Sri Lanka

Vi erbjuder de bästa priserna till Sri Lanka.

Sri Lanka, resa till Sri Lanka

Sri Lanka är en paradisö som beskrivs som “The Pearl in the Indian Ocean”. 

En Sri Lanka-resa är ett minne som du sent kommer att glömma. Upplev själv den Indiska oceanens pärla, dess gyllenvita stränder och behagliga klimat genom en resa från Deluxe Vacations.

Sri Lanka – före detta Ceylon – ligger sydost om Indien, och är ett fascinerande land och ö. Klimatet på ön är bördigt och tropiskt, djurlivet är rikt och intressant, och kulturen är mångsidig. Den som vill koppla av med en ö-semester kommer kunna njuta av mjuka stränder med palmer som vaggar harmoniskt vid strandkanten, medan de som vill uppleva öns natur kan besöka Sri Lankas världskända teodlingar, dramatiska berg och regnskogar, liksom den välkända nationalparken Yala – som är komplett med både elefanter och leoparder. En resa till Sri Lanka är perfekt både för den som söker en intressant fjärran kultur att lära sig mer om, liksom den som vill ta det lugnt i solen.

Öns rika djurliv sträcker sig dock bortom dessa exotiska däggdjur. Sri Lanka har även en stort utbud av färgglada fjärilar och sällsynta fåglar. Därtill ligger vackra buddhistiska tempel strödda över ön, och det finns gott om heliga reliker i nationen. Den som har bra koll på sina Sri Lanka-fakta kommer veta att man med fördel bör besöka orten Kandy, som är hem till Dalada Maligava – templet för Buddhas tand. En rundresa på Sri Lanka låter dig uppleva denna mångfacetterade ö från alla sina olika sidor.

INTRESSEANMÄLAN

Erbjudande

Kombinera Maldiverna & Sri Lanka.
12 nätter halvpension. 5 på Maldiverna & 7 på Sri Lanka med flyg, flygskatt & transfers.

Upplev det bästa av asiatiska paradisöar genom en resa som går både till Maldiverna och Sri Lanka. Medan Maldiverna erbjuder orörda stränder och en ö som är perfekt för avkoppling, bad och sol så kommer Sri Lanka med en rik kulturell historia. Besök teplantage, nationalparker, åk på safari och spendera dagar på vackra gyllene stränder.

Vi på Deluxe Vacations har gedigen erfarenhet av våra resmål som sträcker sig tillbaka till 1998. Vi står till ditt förfogande för att hitta ett bra vanligt eller all inclusive-hotell.  Därtill hjälper vi dig att planera och boka din resa till Maldiverna och Sri Lanka – vad väntar du på?

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Panadus Beach Hotel & Spa

Halvpension

Centara Ceysands Resort & Spa

Halvpension

Eden Resort & Spa

Halvpension

RESEINFORMATION – SRI LANKA

Det finns inget direktflyg till Sri Lanka. Du kan resa via Abu Dabhi, Dubai eller London.

Valuta: Lankesisk rupie
Tidsskillnad: + 5 1/2 tim
Flygtider: ca. 11 tim från London
Visum: Behövs. Köpas online.
Nationaldryck: Te och Toddy & Arrack
Nationalrätt: Kottu & Hoppers

Du kan kombinera ett besök till Sri Lanka med Maldiverna eller Dubai.

Huvudstad Colombo
Språk Engelska
Folkmängd 19 886 000
Yta 65 610 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA SRI LANKA?

  • Vilda elefanter lunkar omkring och den största koncentrationen av leoparder i världen.

  • Buddhastatyer, grottmålningar och mer.

  • Teets hemstad. Se grönskande teplantager. Prova “svart te”.

  • Upplev Sigiriya – ett övergivet palats på toppen av ett gigantiskt svävande stenblock.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan