Tobago

Resa till Tobago.

Tobago, resa till Tobago

Tobago har sin alldeles egna sinnesstämning – den är lugn och fridfull.

Tobago blir livet enkelt igen. Tiden saktar liksom ner och stressen från ett vanligt liv tonar bort. Här känner man sig fri att göra allt man så önskar – även om det betyder att inte göra någonting alls… Vem skulle inte vilja smita iväg till ett sådant förtrollat paradis? Till en ö med stränder där det finns gott om plats för alla, tropisk regnskog och frodiga berg. Allt detta är omgivet av ett varmt hav som lämpar sig perfekt för snorkling och dykning. Tobago är en riktig oas långt från omvärldens krav.

INTRESSEANMÄLAN

POPULÄRA HOTELL

Grafton Beach Resort

Frukosthotell

Tropikist Beach Resort

All-inclusive

Magdalena Beach Hotel

Frukosthotell

RESEINFORMATION – TOBAGO

Det finns inget direktflyg till Tobago. Du kan resa via London, Frankfurt eller Miami.

Valuta: Trinidad dollar
Tidsskillnad: 6 tim sommar & 5 tim vinter
Flygtider: ca. 8 tim från London
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Rom
Nationalrätt: Krabba och callaloo

Du kan kombinera ett besök till Tobago med Grenada.

[fusion_table]

Huvudstad Scarborough
Språk Engelska
Folkmängd 60 900
Yta 300 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA TOBAGO

  • Karnevalen är Karibiens största och bästa fest, men nattlivet är i gång under resten av året också.

  • Både Trinidad och Tobago är populära fågelskådningsdestinationer; Trinidad själv har fler bosatta arter än någon annan karibisk ö.

  • En sammanslagning av många kulturer innebär livliga festivaler året runt och en fantastisk blandning av mat.

  • Instrumentet steelpan uppfanns i Trinidad och utmärkta band spelar över hela ön.

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

Dubai & Mauritius

Efter 14 härliga dagar i paradiset är vi nu åter hemma.
Hotellet, stranden, vädret, maten och inte minst er service var toppen!
Helt fantastiskt att ha hela familjen samlad kring mig i värmen på min 50 års dag. Vi kommer att tala varmt om er!

Lisa med familj
Maldiverna

Hej, vi har precis kommit hem från en fantastisk semester på Maldiverna, Holiday Island Resort. Det här varit helt fantastiskt, underbart ställe som vi gärna återkommer till och allt har fungerat toppen! Jag ville bara säga TACK för en superbra resa från första kontakten med er till hemkomsten. Vi kommer varmt rekommendera er till vänner o bekanta och kommer själva boka nästa resa genom er. Sitter och kollar på NY/ Jamaica!

Juliet
 St: Lucia

Jag vill tacka Deluxe Vacations för att de hjälpte oss välja ett underbart ställe där vi kunde ha vårt bröllop och smekmånad! Det var helt obeskrivligt! Vi hade allt vi behövde för att känna oss speciella! Underbart klimat, natur och atmosfär! Ett värdigt minne för livet!

Ivana & Enis
Jamaica

En helt underbar och oförglömlig bröllopsresa. vackert väder och underbara människor. Vad mer kan man önska sig? Vi gifte oss verkligen i PARADISET och vi vill tacka Deluxe Vacations för deras varma och professionella service! Utan er hade det hela inte varit lika smidigt!

Tuva & Tommy
Kuba
Nyss hemkommen efter två veckor i Kuba vill jag tacka er för hjälpen med bra upplägg på resan. Jag har rest med mina två vuxna barn och upplägget med kultur, historia etc. i en  vecka och en vecka med sol, bad och chill, var perfekt! Allt har fungerat jättebra; transfer, boende, väldigt engagerade guider i alla tre städerna vi besökte och bra casas. Guiderna hade lite olika infallsvinklar i det de berättade: i Havanna var det mycket arkitektur, i Cienfuegos berättade vår guide mycket om människornas levnadsvillkor och i Trinidad blev det tre och en halv timme om Kubas historia, ända från 1400-talet fram till nutid. Efter denna innehållsrika vecka var det skönt med avkoppling i Varadero!

Särskilt tack för överraskningen Andrew! Pepe på Casa Pepe y Isabel i Cienfuegos,  överlämnade en flaska Havanna Club Anejo Anos och gratulerade vid frukosten den 14/2. Jag tror jag fick en kindkyss också!

Kämpar just nu med jet-lag men för övrigt är både jag och mina barn helnöjda med resan. kommer att rekommendera Deluxe vacations till mina vänner.
Marie med familj
Punta Cana

Vi var verkligen jättenöjda med hotellet! (Punta Cana Princess) Det var verkligen god mat som ni sa, några kilon gick man säkert upp…haha! Men vilken härlig värme! Här oroade jag mig för regnperioden, men jag tror det regnade 15 minuter sammanlagt på två veckor. Temperaturen låg på minst 30 grader varje dag! Tack för all hjälp med våra frågor!

Stefan och Viktoria
Curacao

Underbara Curacao är vår lilla pärla på jorden, loved it! Vi kommer tillbaks.

Sven & Gun
Aruba

Vill tacka er för allt som ni ordnat med inför våran resa och vårt vigsel på Aruba. Robert är en fantastisk person, trevlig och proffsig. Han såg till att vi fick det bröllop som vi ville ha – enkelt och naturligt. Middagen på Matthews restaurang var också precis så lättsam och trevlig som vi vill ha. Kan verkligen rekommendera både er och honom för andra.

Camilla

VARFÖR VÄLJA OSS?

Hos oss får du den resa du verkligen förtjänar. Vi kan våra resmål och lyssnar på dig för att ta fram resa du alltid drömt om. Vi svarar dig alltid snabbt på telefon och mail.

Prisförfrågan