Seychellerna2018-08-06T01:43:56+00:00

Seychellerna

Seychellerna öar är det mest romantiska resmålet.

Seychellerna, resa till Seychellerna

Seychellerna – romantik i Indiska Oceanen! Njut av bländvita stränder & kristallklart vatten.

Seychellerna är en grupp av idylliska öar med några av världens vackraste stränder. De bjuder på avslappning på en unik och exotisk plats, där du kan njuta av alla enkla nöjen och orörd naturlig skönhet. Öarnas tropiska vattenfall ramas in av gungande palmer med kokosnötter, och färsk fisk serveras med ett välkomnande leende: det här är livet på öarna, skönt och mjukt som en varm vind.

Gruppen består av 115 glittrande öar som alla är unika och har egen charm. Därför kan det vara svårt att bestämma sig för var man vill tillbringa sin tid på Seychellerna – det finns en sådan fantastisk mångfald. Den största ön Mahé har ett hjärta av vild granit, medan Bird Island är hem för fler än 800 000 par sottärnor. På öarna kan du även få se australienska småtärnor, jättesköldpaddor och andra sköldpaddor som trivs så bra i sina omgivningar att de ibland lägger sina ägg på stranden i dagsljus.

Seychellerna är härligt soliga året runt, och högsäsongen är under sommarmånaderna, då dagarna är längre och solen mindre intensiv. I april och november är vädret varmt, fuktigt och vått, även om temperaturen ligger på varma 30°C i medel. Den blötaste månaden är januari, och den torraste är juli. Temperaturerna stiger till 34°C under sommaren, och 22°C under vintermånaderna.

Kreolernas matkultur har många av sina rötter i södra Indien, med curry, tamarind och kokosmjölk som grundstenar – och det kan bli riktigt kryddigt. Det protein som serveras kommer i huvudsak från havet, och fisk och skaldjur tillagas i kokosmjölk eller marineras med örter och chili och grillas. Det bjuds på en hel del färska grönsaker och frukt, som man kan köpa på marknaderna. Till det serveras drycker som Seybrew-öl, lokalt producerad läsk och fruktjuice som importeras från Sydafrika.

Engelska, franska och kreol är de officiella språken, och de flesta som bor i Seychellerna talar alla tre.
Sugen på shopping? Färgsprakande pareos och saronger med tryck inspirerade av livet under vattnet och den lokala faunan är populära. Om du lyckas hitta sällsynta coco-de-mer-nötter kan du köpa dem som souvenirer – de blir garanterat ett samtalsämne när du kommer hem från semestern.

INTRESSEANMÄLAN
sez_10

ERBJUDANDE

Resa till Dubai & Seychellerna.

Dubai är Mellanösterns Miami! Här finns allt: fina stränder, imponerande hotell och oslagbar shopping. Ultramoderna blänkande skyskrapor blandas med en fläkt av Orienten. Vattnet är läckert blågrönt och det är solsäkert året om. Kombinera Dubai med Seychellerna – Med över 65 vita sandstränder är Mahé den största ön i Seychellerna – Victoria är den charmiga huvudstaden. Här kan du bada i det kristallklara vattnet och vandra bland grönklädda berg och dalar.

Vi har besökt våra resmål flera gånger sen 1998. Därför kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester.  Vi hjälper dig att både planera och boka din resa till Dubai & Seychellerna.

3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter halvpension på Seychellerna med flyg & flygskatt.

Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

bj_1

Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Halvpension
coral_sez_1

Coral Strand Smart Choice Hotel

Halvpension

RESEINFORMATION – SEYCHELLERNA

Emirates flyger till Seychellerna via Dubai.

Valuta: Rupee
Tidsskillnad: 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Öl & rom
Nationalrätt: Skaldjur

Du kan kombinera ett besök till Seychellerna med Dubai eller Mauritius.

Huvudstad Victoria
Språk Engelska & Franska
Folkmängd 89 200
Yta 455 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA SEYCHELLERNA?

  • Seychellerna bjuder på några av världens bästa stränder.

  • Stränderna är kritvita och känns som puder under fötterna.

  • Ett stort utbud av prisbelönta spa-anläggningar som rår om sinnet och själen..

  • De färgsprakande korallreven som bebos av otaliga vackra och ovanliga fiskar.

  • Det finns en hel del att göra, som snorkling, dykning, vandring och mer…

  • sez_11
  • sez_12
  • sez_13
  • sez_14

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.