St Barthelemy2018-08-16T14:03:03+00:00

St. Barthelemy

St Barthelemy: Karibiens mest exklusiva ö.

St. Barthelemy, resa till St Barths

St Barths (St. Barthelemy) är förmodligen den mest eleganta och exklusiva av de karibiska öarna.

St. Barts är ön för dig som är ute efter lugn och ro, orörda vita sandstränder, lugna turkosa vatten, smakfulla boenden och gourmet-restauranger. Med en tydlig fransk touch är St. Barths också en fristad för kändisar och miljonärer – med matchande priser under högsäsongen. St. Barts kommer garanterat att behaga på samma sätt som ett fint vin, choklad och andra sinnliga njutningar.

Från öns hotell i världsklass till dess utmärkta restauranger och shopping. St. Barths har tjugotvå stränder, flera femstjärniga hotell, massor av trendiga boutiquer och nära till hundra restauranger. Inte undra på att St. Barths kallas för “lyxens huvudstad”. Ön har två städer, Gustavia och St. Jean, och en del av öns lockelse är det faktum att det kuperade landskapet har gjort att det byggts i liten skala med fokus på att byggnader ska smälta in i omgivningarna.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Pearl Beach Hotel

Frukosthotell

RESEINFORMATION – St. BARTHELEMY

Det finns många dagliga flyg från St Martin till St. Barthelemy.

Valuta: Evron
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 10 tim från Paris till St Martin och 20 minutes flyg till St Barts.
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Champagne
Nationalrätt: Skaldjur och Accras

Du kan kombinera ett besök till St. Barthelemy med St. Martin.

Huvudstad Gustavia
Språk Franska/Engelska
Folkmängd 8 450
Yta 21 km2
Turistinfo

VARFÖR BESÖKA ST. BARTHELEMY?

  • Ön är aktiv, sexig, hedonistisk och trendig, och den mänskliga naturen är lika vacker som de glittrande blå havsvyerna.

  • St Barths fortsätter att förändras och utvecklas och blir allt mer chic.

  • Nya restauranger fortsätter att locka gourmeter och gourmander.

  • Om du gillar att shoppa kommer du att finna lyckan när du letar upp de senaste trenderna inom kläder och accessoarer i dussintals av Karibiens bästa butiker.

  • Vindsurfing, kitesurfing och andra vattensporter gör en dag på stranden mer än bara en avslappnad upplevelse.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Tack! Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa. Hela rese arrangemanget överträffade våra förväntningar!  Nu ska vi leva på minnena av denna fina resa- till hjälp har vi minst 200 foton. Vi kommer att höra av oss till er igen när vi ska ut och resa nästa gång, återigen tack!

Torgny & Anna-Karin
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba

Har precis kommit hem därifrån. Den mest spännande resan jag någonsin gjort. Det vill jag tacka Deluxe Vacation för att Ni planerade och bokade allt så bra. Vi är särskilt nöjda med värdfamiljerna och killarna som körde oss runt. Stort tack, vi hör av oss så snart det blir dags för nästa resa.

Siv med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun

VARFÖR VÄLJA OSS?

Våra kunder föredrar att resa med oss därför att vi kan vår resmål och har tid att lyssna & kan ta fram den resa de önskar. Utöver detta svarar vi alltid snabbt på telefon & mail.