjur

Du kan kombinera ett besök till Seychellerna med Dubai eller Mauritius.

[fusion_table]

Huvudstad Victoria
Språk Engelska & Franska
Folkmängd 89 200
Yta 455 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA SEYCHELLERNA

  • Seychellerna bjuder på några av världens bästa stränder.

  • Stränderna är kritvita och känns som puder under fötterna.

  • Ett stort utbud av prisbelönta spa-anläggningar som rår om sinnet och själen..

  • De färgsprakande korallreven som bebos av otaliga vackra och ovanliga fiskar.

  • Det finns en hel del att göra, som snorkling, dykning, vandring och mer…

  • sez_11
  • sez_12
  • sez_13
  • sez_14

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan